Wszyscy na Siedleckiego!!!
-
-
Cracovia - TKH Toruń 04.10.2009 godzina 18:00
Ja nie wiem czy bede jesem chory a szkoda bo jutro bedzie wreszcie doping mam nadzieje ze to niejedeyny mecz z dopingiem na naszej hali
Wszyscy na hokej!!
Proszę wszytskich bardzo o zgrupowanie się pod megafonem jutro ale nie 10 krzesełek od siebie tylko wszyscy blisko siebie. I zajrzyjcie do działu z piosenkami ;) będzie nowa prawdopodobnie ;P
WARTO przyjsc na mecz ,bo w tym roku raczej więcej nie zobczymy TKH Toruń na Siedleckiego!!!!?
Jutro wszyscy z całej pary dopingujemy naszych hokeistów!! Tylko Cracovia!!
Dzisiaj na meczu minuta ciszy!!!
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> WARTO przyjsc na mecz ,bo w tym roku raczej
> więcej nie zobczymy TKH Toruń na
> Siedleckiego!!!!?
Co ma to oznaczać??? Klub jest w rozsypce, czy bardziej optymistyczna wersja, to zmiana regulaminu rozgrywek (z czterech rund każdy z każdym do dwóch)??? Tak to po prostu rozkminiam....
Dobra już wiem.... Ten regulamin jest jakiś dziwny, choc może i ciekawy..... Druzyny z pierwszej (drugiej) ligi włączaja sie do rozgrywek z drużynami ekstraklasy!!!!! Jaja jak balony.....
No nic nie wiadomo. Zajmiemy np. pierwsze miejsce w sezonie zasadniczym :), a Toruń ósme i gramy z nimi w ćwierćfinale.
OK. Zaraz wychodzę i też spodziewam się minuty ciszy :(
0:1 - Wieczorek (Chrzanowski) 2:19
1:1 - D. Laszkiewicz (Pasiut, L. Laszkiewicz) 3:59
Znowu męki.
Jakaś paranoja: im słabszy przeciwnik, tym gorzej grają.
Czy ktoś rozumie co gra Drzewiecki?
Wkońcu wygrany mecz u siebie :) I wkońcu bardzo dobry doping :D I nowa piosenka się dobrze przyjęła ;)
Aaa jeszcze co do dopingu to jedna mała wpadka była :P Gdy zamiast wyśpiewać i pochwalić Marka Rączke wszyscy zaczęli wołać Rafał Radziszewski :P (przyzwyczajenie ) Ale reszta dopingu udana :)
Dawno nie było dopingu na takim poziomie, ale i tak mogło być lepiej :P
Kolejny beznadziejny występ naszych hokeistów przed własną widownią.... Jedyne co było w tym dobre, to że mecz był emocjonujący... Żadne to jednak pocieszenie, biorąc pod uwagę z jakim rywalem graliśmy.... To tyle o samym meczu.
Doping był dzisiaj conajmniej dobry.... Ten bęben jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo stwarza ciekawą atmosferę i napędza doping....
Gramy jak gramy ,ważne ze jest zwycięstwo i 2 punkty (choć powinny być 3!!!!!!!!!!!)Obawy są bo za 2 tygodnie będziemy po pucharze kontynentalnym ,i musi nastąpić jakaś zmiana(szczególnie w wykańczaniu akcji !!!!!)
W hokeju ciężko wygrywać jeśli strzela się 1,2 czy nawet 3 bramki!!!!!!!!!
Było dobrze:D Mam nadzieje, że będzie co mecz coraz lepiej!! Tylko CRACOVIA!!
Jak mam oceniać to w Pucharze Kontynentalnym może być cholernie ciężko, chyba że Rudolf przyjął taktykę nie przemęczania chłopaków przed PK... większość akcji było wg mnie przekombinowanych, jak to pięknie napisali na e-hokej.pl "sposób rozgrywania zamka nosił znamiona majestatyczności" trzeba się cieszyć ze zwycięstwa ale mam nadzieję na dużo lepszą grę za dni parę... bo z tego co portale hokejowe donoszą Sara- Arka Karaganda utrzymuje bardzo dobrą formę.
Co do dopingu to był świetny, jak tak dalej pójdzie to będzie u nas najlepszy doping na hokeju w tej części świata. Tylko nie wiem czemu zawsze ktoś zaintonuję WTSK i po co? A za nową przyśpiewkę wielkie gratulacje, bo do paokary jednak ciężko dopasować sensowne polskie słowa a efekt wg mnie jest miażdżący.
PS. Sorry za lekki offtop ale... czy odmowa wymienienia się z innym kibicem szalikiem (pomijam że pamiątka) jest czymś niedopuszczalnym? Bo miałem lekko nie miłą sytuację...
Trenerzy po meczu
http://krak.tv/kategoria-13,film-832.html
relacja z meczu i wypowiedzi zawodników
http://krak.tv/kategoria-13,film-833.html
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)