Przerwa po drugiej połowie
wynik 2-2
Kibiców 300.
-
-
Z hokeja On-line
Oj Luda Pasiastego malo, jaki byl wynik po pierwszej tercji
kto bramy walnla?????
masser , nu co ty gadasz. 300 to niezle, naprawde niezle. Tydzien temu bylo 150.
Na play-off z Sanokiem przyjdzie 1500 (zaklad?)
Oj Icek,Icek nigdy nie jest dobrze co by lepiej byc nie moglo.
Chociaz lenin mawial: lutsze miensze no lutsze.
No dobra, zaklad np.o dobry koniak jak przegram to wcale plakac
nie budu.
Czy to by w Moskwie jak do rewolucji dalej wszyscy po francusku paplali
i złopali koniak? Na to przystać nie mogę. Rodzinne trunki trza popierać
Zgrzewka piwa marki Żywiec albo "flaszka" polskiej białej marki "Cracovia"
oczywiście. Najlepiej zaś o szalik "Krwinki";-)
no co tam na lodzie 4;4 po II tercjach a co w dogrywce??
sor po III tercjach
no i koniec 4:4 nic w dogrywce nie strzelili
Niech bedzie, stoi o szaliczek,ale teraz relacje dawajcie,wynik i zdowcow
brameczek prosimy!!
0:52 1:0 CRA PAWLIK Dominik (DROZDOWICZ Jarosław)
8:20 1:1 POL MANDLA Robert
9:23 2:1 CRA URBAN Stanisław (PAWLIK Dominik)
22:31 2:2 POL KRZYSZTOFIK Adrian (BANASZCZAK Andrzej)
45:30 2:3 POL KRZYSZTOFIK Adrian (STECKIEWICZ Łukasz)
48:23 2:4 POL PLUSKOTA Maciej (KRZYSZTOFIK Adrian)
52:05 3:4 CRA KOZENDRA Paweł (KOTUŁA Marcin)
53:42 4:4 CRA DROZDOWICZ Jarosław (KOZENDRA Paweł)
Były więc emocje.
w dogrywce niestety Pasy popisały się kompletnym brakiem umiejętności wykorzystywania darów losu. Nie dość, że na 5 minut dogrywki prawie 3 grali w przewadze 4-3 to jeszcze karnego Drozdowicz nie strzelił (nie tylko nie strzelił ale nawet nie oddał strzału przy karnym).
Szkoda. Oddala się szansa na wyprzedzenie Polonii przed play-offem. Jutro MUSIMY wygrać, że by mieć jeszcze na to szansę.
Na osłodę : Nasze piłkarki wygrały pierwszy mecz w lidze 27:21 z zespołem z Gdyni (był na trzecim miejscu w tabeli). Może zdołają się utrzymać w lidze bo na dole tabeli duże zamieszanie.
Brawo piłkarki! Ale szkoda straconych punktów w hokeju, a była na to szansa. Karnyyyyyy!!!!
ale bramkaż bytomia to miał chyba mecz życia
czy wszyscy bramkarze przeciwnych drużyn - i w hokeju i w piłce - muszą u nas rozgrywać życiówki. Jak nie wszyscy, to przynajmniej większość? Cóż... świadczy to tylko o marce naszego klubu.
Meczyk był ektra - szybki, zacięty, emocjonujący. Nasi mogli i powinni wygrać, ale mogli tez przegrać bo w 3 tercji było już 2-4. Skutecznośc była dzisiaj fatalna - pomijam juz niewykorzystany rzut karny bo akurat w hokeju prawdopodobieństwo jego wykorzystania jest dokładnie taka sama jak w piłce niewykorzystania, ale jesli się nie trafia do pustej bramki z dwóch metrów to... Zdziwiła mnie postawa fair play naszego bramkarza, który przyznał się, że krążek przekroczył linię i sędzia bramkę uznał. Może było to piękne, ale jak dla mnie troche frajerskie, gdyz sądzę, że 99% zawodników postapiłoby inaczej.
Jeszcze słówko o frekwencji - dzisiaj była już przyzwoita - moim zdaniem ok 500 osób. Doping w 3 tercji tez był niezły, ale na pewno może być lepszy.
Vasago co ty pier..... wszyscy widzieli że bramka była be dwóch zdań!!!!
Mam ogromny szacunek dla Kosińskiego że potrafił powiedzieć prawdę.
O żadnym frajerstwie nie może być mowy bo mecz przegraliśmy(zremisowaliśmy) na własne życzenie. Volt bramkarz Bytomia Szydłowski nie rozegrał żadnego meczu życia(wczoraj) bronił poprawnie i tyle. Pomyśl ile sytuacji po błędach naszej drużyny wybronił Kosiński(bezprzecznie zawalił 4 bramkę wyjeżdżając bezsensownie z bramki)
Prawda jest taka że jako drużyna gramy coraz słabiej albo co najwyżej dalej słabo.
Wydaje mi się że trener Nahuńko nie ma pomysłu jak zmusić zawodników do walki i nie umie zastosować odpowiednich metod treningowych.
Wiem że późno zaczęliśmy przygotowania( jak zwykle) ale zawsze metodą startową potrafiliśmy te braki nadrobić, przecież sezon już trwa 3 miesiące a od ponad miesiąca możemy trenować na swoim lodzie.
Polonia Bytom rownież zaczęła przygotowania późno i metodą startową a przewyższali nas szybkością zdecydowaniem. Dopiero przyspieszenie i większa zadziorność w grze pozwoliła naszym doprowadzić do remisu.
A dogrywka 4 na 3 i nie wykorzystanie tej szansy do szczyt nieudolności bo karny w hokeju to słaby handicap ( choć Drozdowicz strzelił jak nowicjusz ,bez odpowiedniej prędkości najazd na bramkę, brak zwodu, balansu ciałem tylko przekladanie krążka z jednej strony lopatki kija na drugi) Słowem jesteśmy daleko w polu w walce o awans.
Ktoś musi tym układem wstrząsnąć bo sponsor się znalazł pieniądze są a gramy bucuwę. Może trzeba namówić na grę Krzyśka Śliwę on ma papiery na granie jest przecież jeszcze mlodym czlowiekiem, wiem że trenował z nami przed sezonem a nam trzeba takiego przywódcy - walczaka.
Do zobaczenia na Siedleckiego dzisiaj.
Panowie!!! moim skromnym zdaniem w polsce jest 2-3 dobrych trenerow
hokejowych i z calym szacunkiem dla obecnego trenera on do nich
nie nalezy, przestarzale metody treningowe co najwyzej z lat 80,
tragiczna baza treningowa, szkolenie mlodziezy kuleje a co najbardziej
smutne mamy w Cracovi paru naprawde rozwojowych chlopakow
ale niestety z powodow ktore wymienilem praktycznie nie rozwijaja sie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)