koncetrowa akcja wisly ...i 0-1 dlaczego nasi tak nie zagraja chociaz jednego meczu
-
-
INNE MECZE XII KOLEJKI
chyba czemu nasi nie zrobią chociaż jednej takiej akcji nie mówiąc już o meczu Nesta:)
Rzeka nas rozwali jak sie patrzy....... Ale mnie te nasze grojki wkur************ tylko sie wstydzic za nich.....i dobrze, ze polecimy. Bedziemy walczyc o awans na nowym stadionie
Wisłą 2 : 0
Lechia 1:0
QRWA
Może na boisku nie, ale na trybunach Korona przyjemnie dla ucha jedzie po gtsie.
Korona- rzeka 0:3
no jada po niej rowno :D
Szkoda ze nie na boisku;/
no to trwa wlasnie wystrzeliwanie psa :)
I mamy 1:3.
Piast przegrywa z Lechią.
To w Gliwicach wielka radość.
Już tylko 2:3, 90 minuta.
achh Korona jeszcze 3 minuty
Niech sie ten Marcelo dryć przestanie
Myślałem, że Lechia dzisiaj będzie oddawać punkty Piastowi za ostatni mecz w poprzednim sezonie, a tymczasem prowadzi w Gliwicach już 2:0.
Po prostu super weekend rzeka i betony wygrywaja, my przegrywamy, posmiewisko na cala polske... ehh. niech ten stadion juz wybuduja
Szkoda Korony. W 9 kończyli po raz kolejny, a do tego tak blisko do remisu;/
Oglądał ktoś? Ta pierwsza czerwona zasłużona?
Zasluzona , Mijailovic chyba dogadal sie z kundlami , zaden normalny pilkarz nie oslabilby druzyny w taki sposob juz na poczatku meczu .
tylko różnica jest taka, że Mijailovic to zwykły idiota i kretyn więc do normalnych piłkarzy nie należy dlatego jest zdolny do tego by na początku meczu w tak frajerski sposób osłabić drużyne. Napewno jakąś kare od klubu dostanie. Mimo wszystko fajny meczyk. Brawo za walke dla Korony.
Korona pokazała w tym meczu charakter. Jest rzeczą oczywistą, że Wisła przy prowadzeniu 3:0 trochę się rozluźniła, ale kielczanie nawet grając w 9-tkę walczyli dalej choćby o zmniejszenie rozmiarów porażki. Natomiast postawa Wisły w tym sezonie pokazuje ,że nasza liga jest co roku coraz słabsza. Jest jednak zasadnicza różnica miedzy nimi, a pozostałymi drużynami. To znaczy w kadrze Wisły stosunek graczy przeciętnych do słabych ( innych w polskiej lidze nie ma) wynosi jakieś 80-20, natomiast w innych zespołach jest co najwyżej 60-40. To pozwala na ciułanie zwycięstw w słabej polskiej lidze, ale już w zderzeniu z przeciętną czy słabą drużyna z zachodu skończy się jak zwykle, czyli znowu wielkim rozczarowaniem.
Z takim jeszcze zastrzeżeniem, że jak Wiśle nie idzie, a całą rundę gra słabo (poza nielicznymi wyjątkami) to mimo wszystko wygrywa. Reszta grając lepiej lub tak samo traci punkty...
Trytko i Odra przegrywa 0:1
trzecia minuta meczu
Trytko i Odra przegrywa 0:2
szósta minuta
można poprosić o wklejenie linka jak ktoś znalazł na necie?
stary, to tylko Orange Sport, niestety
http://yourtv.com.pl/viewpage.php?page_id=16
nic moje typy nie wchodza! -wiec kibicuje Areczce niech zostawi Odre przy NAS
Odra i my ,2 najgorsze druzyny w lidze
Wie ktos kiedy Przemkowi Trytko konczy sie kontrakt? Moze po dobrej znajomosci Arka pusci go do Nas? Gosc jest wszedzie i do tego 2 bramki!
koniec ARKA : ODRA 2:0
A teraz czas ogladnac , mam nadzieje "wesoly" futbol LECH : SLASK
Lech - Śląsk do przerwy 1:0 po dyskusyjnym karnym.
LECH : SLASK 1:0
Za 20 min czarne koszule w Białymstoku:)
Tylko wygrana Polonii w jakimś stopniu jest dla nas dobra:Dheh
I do czego doszlo- swoim przyjaciolom zyczymi kleski! tragedia
Ja licze na zwyciestwo Polonii
Ja też. Nigdy nie będe życzył Polonii porażki wiedząc jaki to jest Cracovii przyjaciel i mając w pamięci ich okrzyk "ch.uj z pucharami, Cracovia zostaje z Nami".
A po drugie co nam by dala porazka Polonii? Tylko to, ze spadlibysmy na ostatnie miejsce.....
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I do czego doszlo- swoim przyjaciolom zyczymi
> kleski! tragedia
A kto tu qrwa życzy porażki Polonistom?
to gdzies wyczytalem w kontekscie odbicia sie od dna w nastepnych kolejkach (a sam sie na tym zlapalem tez) POLONIA MUSI WYGRAC DLA SIEBIE I DLA NAS!
po 1 połowie po dwóch bramkach Mięciela Legia prowadzi z Ruchem 2:0
Areczka dobrze że wygrała. Bardzo dobrze:) Polonia też musi:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)