Myslę ,że w Krakowie by się odnalazł, często zdarza sie, że zawodnik nie może zaaklimatyzować się w klubie z małego miasta a tak chyba jest w przypadku CC, wielkomiejska atmofera działa mobilizująco.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Już wiem dlaczego mu się w Bełchatowie nie podoba.
CC urodził się w San Pedro Sula - miasto w północno-zachodnim Hondurasie, położone około 60 km od wybrzeża Morza Karaibskiego, stanowi główny ośrodek finansowy i gospodarczy kraju.Znajduje się tutaj międzynarodowy port lotniczy (SAP), jeden z głównych portów kraju. W mieście działa uniwersytet Universidad de San Pedro Sula, założony w 1978. Urodził się tu David Suazo, reprezentant Hondurasu, od 2007 r. piłkarz Interu Mediolan co też nie jest bez znaczenia ;)
Może w Bełchatowie wsadzili go do kawalerki w bloku przy kopalni i dziwią się, że Honduranin marudzi.
Costly glownie narzekal na klimat i sadze, ze szybciej trafi nawet do MSL-u (np. w Kalifornii:)) niz zgodzi sie grac w Polsce.
Ja myślę że Costly'emu najbardziej w Bełchatowie brakowało uniwersytetu, dlatego narzekał.
No to powinien się do Lubina przenieść, tam mają Tesco i Mc Donalda :D :D
Panowie,
Spróbujmy skoncentrować się na zawodnikach, którzy rzeczywiście mogą do nas przyjść, bo Smolarek też jest do wzięcia i to za free:)
Tak serio zastanawiam się, czy temat Matusiaka i Radomskiego to nie zasłona dymna, bo przecież takie transfery zwykle trzyma się w tajemnicy, a tu halo na całą Polskę. A może to po to, by nasi kopacze znów zaczęli kopać ?
http://redboxtv.pl/index.php?id=398
tutaj macie ciekawy link z wywiadu z trenerem Orestem
Sorry ale zgadzam sie z Santo, Matusiak ??
ja go widze jak kaprsy kazdego trenera nowego u nas, ktory wyciaga reke do swoich znajomych. Byl u nas Magiera za Bialasa, za Majewskiego byl Szeliga (ten teraz cos tam soba prezentuje za Majewskiego byla tragedia), za platka Murawski, a teraz za Lenczyka mial by byc Matusiak. Jak do tej pory zaden z tych co wyciagnal trener do niego pomocna dlon sie nie spisal, obym nie mial racji, a Wy mieliscie i jesli Matusiak do nas przyjdzie to odzyska dawna forme.
Macie TVP Sport, to polecam derby Łodzi z Matusiakiem w perwszym skladzie. Kazdy atak Widzewa przechodzi przez Radomatu.
Ale póki co to Robak nie trafia :)
no matusiak ladnie przykurwil ....
Obstawiam tak :
pierwsza faza wzmocnień : doświadczeni środkowy ofensywny pomocnik i napastnik, czyli złapiemy oddech, coś mi sie nie wydaje aby teraz dokupili obrońce.
druga faza (po pierwszej rundzie) : mniej znane nazwiska, rozwojowi młodzi zawodnicy, czy budujemy drużynę pod nowy stadion
myslę że zarówno nasz Trener jak i Tomek mają taką samą wizję.
Jak będą punkty, to Profesor nie będzie mieszał i sypnie groszem pod potrzeby Oresta.
Po dzisiejszym meczu szanse na zakup Matusiaka wyraźnie spadły
Matusiak dziś intensywnie pracował by zasłużyć na transfer do Pasów. Brać go!
Rafał Grzyb z Bytomia.
myslę ,ze temu trenerowi nie potrzeba podpowiadać - nareszcie ;)
Ufam Orestowi jeżeli chodzi o transfery.Teraz ewentualnie problemem będzie czy Rząsa będzie umiał ich przyciągnąć ,bo Tabisz ewidentnie został od spraw sportowych odsunięty a za kasę odpowiada Filipiak.
Grzyb nieaktualny :) w zasadzie już G.
A co zatrzymany po meczu we Wrocławiu ?
tak
A skąd masz to info ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)