Wiem wiem wiem. Istnieje juz temat o Kamilu. Ale to jest przełomowy moment, dla mnie, dla Cracovii i dla Was. Kamil wraca do 18 meczowej i ma coś do udowodnienia. Miałem swoj temat o Gizie, miałe o Apradzie, jestem tu na forum juz tak dlugo ze moge sobie pozwolic na zalozenie tematu o moim zawodniku.
Kamil tak jak w temacie, czas uciszyć pseudoekspertów. Ja jestem z Tobą, ktoś jeszcze?
-
-
Kamil Witkowski - Dziekujemy za wszystko
Ja jestem mimo wszystko z każdym, który jest naszym piłkarzem. Za jednymi przepadam mniej, za drugimi bardziej. Jeśli tylko Kamil ma nam pomóc - JESTEM Z NIM :)
Jak Kamil zagra to uciszy pseudoekspertów, ale w tym celu musi mieć podania (nie wiadomo czy nasi pomocnicy wiedzą co to takiego) i musi zagrać od początku, a nie na ostatnie 5 minut wejść za Matusiaka.
ja go bardzo lubiłem odkąd przyszedł ale coś na rzeczy musi być skoro już nie 1 trener się skarży że chlopak nie pracuje a bez pracy to nawet u nas nie ma grania
Witkowski jest w "18" bo Grzegorzewski jest kontuzjowany, Misan chory, Goliński kontuzjowany i Moskale się coś dzieje.
Licząc Kaszube i Matusiaka, Witkowski u Oresta jest siódmy w kolejce.
W meczu z Polonią nie zagra nawet minuty,
W wyjściowej "11" zobaczymy Matusiaka, chyba że srake złapie przed meczem, na co osobiście licze.
Kamil trzymamy kciuki!!!
Garry - czasem jedzie 17 na mecz, więc może jednak coś się zmieniło.
Kamil, powodzenia,trzymam kciuki, i mam nadzieje że wreszcie się wziąłeś za siebie:)
A jakbym na przykład lubił bardzo powiedzmy... Maćka Łuczaka, to czy Twoim zdaniem mógłbym założyć o nim temat? A Khalid np. o Mateuszu Jeleniu, czy Potter o Bartku Dudzicu?
Kiedyś każdy z nich trafi do kadry pierwszej drużyny, ale na Boga to nie jest jeszcze powód żeby robić jakieś wielkie poruszenie... To TYLKO powołanie do meczowej "18".
Co do Kamila, to muszę przyznać, że straciłem w niego wiarę. Nie wierzę po prostu, że gość potrafi wyjść na boisko i zagrać jak prawdziwy mężczyzna...
Ale obym się mylił, bo oczywiście każdemu piłkarzowi z kadry Cracovii życzę jak najlepiej (dopóki zakłada on koszulkę w pasy ;)
Ty Rafi lepiej zrob z tego newsa i napisz ze kibice sa szczesliwi :)
Wiciu to nasza nadzieja a taki pilkarz jak on zasluguje na temat ode mnie
pewnie to jego ostatnie osiemnastka meczowa, dał go Ornest na ławke zeby widzial jak wygladaja ekstraklasowe boiska, niech sie chlopak jeszcze nacieszy, od zimy bedzie gral na klepiskach.
na klepiskach? nawet jak spadniemy to nie ma tam takich fatalnych boisk. nie przesadzaj
A tak z ciekawości Santo, kto jest tymi "pseudoekspertami" których trzeba uciszać?
ale w 2 lidze do której nadaje sie Witkowski są!!
Chłopak ma ambicje i umiejętności do gry w I drużynie, tylko w młodej ekstraklasie tego nie pokazywał, bo chciał pokazać trenerowi słabo grając, że ME to dla niego za mało.
Moim zdaniem, jak Orest da mu szanse z Polonią to chłopak strzeli dla nas gola.
A ja coś czuje, że ta cała napinka nie jest potrzebna, bo nie wejdzie na boisko. To oczywiście tylko moje domysły, ale nigdy nic nie wiadomo;)
Nie ma to jak dobry żart na wieczór :)
Życzę Witkowskiemu bramki z Czarnymi Koszulami, ale kilkoma akcjami pozaboiskowymi* nie zasłużył jeszcze sobie na miano pierwszego męczennika Cracovii :)
* - jedno trzeba mu oddać - sytuacja ewidentnie go szuka:) http://interwencja.interia.pl/news?inf=1013189
Ja nie jestem przekonany co do Matusiaka i wolałbym gdyby to nawet miał Witia wyjść w podstawowym składzie - ale napewno nie na pełne 90 min. Ta żeby też Matusiak poczuł, że nie jest sam.
jak tak nie zasluzyl na wyjazd to po co go bierze pseudotrener
[url]http://www.youtube.com/watch?v=sQCIS_Li5lQ[/url]
pseudoeksperci to ci ktorzy nie wierzą że potrafi
Od samego początku praktycznie nikt na niego nie stawia.Prawda taka że on na boisku się smęci jak Frankowski(,lecz aż taki bramkostrzelny nie jest)i to się trenerom obserwatorom nie podoba.Dziś piłkarze tego pokroju nie mają szans z prawdziwymi zapierdzielaczami po boisku.Tylko ci zapierdzielacze muszą mieć przy tym niebanalną technikę a takich w całej Polsce jest może kilkudziesięciu:)
WITEK i kibice i trenerzy nie dażą Cię zaufaniem------WIĘC
Udowodnij jeśli zagrasz że nie mają racji,bo jak Ci nie wyjdzie(PRESJA OLBRZYMIA) to Cię zjedzą!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)