Niekoniecznie, bo Brzekol rozstaje sie z Gornikiem Zabrze :)
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
... i mieszka przecież w Krakowie.
Nie, litości ...........
"Jerzy Brzęczek dostał do zrozumienia, że w obecnej sytuacji, po sprowadzeniu kliku młodszych graczy do drugiej linii, rozwiązanie kontraktu byłoby najlepszym rozwiązaniem."
Heh, a nie mogli mu po prostu powiedzieć? Co to znaczy "dostał do zrozumienia"?
Węgrzyn! Come back po latach
emerytom w Cracovii mówimy stanowcze NIE
Druga szansa Kolasy!:)
Brzęczek to niech idzie ale do Młodej Ekstraklasy!!!:)
A dlaczego nie? W pilke grac potrafi i potrafi ją dobrze rozegrać ktos tym napastnikom musi umieć jednym podaniem otworzyć droge do bramki.
Poki co za wyniki odpowiada trener Platek a nie kibice, żeby osiągnąć stawiane cele ma prawo dobierać sobie wykonawców ktorzy w jego zamyśle potrafia to zrobic.
Pomarudzic to sobie możemy u cioci na imieninach a czas rozliczeń z decyzji przydzie w maju.
torreador - ostatnie miejsce w tabeli to miedzy innymi zasluga Hajty i Brzeczka. On ma juz swoje lata, a to, ze jego osoba absorbuje mlodszych graczy nie jest dobre, bo on nie potrafi sprostac tym wymaganiom. Nie jest bardziej pozyteczny niz Pawka Nowak.
A może chodzi o Derbicha z Tura bo podobno miał być wczoraj na treningu!
stawiam ze przyjdzie cantoro :P
z tego co slyszałem brzeczek sam do nas wydzwania ,a u nas go nie chcą.Nadaje sie tylko do olbojów.Nie na robienie z Cracovii przytuliska dla starych dziadów !!!!!
Kajak nie chce cię bezlitośnie ogrywać .Konferencja dotyczy Bartosza Ślusarskiego i wiem to na 200 %.Czekam na klepnięcie i chwalę zaraz potem jakuba za dobrze wykonaną robotę w tym okienku transferowym!!!!
Żewłakow: może wrócę do Ekstraklasy
Gazeta Wyborcza/PL /07:10
Michał Żewłakow, do niedawna czołowa postać w Olympiakosie Pireus, stracił miejsce w podstawowej jedenastce mistrza Grecji. - W czerwcu kończy się mój kontrakt. Może to znak, że mój czas w Pireusie dobiega końca. Nie dostałem jeszcze oferty przedłużenia umowy - mówi w rozmowie z "Gazetą Wyborczą".
Reprezentant Polski poprzedni rok kończył jako podstawowy zawodnik. W tym roku jednak nie zagrał ani jednej minuty w barwach Olympiakosu.
- Trener Valverde wybiera innych. Mnie nie pozostaje nic innego, jak trenować i czekać, aż w końcu wybierze mnie. W Grecji i Olympiakosie nie ma znaczenia przeszłość - powiedział Żewłakow.
- W tej chwili czekam co się wydarzy w klubie. Ale może być tak, że wrócę do ligi polskiej. I wcale nie musi to być Warszawa, Kraków czy Poznań. Czemu nie Gliwice albo Wodzisław? Sądzę jednak, że jakaś oferta jeszcze spłynie i będę miał wybór między Europą, a Polską - liczy kapitan reprezentacji Polski
Więcej w "Gazecie Wyborczej".
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bo się nimi zajmował Zalewski (który źle
> przygotował 1 zespół do sezonu) pod toksycznym
> okiem Majewskiego. Powinni dostać trenera z
> jakąś charyzmą, któremu się będzie chciało
> iść do przodu!
gdybys zasiegnal jezyka u pilkarzy to bys sie dowiedzial ze gdyby nie zalewski to sił by im starczało na 1/2 godziny tak byli tak zajechani przez znachora
dzieki niemu biegali te 50'
Brzęczka też bym nie chciał, ale trzeba przyznac ze w ostatnim meczu ligowym zapierniczał jak mały samochodzik....
czy to będzie wisienka na torcie czy może czeresienka? skoro czeresienka to może Sylwester Czereszewski? A tak na poważnie: Brzeczek w Cracovii to jakiś ponury żart, podobnie jak Cantoro, niech spadają jak najdalej od Krakowa chyba że chcą grać u ladacznicy zza Błon, wtedy pełne poparcie, czekam na wisienke, zresztą Bartosz już wstał i myje buzkę, chyba coś się szykuje ale boję się zapytać żeby nie zapeszyc :)
na oficjalnej nie ma slowa o zadnej konferencji.
Ale na TP jest :)
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/godzina_13_nowy_zawodnik_cracovii
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> torreador - ostatnie miejsce w tabeli to miedzy
> innymi zasluga Hajty i Brzeczka. On ma juz swoje
> lata, a to, ze jego osoba absorbuje mlodszych
> graczy nie jest dobre, bo on nie potrafi sprostac
> tym wymaganiom. Nie jest bardziej pozyteczny niz
> Pawka Nowak.
To byłoby zbyt proste żeby za miejsce w tabeli odpowiadało 2 zawodników. Zupelnie nie rozumiem stwierdzenia o tym absorbowaniu mlodszych graczy. Nic nie ujmując Nowakowi nie potrafi być rozgrywającym nie mowiąc o wykonywaniu stałych fragmentów gry.
Sytuacja jest taka że na wybrzydzanie przyjdzie czas od lipca jak sie utrzymamy i zaczniemy jak inni z zerowym kontem punktowym.W takiej sytuacji wszystkie niekonwencjonalne posuniecia w tym dorażne maja sens.A dlaczego tak jak z Murawskim nie spróbować na pół roku?Klich czy Kostek niezaprzeczalnie maja talent ale to jeszcze troche melodia przyszłości a tu idzie walka o utzrymanie Pasów w ekstraklasie- jest duże ryzyko że oni moga temu nie podołać Jeszcze raz powtórzę po owocach bedziemy oceniać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)