Trudno powiedzieć w jakiej formie jest Rocki, bo zbyt dużo w cwelce nie pograł.
Zawsze kojarzył mi się ten piłkarz z szybkością, walecznością i wydaje mi się, że Cracovii w obecnym czasie, ale już nie na dłuższy czas mógłby sie przydać.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Lato Grzegorz wylatuje z PZPN.
Stworzy z Rockim super duet. Szalejacy Emeryci
Rockiego nie kupujemy.
Dajcie spokój z tym Rockim, za każdym razem co do nas przyjeżdżał dostawał tyle bluzgów, że szkoda gadać, pamiętam w 1/2 PP z Groclinem aż wyszedł z ławki rezerwowych i ten chłop ma grać teraz u nas?
Może jeszcze Małeckiego kupmy?
A ja bym Stawowemu podesłał kogoś z dwójki Klich- Kostrubała.
U nas za wiele nie pokopią, a Wojtek nauczy ich grać do przodu.
Klich u Płatka nie pokopie?
nie wierze.
Klich zostal pominiety w czesto aktualizowanej kadrze na oficjalnej
celowo czy przypadkiem?
Arro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Klich zostal pominiety w czesto aktualizowanej
> kadrze na oficjalnej
> celowo czy przypadkiem?
Jest w kadrze ME.
Co wy Moskała jest walczakiem, dobrze gra w pomocy.
Widzieliście jak Witkowski snół się już po aferze z płatkiem w meczu z Arką
Dla nas do maja jest utrzymanie się w lidze i powalczenie PP
Zdecydowanie jestem ZA wypożyczeniem Witkowskiego do Łęcznej , gościowi troszkę odbiło nic nie gra biega jakby mu się srać chciało więc degradacja na pól roku to 1 ligi mu się przyda i tyle w tym temacie
Wychodzi na to, że każdego zawodnika szkoda oddać bo jest dobry tylko w takim razie ciekaw jestem skąd się wzięło miejsce w tabeli takie jakie jest.
Ja bym oddał Moskałe, niech się tam odblokuje, bo w Cracovii nie ma teraz na takie czekanie czasu.
Witkowskiego napewno nie powinno sie ruszac. mamy mlodych ktorzy sie jeszcze nie nadaja i ich wyslac Wojtkowi: Snadny, Dudzic, Kaszuba, Krzywicki, Tatara, Kurowski mozna wyslac Moskałe bo słaby..
skad sie wzial pomysl z Witkowskim? ano wiadomo Wojtek wie ze Wiciu z nich wszystkich jest najlepszy
Khalid Napisał(a):
> Klich u Płatka nie pokopie?
>
> nie wierze.
Trener w EFC wypowiadał się na temat gry Klicha nad wyraz ostrożnie.
W domyśle:"trzykrotne dobre kopnięcie piłki nie daje patentu na stałą grę w ekstraklasie"
Nieoficjalnie: Mierzejewski i Misan od poniedziałku piłkarzami Cracovii
TP!
16/01/2009
Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie Łukasz Mierzejewski i Damian Misan zostaną w poniedziałek oficjalnie przedstawieni dziennikarzom jako nowi piłkarze Cracovii.
W czwartek i piątek 26-letni piłkarz Widzewa Łukasz Mierzejewski przeszedł pomyślnie badania lekarskie. Aby formalnościom stało się zadość zawodnik musi dostarczyć jeszcze wynik jednego rutynowego badania.
Damian Misan, 24-letni napastnik Miedzi Legnica, który w tym tygodniu trenował już z Cracovią uzgodnił warunki kontraktu i w poniedziałek zostanie oficjalnie przedstawiony jako zawodnik Cracovii.
Wszystko wskazuje na to, że to już koniec zimowych transferów w Cracovii, która pozyskała sześciu nowych graczy. Obok wymienionej wyżej dwójki zawodników do kadry trenera Artura Płatka trafili kolejno: Mariusz Sacha z Podbeskidzia, Maciej Murawski (bez klubu), Paweł Sasin z Korony Kielce i Bartosz Ślusarski z West Bromwich Albion.
Możliwe jest jeszcze wcześniejsze przyjście Jakuba Grzegorzewskiego z Górnika Łęczna z którym Cracovia podpisała kontrakt ważny od 1 lipca 2009 roku.
Koniec transferów czyli nici z Mariusza Zganiacza :(
sero1906 Napisał(a):
> Koniec transferów czyli nici z Mariusza Zganiacza
widze ze niektorym jescze malo ;)
6 zawodnikow w jednym okienku... nie pamietam zeby kiedys byly takie czasy
mam tylko nadzieje ze z tej 6tki chociaz trzech bedzie duzym wzmocnieniem naszej druzyny bo naprawde potrzebujemy tego.
No i wystarczy. A czy ilość przeszła w jakość to się przekonamy podczas meczów ligowych. Teraz wszystko w rękach Płatka i nogach piłkarzy.
Kolejny napastnik, mamy rzeczywiste kłopoty bogactwa, ja jednak ponarzekam bo dalej nie wzmocniona zostala formacja ktora kuleje od odejscia Gizy.. i dalej jest to priorytet
lato 2002: Skrzynski, Radwanski, Siemieniec, Nowak, Piszczek, Giza, Ankowski, Czerwiec, Dudziński
zima 2003: Baran, Stach, Cabaj, Zawadzki
lato 2003: Olszewski, Kolasa, Wegrzyn, Kubik, Swistak, Baster, Szczoczarz - to chyba ostatnie nasze tak obfite zakupy :)
zima 2004: Przytuła, Piątek, Bojarski, Wrobel, Drumlak
lato 2004: Citko, Swierczewski, Wawrzyczek, Wisniewski
zima 2005: Moskała
lato 2005: Karwan, Heidemann, Okinczyc, Zimon, Pawlusinski, Rzucidlo
zima 2006: ? nie pamietam
lato 2006: Magiera, Niemczyk
zima 2007: Kłus
lato 2007: Witkowski, Kulig
zima 2008: Polczak, Tupalski, Majoros, Gregorek
lato 2008: Krzywicki, Wasiluk, Milosevic, Szeliga
zima 2009: Murawski, Sasin, Slusarski, Mierzejewski, Misan, Sacha
wyglada na to, ze to faktycznie najlepsze okienko od lat :)
lopez zapomniałeś o Dudzicu
No to w takim ukladzie nikogo juz Gornikowi Leczna nie powinnismy oddawac, tylko zaczekac na Grzegorzewskiego do lata. Co to za roznica, czy na wiosne bedziemy miec w ataku Witka, czy Grzegorzewskiego? Miedzy tymi zawodnikami nie ma przepasci umiejetnosci, wiec wypadaloby dac Kamilowi szanse! Mamy zreszta w tej sytuacji do ataku Moskita, Slusarskiego, Dudzica, Witkowskiego, Tatare i Misana. To wystarczajaco duzo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)