Moskała powinien być wypożyczony by jakies zalety były z jego obecności w Cracovii. Jak nie strzela bramek choc niech jakas kasa leci.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Wow :D dobry transfer. Sasin może grać na obu stronach pomocy i obrony, nie wiem w jakiej formie jest. Ale to dobry zadodnik :)
kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do dev - "stajnia" Kołakowskiego:
>
>
>
> tu jest lista wszystkich piłkarzy min. Slusarski,
> Grzegorzewski, Murawski, Sasin
>
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-01-08 14:42 przez
> kodiGa.
Byleby nam Nedzy do Pasow nie sciagneli :D
no ja widze ze polowa zawodnikow którymi sie interesujemy wg 90minut.pl to "ogiery" Kołakowskiego.... :D
Tak, ale np Plastik powtarza, ze nie ma agenta, a tam jest na liscie.
Tak jak pisałem...o to chodzi w obecnych transferach. Transferem na przyszłość to był Sacha a teraz kupujemy graczy którzy daja dużą szanse ,że presję walki o utrzymanie udźwigną już teraz:
"- Lubię ludzi z charakterem, a Paweł na pewno jest takim człowiekiem - przyznaje trener Artur Płatek. - Lubię też ludzi, którzy chcą coś w piłce osiągnąć. Jestem pewny, że Paweł powalczy o miejsce w zespole i swój dobry czas w Kielcach przeleje na krakowską ziemię. Myślę, że pasuje do naszej gry - dodaje szkoleniowiec Pasów.
.Trener Płatek tak opisuje swojego nowego podopiecznego: - [b]To jest walczak, który potrafi grać kombinacyjną piłkę i może wystąpić na kilku pozycjach. Na pewno podniesie poziom naszego zespołu. Utrzymywał już kiedyś drużynę w Ekstraklasie, więc wie, jaka to jest presja.[/b]
Sasin przymierzany jest do gry na obu flankach, zarówno w obronie, jak i w pomocy."
tam są nawet Zimoń i Okinczyc, wygląda, że Kołakowski to główne /jedyne?/ źródło naszych transferów
Pozdrawiam Cracovię. Widze, że się wzmacniacie! To dobrze. Ciekawe czy jutro też bedzie konferencja prasowa? SIEMA!
Tylko zamiast wzmacniać atak wzmacniamy obronę.
Piast Gliwice, Łódzki KS, Lechia Gdańsk,xxx, Ruch Chorzów
Do 5 kwietnia trzeba strzelić około 10 bramek aby zdobyć 14 punktów. Mam nadziej, że trener myśli o tym. :)
Jakim sposobem w 5 meczach chcesz zdobyć 14 punktów?
Można 15 albo 13, ale 14 choćbyś nie wiem jak próbował, nie zdobędziesz :D
no ok szło o 12 :)
BRAC ZGANIACZA!!!
o tak Zganiacz to by się nam bardzo przydał
Niech i Zganiacz będzie z jego stajni a hitem Saganowski (którego chętnie oddadzą po kosztach z angli ) tylko kto mu zapłaci 32 tyś tygodniowo :)
tylko jakis frajer
Rydwan73 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko zamiast wzmacniać atak wzmacniamy obronę.
Wzmocnimy i atak też!
zapytajcie Tefala, on jako pierwszy wyskoczył tu dziś z Sasinem
http://transfermarkt.de/de/spieler/29839/matias-ezequiel-favano-otermin/profil.html
BRAĆ!!! ;)
Tefal czytał dzisiejsze wydanie PS, gdzie min napisane było:
-Inwestycja w Murawskiego jest obarczona niskim stopniem ryzyka. Więcej można zyskać niż stracić. Pasy nie zamierzają poprzestać na nim i Mariuszu Sasze. Negocjują z Górnikiem Łęczna przyjście Jakuba Grzegorzewskiego już teraz, mówi się też o Łukaszu Mierzejewskim, Bartoszu Ślusarskim, Damianie Misanie i Pawle Sasinie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)