dzieki
nie placze po nim....
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
qtec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karwan poszedł za free ...
Niedobra wiadomość, daliśmy za niego o ile dobrze pamiętam jakieś 0,4 mln zł. Widocznie kontrakt miał wysoki. Niech idzie, u nas był spalony
Wychodzi mi że teraz mamy tylko jednego rezerwowego stopera z jakimkolwiek ograniem w ekstraklasie...... Wasiluka... To nie jest dobra wiadomość tym bardziej że Wasyl nigdy nie grał stopera w lidze.....
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2021952,wiadomosc.html
a na co nam kolejny napastnik ?
żeby strzelać bramki:) Ale czy ten?
ludzie - prawy obronca i srodkowy ofensywny pomocnik to priorytet...bedzie mial kto dogrywac to Ślusarski,Grzegorzewski,Szczoczarz a nawet Witkowski beda strzelac !!!
Na prawą obronę dać Balige, na ofensie Klicha !!! Na prawej obronie może grać Kulig, Mierzejewski, Sasin, Sacha i właśnie Baliga. Na ofensywnego pomocnika przymierzamy Cebule, ale myśle, że Klich powinien dostać szanse (zresztą może grać również jako defensywny). Kojasevica brać, ale nie na wypożyczenie tylko definitywnie. Potrzebujemy wysokiej klasy stopera, lewego skrzydłowego i (wg mnie) bezlitośnie skutecznego w polu karnym napadziora do duetu z Bartkiem.
Wiadomo co z Kojasevicem? Dzisiaj miała być decyzja...
podobno zrezygnował z przyjscia ,bo nie chce grać w przyszłym sezonie w I lidze ;)
Ja mam pytanie moze ktos zna odpowiedz choc chyba tylko profesorek i jego ziomble znaja... Po co ta ekstraklasa po co byly te całe cyrki z ŁKSem, dostalismy szanse i co dalej , tak sie Profesorek staral o ekstraklase i co dalej bo po 1 polowie z Lechia i calym meczu ze Śląskiem ja jestem załamany nie dośc ze wstyd ze malo nie spadlismy i utrzymalismy sie przy stoliku to jeszcze taka gra to juz lepiej z honorem bylo spaść do 1 ligi i grac tam taka kapote przynajmniej zawodnicy by mieli przeciwnikow na swoim poziomie, jak ten cały Kojasevic to ma byc wzmocnienie dla Cracovii n ta polowe sezonu to rece opadaja,nie wiem jak wy ale ja jestem załamany tym co sie dzieje. Smiejemy sie z milicjantek ze pzegrywaja z jakąś Levadia a u nas taka pytówa nie chce myslec jak przyjda mecze z Lechem Legia wisła czy Koroną... serce sie łamie na myśl ze moga byc porazki a co dopiero przy takiej grze to beda klęski...
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na prawą obronę dać Balige, na ofensie Klicha
> !!! Na prawej obronie może grać Kulig,
> Mierzejewski, Sasin, Sacha i właśnie Baliga. Na
> ofensywnego pomocnika przymierzamy Cebule, ale
> myśle, że Klich powinien dostać szanse
> (zresztą może grać również jako defensywny).
> Kojasevica brać, ale nie na wypożyczenie tylko
> definitywnie. Potrzebujemy wysokiej klasy stopera,
> lewego skrzydłowego i (wg mnie) bezlitośnie
> skutecznego w polu karnym napadziora do duetu z
> Bartkiem.
masz k u r wa swoich klichow i cebukle i wszystkich mlodych!!!!! pokazali z lechia co potrafia!!!
nie zapominajmy o Dynarku, też dał znakomitą zmiane...
Świerczewskiego to jedyna opcja - w drużynie pojawiłyby sie dwa jaja i to bylyby jedyne dwa jaja, a jaja to glowny nasz problem
Slusarski jaja ma. To jedyny zawodnik oprocz Cabaja po ktorym widac bylo sportowa zlosc. A betony wkrecal az milo, asysta swietna.
nikt dzisiaj nie wkręcał betonów.
"Sportową złość' Cabaja to ja widzę przy każdej straconej bramce od wiosny 2003. I nic z tego nie wynika.
Wkręcał betony ale chyba na autostradzie bo w meczu był cienki jak cała drużyna.Aczkolwiek szacunek dla Bartka bo jest ambitny do bólu jak...Nowak szkoda,że dla betonów.
Wara od Bartka. Jedyny walczy i naprawdę próbuje coś zmienić. I tak wygląda jak gość nie z tej planety przy tej bezładnej zbieraninie. Módlmy się o kilku takich Bartków.
szczerze mowiac to ja nie wiem co Slusarski robi w takim slaby zespole jak Cracovia! ja na jego miejscu dawno bym to zostawil w pizdu!! dlatego go doceniam! bo moglby grac o cos i to za jeszcze wieksza kase bo stac go na to
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)