mądry to ten Jarzębowski nie jest...
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Kojot99 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wszystko świetnie tylko nie wiem o co mu chodzi,
> z tym że gdyby grał dla nas to by się bał o
> życie swoje i swojej rodziny. Kto bym niby mu
> miał tą "kosę zasadzić", ktoś od nas czy
> ktoś z Legii a może Polonii. Jakoś Giza od nas
> poszedł do wa-wy i nikt go z tego powodu
> mordować nie chce. Śmiesznie się tłumaczy
> człowieczek.
No nie do końca. Giza nie ma łatwego życia w cweLce. A tak a propos, istotnie Jarzębowski mądry to nie jest.
Giza też się tak podlizywał,a mimo to ma przejechane na cweLce.Jak Jarzębowski będzie dawał ciała to mu te wypowiedzi gówno pomogą.Oni tam zgnoili każdego oprócz Boruca!!!
No popatrzmy:
Giza przesrane
Włodarczyk mimo wielu goli szydzony
Surma wieloletni kapitan wygnany
Kaczorowski wygwizdywany
Rocki przesrane choć po bramce w finale PP kupił ich sympatie:(
Grzelak od Brazylijczyków wyszudzany:)
Vukovic najpierw BÓG zaraz wróg nr 1 i PINOKIO!!!
Quatarra znienawidzony
Chmiest wyszudzany
Klatt wyszydzany
To są poprostu wieśniaki i nie mają żadnych skrupułów!!!Kochają gdy jest dobry,zapominają gdy już nie jest-ot małomiasteczkowe podejście!!!
Nie żebym ich bronił ale w mało którym klubie mają tylu kontrowersyjnych piłkarzy :)
No popatrzmy:
Giza przesrane - tutaj mogli mu odpuścić bo niczym takim nie zasłynął (w stosunku do Legii) a że z Cracovii.
Włodarczyk mimo wielu goli szydzony - była Nędza i nic więcej to musiał strzelać choć czasem :) Widziałeś jakie on cuda robił w polu karnym? Nie dziwię im się a czy go zaakceptowali wcześniej gdy był w formie to nie wiem. Później już pudłował niemiłosiernie, nawet w Zagłębiu
Surma wieloletni kapitan wygnany - Legia traciła przez niego ważne bramki, być może powód wygnania (ale to chyba przez klub) jest nieco inny ale tego nie wiem :) Poza tym kapitanem zespołu urodzony Wiślak?
Kaczorowski wygwizdywany - no to chyba każdy wie dlaczego :)
Rocki przesrane choć po bramce w finale PP kupił ich sympatie - grał w Polonii i zawsze wszystkich prowokował, kto go lubił poza kibicami jego aktualnego klubu? A kto śpiewał na niego obraźliwe przyśpiewki? Wszyscy :)
Grzelak od Brazylijczyków wyszudzany - Przyszedł za grube miliony i co chwilę kontuzja, mało strzela. A poza tym od Brazylijczyków wyszydzany był w związku z akcją na Rogera.
Vukovic najpierw BÓG zaraz wróg nr 1 i PINOKIO!!! - A gdyby Twój piłkarski Bóg odszedł do największego rywala pod względem kibicowskim i piłkarskim?
Quatarra znienawidzony - Ledwie przyszedł już chciał uciekać i coś tam kombinował. Więcej nie pamiętam :)
Chmiest wyszudzany - Pojęcia nie mam o co chodzi. Nawet nie pamiętam kiedy on tam grał :)
Klatt wyszydzany - Cudowne dziecko poznańskiej piłki nie dostał miejsca w pierwszej jedenastce to wolał odejść a w konsekwencji dostał szansę w L. Może za te korzenie go nie lubią? :) Zresztą u Nas też nie ma czego szukać. A w juniorach jak grałem to "kim" on nie był. Teraz jest zerem :)
[i]Vukovic najpierw BÓG zaraz wróg nr 1 i PINOKIO!!! - A gdyby Twój piłkarski Bóg odszedł do największego rywala pod względem kibicowskim i piłkarskim?
[/i]
hmmm Iraklis Saloniki to największy wróg Legii kibicowsko i piłkarsko? - nie wiedziałem...
Ale Jarzebowski to legionista z krwi i kosci. Dla niego gra na Lazienkowskiej, to tak jakby mnie Platek zaprosil do gry obok Arka Barana w srodku pola :)
Ostatni raz wypowiem się na temat Brzęczka... Bo ktoś tu napisał, że "nie zgadza się na tego dziada" czy coś w tym stylu... To ja zwrócę się do tej osoby, bez obrazy oczywiście. Zresztą fakt faktem, nie tylko do niej:
W sprawach transferów masz/mamy gówno do gadania drogi kolego... To zarząd i trener decyduje kogo, kiedy, za ile...
Z Pasiastymi pozdrowieniami...
mknacylopez Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Panowie... bedzie dobrze Nie bedzie to bomba
> w
> > stylu Kazia Wegrzyn ani promocja jak z
> Bojarem,
> > ale tego sie nikt nie spodziewa. Pytanie
> tylko -
> > jak zostanie przyjety przez kibicow??
>
>
> A wszyscy mysleli tylko o gts ...
Nie wszyscy ;)
Autor: zac (IP zapamiętane)
Data: 10 sty 2009 - 14:22:38
A może chodzi o....Rockiego albo Surmę winking smiley
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-01-10 14:48 przez zac.
Karvin Napisał(a):
> Vukovic najpierw BÓG zaraz wróg nr 1 i
> PINOKIO!!! - A gdyby Twój piłkarski Bóg
> odszedł do największego rywala pod względem
> kibicowskim i piłkarskim?
>
>
> hmmm Iraklis Saloniki to największy wróg Legii
> kibicowsko i piłkarsko? - nie wiedziałem...
>
>
Pomyliłem się oczywiście :) Chodziło o sytuację gdy skończył mu się kontrakt i "podobno" rozmawiał z Wisłą na temat przejścia. Potem niby gdzieś na pół roku zniknął w Szwecji czy Grecji a potem wrócił.
Panowie, wywiad jest dla legijnej gazetki więc bełkocząc o nożu nie miał na myśli kiboli Legii...
wp: "Cracovia Kraków jest zainteresowana pozyskaniem jednego z dwóch lewych obrońców: Rafała Kosznika z Lechii Gdańsk i Łukasza Derbicha z Tura Turek - informuje "Przegląd Sportowy".
Obaj zawodnicy mają po 26 lat, a ich kontrakty kończą się 30 czerwca. Zarówno Kosznik, jak i Derbich, mogą więc już teraz podpisać nowe umowy z drużyną "Pasów".
Innym zawodnikiem, który ma szansę na angaż w krakowskim zespole jest napastnik Miedzi Legnica, Damian Misan".
koziołek Napisał(a):
> Karvin Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Vukovic najpierw BÓG zaraz wróg nr 1 i
> > PINOKIO!!! - A gdyby Twój piłkarski Bóg
> > odszedł do największego rywala pod
> względem
> > kibicowskim i piłkarskim?
> >
> >
> > hmmm Iraklis Saloniki to największy wróg
> Legii
> > kibicowsko i piłkarsko? - nie
> wiedziałem...
> >
> >
>
>
> Pomyliłem się oczywiście Chodziło o sytuację
> gdy skończył mu się kontrakt i "podobno"
> rozmawiał z Wisłą na temat przejścia. Potem
> niby gdzieś na pół roku zniknął w Szwecji czy
> Grecji a potem wrócił.
>
> 433...
>
> Ultras Lech `01
Koziołku akurat na Vukovica są łobrazeni bo pyskował do nich że szydzą z piłkarzy i powiedział to w wywiadach!!!Pinokiem się stał gdy powiedział że chce odejść!!!
Czy tak się robi???
A do Nędzy o co mają pretensje,że strzelił w samej lidze dla nich 42 gole????BUTSE!!!
U nas tez jest szydzenie z co poniektórych grajków z ostatnich lat :Stasiu Wróbel , Bania , zniszczenie Ankowskiego po nie wykorzystanym karnym w meczy z Błękitnymi , Nowak , Wasilik , Szeliga , Cabaj, Dudziński mam dalej wymieniać? tak wiec nie pisz jeden z drugiem jacy to kibice Legi sa bee ,bo u nas tez taki trend do jeżdżenia po piłkarzach jest .
Co do Jarzębowkiego to go rozumiem. Gość jest emocjonalnie związany i kajarzony z Legią, szanowany przez kiboców dlatego na stare lata nie chce tego psuć.
Co prawda piłkarz nie powinien tak postepować i powinien traktować gre w piłke tylko jako prace, ale do końca jego kariery już bliżej niż dalej więc zbyt dużo do stracenia już nie ma.
Zagłebia Sosnowiec i Pogonii Szczecin w Ekstraklasie nie ma wiec tymi słowami zamknął sobie droge na jakikolwiek inny transfer, bo wszędzie można znaleźć jakies powiązania.
W dzisiejszym PS pisze , że Misan już trenuje z Cracovią.
W PS to napiszą że i Messi z nami trenuje :)
Kogo by zarząd nie ściągnął do klubu ma ode mnie kredyt zaufania i pełne poparcie.
Nawet gdyby był to duet Boruc- Brożek
"Co prawda piłkarz nie powinien tak postepować i powinien traktować gre w piłke tylko jako prace"
Nie zgadzam się z Tobą! Chciałbym żeby w Cracovii było najwięcej takich piłkarzy, którzy nie traktują klubu tylko jako pracę. Klub to nie tylko praca, tylko przywiązanie do barw.
dev Napisał(a):
> U nas tez jest szydzenie z co poniektórych
> grajków z ostatnich lat tasiu Wróbel , Bania
> , zniszczenie Ankowskiego po nie wykorzystanym
> karnym w meczy z Błękitnymi , Nowak , Wasilik ,
> Szeliga , Cabaj, Dudziński mam dalej wymieniać?
> tak wiec nie pisz jeden z drugiem jacy to kibice
> Legi sa bee ,bo u nas tez taki trend do
> jeżdżenia po piłkarzach jest .
>
>
> Gdy się rana lub śmierć mieści artykuł 230
Dev!!
Od nas żaden piłkarz nie odszedł obrażony!!!No może Drumlak ale to ewenement w skali kraju!!!
U nas wyzywają piłkarzy pojedyncze osoby a nie tak jak na cweLce wszyscy!!!
Poza tym chodzi o to że najpierw jest ktoś u nich super jak jest w formie,ale tylko gdy ją zatraci to jest gnida i trzeba go zgnoić!!!
Np.Surma stracił wszystko w oczach wiślaków grając dla Legii tyle lat!!!,całując eLkę i za takie gesty był wielbiony w Warszawie-był kapitanem---to co go potem spotkało od tych samych kibiców to przechodzi ludzkie pojęcie!!!Teraz chłop ma w rodzinnym Krakowie przejebane i w Warszawce!!!Takie to BUTCE!!!
Miszczu2007 Napisał(a):
> Nie zgadzam się z Tobą! Chciałbym żeby w
> Cracovii było najwięcej takich piłkarzy,
> którzy nie traktują klubu tylko jako pracę.
> Klub to nie tylko praca, tylko przywiązanie do
> barw.
Ja też chciałbym, żeby każdy piłkarz kochał Cracovie i dziwie się tym co jej nie kochają :) , ale gdyby każdy piłkarz był tak mocno przywiązany do swoich barw to od wczoraj nie cieszylibyśmy się z przyjścia Ślusarskiego. Oczywiście takie ikony jak Arek Baran w przypadku Cracovii są każdemu klubowi bardzo potrzebne, ale to są tylko jednostki.
Przepraszam za rozmycie tematu.
Rocki ?? http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=73&runda=2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)