Dla mnie Tupalski jest Prawie ja TURBODYMOMEN za zapasy z Dziewickim.
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia 0 : 1
Myślę, że trzymają go tam w GW tylko z powodu malowniczego nazwiska: mają agresywnego pismaka, a jeszcze ktoś może sobie pomyśleć, że to goryl naczelnego:) to się nazywa efektywne gospodarowanie w kryzysie:)
"- Ostatnio oglądam mecze niższych lig i to spotkanie właśnie tak wyglądało. Cieszę się jednak, że choćby skreślany za moich czasów Sacha jest dziś najlepszym strzelcem krakowian - ocenił Płatek." - cóż Płatek miał na myślui?:)
wygrana ,może od tej chwili będzie już dobrze.
FOTORELACJA
http://www.wielkapolonia.pl/galeria_zdjec/2009.2010/2009.11.07pol-cra/index.html
na filmku z terazpasy , na koncu wiadac jak sie wszyscy pieknie ciesza i skacza z Lenczykiem na czele , to piekne !!
w taki sposob moze uwierza w siebie !! ja wiem ze Lenczyk wyciagnie ten zespol na gore Tabeli moze nie w tym sezonie ale ju zna nowym stadionie bedziemy nowa Cracovia !! to beda piekne czasy !
A bardzo "rzetelny" PS w dzisiejszym podsumowaniu 13 kolejki napisał ,ze Cracovia potrzebowala 80 dni aby odnieść zwycięstwo w ekstraklasie oraz ponad 50-ciu lat aby zwyciężyć na.........Konwiktorskiej :D:D:D
W programie szybka piłka w relacji z naszego mezcu powiedzieli że od 52 lat nie wygraliśmy z Polonią......
na K6 :)
Bo dla nich to my jeszcze z nikim nie wygraliśmy... Eh, eksperty...
Szkoda oglądać to g.ó.w.n.o. Ile oni wiedzą o polskiej lidze widać na przykładzie tego ile wiedzą o Cracovii.
zamknąć mordy sk.. trzeba mistrzostwem i to takim dystansującym rywali..ale na to przyjdzie jeszcze poczekac niemało;>
btw. czy napisał ktoś juz ze wygralismy tylko dlatego ze w koncu były czarne spodenki i getry ?:D :p
Z tego co pamiętam to tak.
Brawo Pasy pozdro dla Polonii Warszawa
4 dni później
W sumie to szkoda Polonii ale wielki szacunek bo na końcu dopingowali nas. Jak jeszcze wspomnę jak na wiosnę 3 maja śpiewali na Kałuży - "ch_j z pucharami Cracovio jesteśmy z Wami" to dla mnie to jest zgoda nr 1 !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)