No w porównaniu z poprzednimi spotkaniami, jest pozytywnie
-
-
Cracovia - GKS Bełchatów 30 października, 17:45
Mecz nudny.... Zmienilbym Sasina ten chlop wogole kompletnie bez formy....
mecz słabiutki, ale widze że nasi walczą...szkoda że podstawowych umiejętnosci jak przyjęcie (Sacha) i strzału (Sasin) brak.....
Solidnie w defensywnie - pewny Tupalski. Podoba mi się gra Klicha, Derbicha i Pawlusińskiego. Nerwowo w pomocy, albo za szybko pozbywamy się piłki, albo niepotrzebnie zwalniamy tempo.Tak czy inaczej więcej płynności w wyprowadzaniu piłki z własnej połowy, a będzie dobrze.
Do przerwy bardzo podoba mi się gra Derbicha,Klicha i nieźle Barana
Odziwo Arek oddał 2 strzały na bramke a jeden nawet z prawej nogi:D
Widać, że Derbicha ciągnie do pomocy lubi sie kiwać. Ja bym go również widział na skrzydle właśnie w drugiej lini.
Narazie Bełchatów niczym pozytywnym nie zaskakuje:)
Jeżeli w poprzednich meczach narzekaliśmy na brak drugiego napastnika to dzisiaj dla odmiany gramy w ogóle bez napastnika. Chyba jednak więcej byłoby pożytku z Sachy na skrzydle i Kaszuby w ataku, który jest jaki jest, ale jednak piłka go szuka w polu karnym. Baran słabo widać ,że nie czuje piłki, skrzydeł nie mamy, nie wiem z czego my dzisiaj mamy strzelić jakąś bramkę, a okazja na zwycięstwo jest, bo GKS też słabiutki
Cracovia graaa , 3 punkty maaa ....
kuuur... cofam to co napisałem
kurwa wiedzialem ze tak bedzie w pizdu.!!!!!
0:1 ...
Ludzie załamujecie mnie!!! Z tymi kopaczami w drużynie to już od dawna nie wierzę w wygraną, tylko w co najwyżej to remis...
Nasi jak coś ustrzelą to będzie, że się im poszczęściło.. Sami chyba widzicie jak grają w pomocy i ataku? Gubią się, nie mogą trafić czysto w piłkę, nabijają siebie piłką, chaotycznie grają, kopią po nogach rywali - walcząc o piłkę, niedokładnie sobie podają futbolówkę.. Niby wszyscy biegają za piłką po boisku, ale co to nam da? Trzeba najpierw poprawić skuteczność i przeprowadzić wreszcie jakąś porządną akcję na bramkę GKSu..
EDIT@: WIEDZIAŁEM!!! KURWA PIŁKARZY SIĘ CHWALI PO MECZU, A NIE W CZASIE JEGO TRWANIA!!!
wisła jego mac
po meczu , normalka
frajerstwo :(
No i po meczu.
Polczak trzyma forme.
O żesz ! Wyszedłem na chwilę pogadać przez telefon - wracam i 0:1 ?! Znowu ?!
Derbich się poślizgnął, Tupalski nie zdążył, a Polczak krył powietrze (pewnie się zastanawiał czy wyłączył żelazko)...
Normalka
Ech:/ ....
2 sytuacje teraz były;/
a ten śmieć Korzym wkurwia mnie bardziej od Ubeckiego
Obejrzałem powtórkę gola.... "Brawa" dla obrońców.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)