RoMan - masz niewygodne lozko - co ten Slusarz zaspany:P
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Nawet Płatek wskoczył w gajerek ;)
Jeszcze rozgrywający ale nie Brzęczek,Zganiacz byłby dobry.
mega zajebiście:D to jest napastnik!licze na hattrick w każdym meczu;)
wiem wiem, nie spodziewałem się, profesor zadzwonił tak nagle.. :) bardzo się cieszę, wreszcie zaczyna to jakoś wyglądać! :)
powiem Wam ze,na prawde robi mi sie lzej na sercu,alez sie ciesze:)
Jak narazie robimy bezapelacyjnie najlepsze transfery w tej przerwie zimowej. A niektorzy tu wyplakiwali rzeki lez, ze "nic nie slychac o naszych transferach" ;) Nareszie wrocilismy do starych, dobrych praktyk: najpierw sie dogadujemy, a potem o tym oznajmiamy reszcie swiata :)
A zawodnikiem Cracovii Bartosz został 13.01 o 13:00 ;)
Eksperci orzekli już w tv, że ma nadwagę.
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A zawodnikiem Cracovii Bartosz został 13.01 o
> 13:00
O 13.00 rozpoczęła się konferencja, podpis złożył minutę później o 13.01
PAP podała informację o godz. 13:13. Powinien mieć nr 23.
[url]http://www2.90minut.pl/news/83/news831202.html[/url] podpisać kontrakt i ew. wypożyczyć.
Jeszcze jeden
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/34427/jan-kozak/profil.html
Czekam na pottera :)
Nie dlatego bym nie wierzył, że nie dotrzyma słowa i nie pochwali Jakuba ale nie moge się doczekać by to przeczytać.
To będzie tekst zwalający z nóg :)
Na razie lux transfery, do pełni szczęścia brak mi tylko Zganiacza, oceniłbym je wtedy na "w 100% idealne".
zac Napisał(a):
> Wiosną raczej nie ujrzymy Damiana Misana.
> Wychowanek Olimpii Kamienna Góra już w środę
> miał udać się do Krakowa, by podpisać kontrakt
> z Cracovią Kraków. Jednak napastnika zatrzymała
> grypa.
Po przyjściu Ślusarskiego, Misana, Grzegorzewskiego, Dudzic pewnie zostanie wypożyczony.
- Nasze priorytety się skończyły, ale wciąż prowadzimy rozmowy. Jeżeli dojdziemy do porozumienia dojdzie do nas Damian Misan z Miedzi Legnica. Wstępnie jesteśmy już dogadani - wyjawił[Tabisz].
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/brzeczek-to-bzdura,1242348
Ślusarski nasz pierwszy powazny transfer:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Jeżeli dojdzie Grzegorzewski już teraz, to nie biłbym się może o tego Misana?
zubereg Napisał(a):
> Ślusarski nasz pierwszy poważny transfer
>
>
>
no można tak powiedzieć ze od czasu Bojara takiego hitu u nas nie było . Dudzica bym nigdzie nie wypożyczał niech sie moze chłop u Płatka rozwinie w tej rundzie , a jeśli nie będzie widoczny postęp to dopiero wtedy go wypożyczyć po sezonie!
Z tym Misanem o dziwna sprawa dla mnie podejrzewam ze Grzegorzewski do przyjdzie i o miejsce w atak obok Ślusarskiego będzie rywalizować on , Dudzic i Witkowski po co nam 5ty napastnik?
przyda sie Misan nic nie stracimy a moze akurat okaze sie strzalem w dziesiatke
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)