Podobno Cracovia interesuje się sprowadzeniem pomocnika Widzewa-Mierzejewskiego.Nie wiem czy to dobry pomysł sprowadzania niespełnionych talentów,których juz nikt nie chce :(
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Swoja droga jesli chodzi o skutecznosc transferow to mamy tego Wasiluka, Sache i Polczaka. W wyscigu o kazdego z nich przebilismy inne kluby. Wiec jesli naprawde kogos chcemy, to go mamy. Jesli chodzi o Lewego i Robaka, to sprawa pokierowali ich agenci
Jeśli Mierzejewski, to tylko ten z Płocka ale po niego jest już kolejka, z Polonią W-wa na czele.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> poco
>
Bo mam kilu znajomych w Kielcach, z którymi zerwałem kontakty, i trochę mi tego szkoda.
kludi Napisał(a):
> Jeśli Mierzejewski, to tylko ten z Płocka ale po
> niego jest już kolejka, z Polonią W-wa na czele.
>
>
>
Ten z Płocka podpisał wczoraj 3 letni kontrakt z Polonią.
Venom Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > poco
> >
>
> Bo mam kilu znajomych w Kielcach, z którymi
> zerwałem kontakty, i trochę mi tego szkoda.
>
>
>
>
>
to poco zrywałeś ? ktoś Ci kazał ?
wracając do tematu. Nie ma na co czekać tylko brać tego Grzegorzewskiego i tyle. Niech Felippe daje piniądz i bierzemy go
Mknacylopez bzdura do kwadratu( z Wasilukiem i Sachą)
1.Jaką to konkurencje mieliśmy z Wasilukiem???.Interesowało sie nim kilka klubów ,ale wcześniej i jaga ich przepedziła pierwotną ceną 4 mln zł.Jak pojawiły sie tam problemy z kasą to byliśmy tylko my.Transfer został dodatkowo opóźniony o pół roku i nie wciskaj kitu że się ktoś w tym czasie o niego bił.Jedyna konkretna oferta była od nas.
2.Co do Sachy to interesował sie nim lech rok temu jak miał rok do końca kontraktu i Podbeskidzie chciało 400 tys euro -skutecznie odstraszając konkurencje.Między czasie zapewnili sobie zawodników na pozycje Sachy w Lechu .
Teraz oprócz nas nie bylo nikogo z ekstraklasy.Placenie 500 tyś zł za zawodnika 2 ligi któremu za pół roku kończy się kontrakt to też kwota przepłacona.Dobry menager zamiast nieudacznika myśle że te 100 tyś zł by min utargował.
3.Polczak tu akurat się zgodzę byliśmy szybsi i skuteczniejsi od KSG I BOT.Niewątpliwie pomógł nam fakt że piłkarz jest z Krakowa.
Jeśli chodzi o Robaka to był na nas zdecydowany i bynajmniej nie agent mu odradził przyjście do nas.Był u nas 1 nogą (po badaniach lekarskich).Jak wysłuchał co wyprawia maja majewski to zrezygnował.Ta informacje mam z tzw pierwszej ręki jesli twierdzisz że było inaczej nie ma sprawy podejmuje zakład i razem sprawdzamy u źródła czyli osoby nam znanej(bynajmniej nie jakubka).Zapewniam cię że jest to osoba bardzo szanowana i wiarygodna.
Sprawa Lewandowskiego -on byl zdecydowany iść do nas (dawaliśmy najlepszą ofertę transferową i kontraktu indywidualnego).Tu rzeczywiście agent go nakierował -agent który do tej pory czuje się oszukany przez ,,prezesa''.Krótko to można podsumować połakomili się na żetony -stracili miliony!!!
dobrze że ladacznica zza Błoń nikogo z nich nie kupiła :)
Niestety trener Platek jest przekonany o tym, ze Prezes Tabisz skutecznie dziala na rynku transferowym. I nie bardzo daje sie przekonac do zmiany stanowiska. Najwyrazniej musi sie sam sparzyc.
Tym niemniej jestem przekonany, ze Artur Platek w ciagu roku bedzie w stanie stworzyc u nas sensowna siec skautingu i WYPOZYCZANIA zawodnikow, ktorzy tych wypozyczen potrzebuja. Ide o zalad, ze tak jak przychodzic do Majewskiego wszyscy zawodnicy ligi sie bali, tak za pol roku wszyscy beda sie uciekac pod skrzydla Platka.
Jeden przyklad: Renusz BARDZO chcial do nas przyjsc. Niestety, sprawy Renusza juz nie ma, bo Jaga dokonala "transferu roku" opychajac frajerom z Zabrza Szczota za dwa miliony. W tej sytuacji nie zamierza juz nikogo sprzedawac, a juz na pewno nie Renusza. Boje sie troche, ze podobnie bedzie z Wroblem; jesli Nowak faktycznie odejdzie z Belchatowa to tez ciezko go bedzie stamtad wyciagnac.
Co do tego Robaka: drogi Potterze, jesli nie chcesz, zeby Twoj informator mial problemy z dyrektorem Tabiszem to lepiej posta wyedytuj. Bo po tym co napisales, to ciezko sie nie domyslic kogo masz na mysli ;)
Z Mierzejewskim będzie tak jak z innym widzewskim wynalazkiem Szeligą...
Nie ma obaw kolego o mojego informatora.To co dla ciebie wydaje sie oczywiste (jeśli chodzi o to kto to jest wcale oczywistym nie jest).I zapewniam cię myślimy o całkiem innych osobach.
Co do Mierzejeskiego to nie jest to zawodnik lepszy od tych co mamy.To zapytam po co nam taki zawodnik?.Zwykły wyrobnik ,który nie wniesie nic do klubu poza tzw pozornym wzmocnieniem.Obserwowałem kilka meczy Widzewa i przeciętny sredniak.
Co do tego spażenia to zgadzam się Płatek przejrzy na oczy -byle szybko.Mamy grabarza na łopacie i fuszerka transferowa tabisza może nas kosztować spadek i stratę wielu mln zł przez klub!!!
To chyba jakiś żart z tym Mierzejewskim.
Już kiedyś był przymierzany do Cracovii. Wylądował jednak w Widzewie, gdzie kariery nie zrobił. Rzadko grywał, a jak wchodził z ławki wzmocnieniem nie był.
Nie chcę go nawet za darmo. Lepszych od niego będziemy wypożyczać do innych klubów.
Nie rozumiem dlaczego zarząd nie stara się kupic jakiegos parządnego gracza,myśle,że gdyby sie postarali i wyłożyli kase mogliby sprowadzic kogos z dwójki piłkarzy Śląska - Ostrowski,J.Gancarczyk.Podobno interesuja się nimi czołowe kluby ekstraklasy ale trochę się chyba ociągają.Można tez spróbowac Kokosińskiego ze Znicza,Kapiasa z Gks-u,którymi rzekomo nawet się interesujemy mimo tego,że to obrońcy i tak sprzydali by się bo to ,że padło tyle bramek tez jest winą obrońców.Co do Grzegorzewskiego to o nim myśle w ostateczności,Ślurarskim bardziej sie zainteresowac i będzie nasz.Oczywiście to tylko moje spekulacje ale fajnie byłoby zobaczyc kilku z nich przy Kałuży.
nieważne są nasze transfery, kompletnie mnie nie interesują,
ważne żeby ladacznica zza Błoń nikogo dobrego nie kupiła :)
heh, uwielbiam ten text...
w wyborczej sezon ogórkowy?? bo aktywnośc Romana na forum jest "porażająca"....
chyba ze dostał od Agory prikaz zaszczepienia u kibiców Cracovii miłości do wisełki....
SaNtO Napisał(a):
> Venom Napisał(a):
> -----
> > SaNtO Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > poco
> > >
> >
> > Bo mam kilu znajomych w Kielcach, z którymi
> > zerwałem kontakty, i trochę mi tego szkoda.
>
> >
> >
> >
> >
> >
>
> to poco zrywałeś ? ktoś Ci kazał ?
>
> wracając do tematu. Nie ma na co czekać tylko
> brać tego Grzegorzewskiego i tyle. Niech Felippe
> daje piniądz i bierzemy go
>
>
A co Cie to interesuje jakie miałem powody ? Zajmij się swoimi kontaktami.
moje kontakty mają sie dobrze i nie musialem ich zrywac z powodu zerwania zgody. w ogole o czym my tu rozmawiamy ?:o
Santo, Venom - kontynuować możecie na privach
Odra bliska podpisania kontraktu z Adrianem Paluchowskim, a Nasz Łowca szuka po mieście karpia.
Skoro Micański jest za drogi,to o jakich pieniądzach mówił Profesor?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)