jak w temacie. mial gosc swoje dobre i zle momenty. wsrod kandydatow na jego nastepce wymieniany jest (o zgrozo!) Stefan Majewski. co o tym sadzicie?
-
-
Beenhakkerowi dziękujemy!
to ze Majewski to chyba jeszcze pol biedy bo wlasnie czytalem o Engelu ;D
ja dziekuje Leo za wspaniale momenty ktore przezylem dzieki niemu. nie chce pamietac o zlych chwilach, faktem jest ze sie wypalił i zjadł go pzpn
Majewski nie jest zły-mamy gotowe przyspiewki- "przyszła sobota pakuj Stefan laptopa" itd
a gdzie Wy taka przyspiewke spiewaliscie ?:D
Majewski będzie powoływał Wasiluka, Krzywickiego, od razu wyrzuci Błaszczykowskiego, bo jest za dobry i ma dobrą technikę.
Najlepszy byłby napewno Smuda.
A Benhakker jest dobrym trenerem, ale człowiek z niego już nie taki dobry. Powoływał Zahorskich, Pazdanów, bo brał kase od menedzerów, ewidentnie lekceważył swoje obowiązki, przegrał Euro, co było jego winą.
Beenhakker dal nam kibicom wiele chwil radosci: awans do E2008, 4 pkt z mocna portugalia, zwyciestwo nad slabymi, ale jednak czechami... wiecej nie pamietam jakos, alemimo wszystko byl dobrym trenerem, ktory zaszczepil w Polakach nadzieje, ze mimo pzpn, Polska pilka nie jest n samym dnie pilkarskim. Dziekuje.
Od ME w Austrii i Szwajcarii nie oglądam meczów reprezentacji, chyba, że naprawde nie ma nic ciekawego do roboty. Przeżywam tylko i wyłącznie mecze Cracovii. Szkoda zdrowia i czas. Kiedy za parę miesięcy zobaczę w koszulce z orzełkiem na piersi Matusiaka, Golińskiego, Polczaka i Ślusara (po tym jak już wróci do formy po wyleczeniu kontuzji) to może wróci mi zapał.
Najgrosze jest to że te leśne dziady nie biorą nawet pod uwagę trenera zagranicznego . lato mówił że tylko Polak, moim zdaniem to będzie błąd niestety ale nasza myśl trenerska nie jest znakomita:)
amok_pl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najgrosze jest to że te leśne dziady nie biorą
> nawet pod uwagę trenera zagranicznego . lato
> mówił że tylko Polak, moim zdaniem to będzie
> błąd niestety ale nasza myśl trenerska nie jest
> znakomita:)
No oni nie słyszeli o Gussie Hiddinku co to wojował ostatnio z reprezentacją Rosji, Niemcu co to wygrał z Grecją ME o innych nie wspominając, ale jak to szef leśny dziadków powiedział, musi być POLak bo nacjonalizm i głupotę w narodzie trzeba umacniać, no i ku... języków nie będą musiały te leśne dziadki się uczyć ;]
Za mecz z Portugalią u siebie. Najlepszy mecz reprezentacji jaki widziałem w życiu.
PS. Biorąc pod uwagę jak Majewski zaczyna to jest idealnym trenerem na 2 mecze.
tylko ze nikogo w tych meczach punkty nie interesuja ;] w tych meczach powinny grać młode wariaty najlepiej z PASÓW
pewnie Klich i Kostek ;)
nie zapominajcie ze wciaz sa szanse na awans wiec pierwszy mecz nie o 100% pietruszke :)
Za co ja mam mu dziękować?
Za to, że wygraliśmy u siebie z mocną tylko na papierze Partugalią? Co się dzieje w ostatnim czasie z reprezentacją tego kraju wyraźnie widać.
Za to, że wygraliśmy z Czechami u siebie? Obecnej dyspozycji Czech chyba nie trzeba komentować.
Za to, że po raz kolejny na mistrzostwach tylko byliśmy i to wszystko?
Za to, że brał kosmiczne jak na naszą reprezentacje pieniądze?
Za to, że nie potrafił przyznać się do błędów, a na konkretne pytania dziennikarzy potrafił się tylko złościć?
Można tak jeszcze wymieniać.
U mnie jeśli chodzi o reprezentacje piłki nożnej jest poparcie jedynie dla polskiego trenera. Nie chciałbym widzieć w tej roli Majewskiego (to wywołałoby u mnie jedynie ironiczny śmiech), ale tak charyzmatycznego człowieka jak Smuda jak najbardziej.
ja jednak sie przychyle do opinii Bonka o Smudzie. ze Franz nie da rady przez 2 lata grac sparingow bo on potrzebuje silnych emocji i gry o cos. ja bym pomyslal o Skorzy
Skorża do repry,Stefek do gts :D pieknie by bylo :D
gorzej jakby się Stefkowi nagle objawiła Polska Myśl Szkoleniowa i sukcesy zaczął odnosić :D
Jak informuje dziennik "Polska - The Times" tymczasowym trenerem reprezentacji Polski w piłce nożnej został Stefan Majewski.
Majewski poprowadzi kadrę w dwóch ostatnich meczach eliminacji MŚ.
Leo zrobil co mogl,czasem sie mylił (jak kazdy) ale styl jaki pokazaliśmy w paru meczach był niepowtarzalny. nie pamietam Orłów ś.p. Górskiego ani Gmocha ale Piechniczka z 1982 juz pamietam doskonale. bardzo szanuje jego świetny wynik - 3 miejsce na mś to coś dla nas wspaniałego ale obiektywnie poza pogromem słabego Peru 5-1 i osłabionej Belgii (Pfaff kontuzja) zagraliśmy niezły turniej. o dziwo najlepiej za AP wypadlismy 4 lata później dostając od Brazylii 0-4.
także Don Leo: respect!
[img]http://static.demotywatory.pl/uploads/1252615530_by_berka91.jpg[/img]
Beenhakker:
[i]Piechniczek i Engel w holenderskiej federacji z takim zaangażowaniem nie mogliby być nawet kierowcami, nie mogliby otwierać drzwi przed van Gaalem czy Guusem Hiddinkiem.[/i]
[i]Czuję się rozbawiony komedią, która wydarzyła się po meczu w Mariborze. Nigdy nikt nie potraktował mnie w taki sposób, w jaki zrobił to Grzegorz Lato. Oczekiwałem odrobiny szacunku za trzy lata pracy, oczekiwałem odrobiny człowieczeństwa, dobrego wychowania. Stoję na boisku i czekam na wywiad dla TVP, a reporter tłumaczy mi rozmowę, którą trzy metry obok prowadzi dziennikarz nSportu z panem prezesem. Słyszę: hej, właśnie zostałeś zwolniony. A potem Lato przychodzi do mnie i zaprasza na wtorek na rozmowę. Taki jest jego poziom? Za dużo wypił? Nie zamienię z nim więcej nawet słowa, nie uścisnę dłoni. Jestem pierwszy, który ponosi odpowiedzialność za to, jak grała reprezentacja, byłem do zwolnienia, ale nie w taki sposób. To nie jest poziom zera, to poziom minus pięć.[/i]
Źródło:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)