zagrali słabo, ale bez przesady. poczatek sezonu , nic w dużej skali się nie stało. mają prawo przegrać - nie są nadludzmi, nie klekali przed naprzodem - nie wychodziło im , jestem spokojny , bedzie dobrze!
-
-
Cracovia - Naprzód Janów (środa, 23.09, godz. 19:00)
Jutro zdaje się gramy w Janowie.To zobaczymy czy to jest słaba forma czy jakieś drugie dno ...
co rok to samo.
najważniejsze żeby wygrać ostatni mecz sezonu.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co rok to samo.
> najważniejsze żeby wygrać ostatni mecz sezonu.
Myślę ze jestes trochę w błędzie ,pisząc ze liczy sie tylko ostatni mecz !!!DLA MNIE I CHYBA KILKU JESZCZE KIBICÓW KAŻDY MECZ JEST WAŻNY!!!!!!!!a szczególnie te rozgrywane w KRAKOWIE,gdzie zawsze gramy o wygraną ,lub na maximum swoich mozliwośći,NO CHYBA ZE CHCEMY GRAC PRZY PUSTYCH TRYBUNACH ???
Trzeba tez brać pod uwagę,ze aby wygrać ten ostatni najwazniejszy mecz sezonu ,koniecznie trzeba zdobyc kilka punktów wcześniej !!!
Rev, masz racje ostatni mecz pewni paru kibiców na chwile zniechęci.
Mnie wkurza tylko to że teraz uzbiera się 500 osób na mecz a potem w playoff znowu bilety bda hurtowo rozprowadzane bokiem, i wierni kibice chodzący cały sezon będa w dupie.
racja tomek1906 tez bym był za tym by były KARNETY NA CALUTKI SEZON ,ale czy naprawdę mysli się o prawdziwych kibicach ???
nie myśli się kompletnie.
dyletanctwo pełną gębą
Tak słabo grających naszych hokeistów dawno nie widziałem...
p.s. Zna ktoś te wydzierające się dziewuchy? Jak tak to niech je ogarnie bo wstyd straszny....
wrzo.ksc Napisał(a):
> Tak słabo grających naszych hokeistów dawno nie
> widziałem...
>
>
> p.s. Zna ktoś te wydzierające się dziewuchy?
> Jak tak to niech je ogarnie bo wstyd straszny....
Jedna z [url=http://www.cracovia.krakow.pl/profile.php?6,105264]nich[/url] to tutaj nawet się udziela, ale to w innym[url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1467578] wątku[/url]. Co do gry dla kibiców, to nie ma meczy o nic. Nawet tą moją dychę muszą odpracować jak chcą że by widzów w sezonie było 1500. Niestety jestem spragniony hokeja, więc w niedziele na pewno znowu przyjdę.
Wydzierajace sie?! Pewnie zapomnialam ze na meczu sie nie kibicuje .....
Dobrze że było 9 wspaniałych Kobiet na meczu i coś próbowały śpiewać... ;)
Ogólnie to na tak słabym meczu na lodzie i na trybunach nie byłem jak żyje...;/
Cracovia Zawsze Pany.!
Anty_Wisla1906 Napisał(a):
> Dobrze że było 9 wspaniałych Kobiet na meczu i
> coś próbowały śpiewać... ;)
> Ogólnie to na tak słabym meczu na lodzie i na
> trybunach nie byłem jak żyje...;/
To chyba dawno nie byłeś na hokeju;), bo taka lipa z dopingiem jest od kiedy zrobili te cholerne trybuny. Już zaczęło się sypać z dopingiem sezon przed tym faktem, ale krzesełka "dołoży do pieca" i rozleniwiły kibiców! Oczywiście nie mówimy tu o Play-offach, bo to całkiem inna bajka!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)