Koszer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zwolenników bladej
> gwiazdy nie.
Nazywasz mnie zwolennikiem Wiślaków ? Stary więcej się nacierpiałem z pewnością z nimi niż ty
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Coś Ci się Venom pomyliło.
To właśnie Rząsa chce, żeby jego syn został "policjantem".
Podoba Ci się to?
Cytat:
Dziadek sputo wziął wnuka byle gdzie , ale czy Ojciec nie skorygował tego po powrocie?
A ten fragment czaisz ?
Wywiad z A.Płatkiem:
Ale jak podpisywał pan umowę, to pewnie Filipiak obiecał pieniądze na wzmocnienia.
- Jeśli będzie trzeba, to da pieniądze na nowych graczy. Potrzebujemy 4-5 zawodników, którzy będą wzmocnieniem, a nie uzupełnieniem składu. Ale na takiego Micanskiego z Lubina nas nie stać.
www.terazpasy.pl - calosc
Sparing:
7.02 - Korona Kielce (I liga) - Cracovia, w Kielcach
Może będzie okazja aby się w miarę udobruchać ?
poco
- Jeśli będzie trzeba, to da pieniądze na nowych graczy. (?????????????????)
A nie ma takiej potrzeby?
Dziwna wypowiedź ...
U mnie kolego Venom jest inaczej.Zostałem od małego wyedukowany właściwie ideologicznie .Jestem z tych co z pokolenia na pokolenie kibicują Cracovii dziadek-ojciec-ja i mój syn.
W tej sprawie smutne jest to że Tomek wypisuje syna z gts NIE DAJĄC GO DO NAS.
Nie słyszałem by u nas trenował.To by była właściwa reakcja pasiaka -zagranie na nosie ,,pasiakowi" 'spucie i wymazanie wstydu.
Co do wywiadu Płatka to rzeczywiście Micanski jest dla nas za drogi teraz.I tu jest diabeł pogrzebany bo co najmniej 2 razy można go było wyjąć za grosze.Raz był z nami dogadany za czasów Misiora (miał kosztować ...aż 50 tyś euro),potem też był do wyjęcia tylko drożej (ale skoro Odra W potrafiła ) to i u nas mogł być.Kłania sie tu faks tabisza i jego ,,załatwianie ''transferów .Nie mamy menagera sportowego i za działkę transfery odpowiada przypadkowy osobnik zupełnie sie nie nadajacy do tej roli.
No to kiedy będzie potrzeba wzmocnień, w maju? Gdy już będzie wszystko pozamiatane?
jakubek był na szkoleniu w MU i nauczył się tam olipijskiego spokoju.Najpierw herbata ,potem włożenie kartki do faxu i jeeeeeesssst .Prawdziwe bingo -najpierw Koumaha ,potem Hristov ,Ole OLE a TERAZ ho,ho!.
Troche wiary kolego monday w zdolności jakubka by się przydało !!!.Ja wierzę że po tym okienku transferowym oprócz ZNACZĄCYCH wzmocnień ,potrzebny będzie gruntowny remont faxu.
Nie jeśli będzie potrzeba punktowa, tylko jeśli nie uda się pozyskać za darmo lub b. tanio tych, którym kończą się kontrakty w czerwcu.
Jedna z gazeta piłkarskich zrobiła zestawienie zawodników jako najbardziej polecani tej zimy,każdy został szczegółowo oceniony.Znaczna większość piłkarzy bardzo drogich jak na nasze warunki,ale są także z niższych lig,bez kontraktu,talenty z europy wsch.,wypożyczeni z bardzo silnych klubów do innych lig oraz z drużyn półzawodowych.
Kilku na pewno byłoby chętnych grać w polskiej lidze.
Tylko czy Jakub Łowca czyta zagraniczne magazyny?
A ze zapytam: co znaczy ze Micański jest za drogi? rozchodzi się o konktrakt?
SaNtO Napisał(a):
> A ze zapytam: co znaczy ze Micański jest za
> drogi? rozchodzi się o konktrakt?
... rozchodzi się o drogi...
Odra ma kłopoty finansowe
Maciej Małkowski
Iniemamocny2 Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A ze zapytam: co znaczy ze Micański jest za
> > drogi? rozchodzi się o konktrakt?
>
> ... rozchodzi się o drogi...
No ta z drogami u nas jest nie tęgo, i nie ma za co wymienic Micańskiego,Więcej dróg.
BTW:I w zwiazku ze świetami: "Pobłogosław Jezu drogi"
Jakub Grzegorzewski jest bliski rozstania z Górnikiem Łęczna. - Zrobię wszystko, by już wiosną trafił do Cracovii - zapewnił wiceprezes Jakub Tabisz
Grzegorzewski zdobył jesienią siedem bramek i obok Rafała Niżnika jest najlepszym strzelcem drugoligowca. Kontrakt z Górnikiem kończy mu się w czerwcu 2009 r. Negocjacje w sprawie przedłużenia przeciągają się, a dzięki dobrej grze o piłkarzu znów jest głośno. - Chcę podpisać nowy kontrakt z Górnikiem, ale na lepszych warunkach. Udowodniłem, że potrafię grać w piłkę - przekonywał Grzegorzewski.
Napastnik chce przedłużyć umowę już w styczniu, ale wczoraj nie doszedł do porozumienia z Grażyną Łojko. Prezes Górnika ponoć zaproponowała mu rozmowę po zakończeniu sezonu. - Szanse na pozostanie w Górniku oceniam na 30 procent - przyznał Grzegorzewski.
Mocno zmartwiony jest Wojciech Stawowy, były szkoleniowiec Cracovii, który od 1 stycznia obejmie drużynę Górnika. - Nie wyobrażam sobie odejścia Kuby. To będzie się odbijało klubowi czkawką przez wiele sezonów.
Cracovia już dawno wysłała ofertę kupna piłkarza, ale kwota nie zadowoliła Górnika. - Za dużo jest niedomówień, za mało konkretów. Kontrakt możemy podpisać dopiero po 1 stycznia - zaznaczył Tabisz. Jeśli do tego dojdzie, to krakowianie będą mogli wznowić rozmowy w sprawie wykupienia piłkarza. Pamiętają jednak czteromiesięczne negocjacje w sprawie skrócenia pobytu w Łącznej Przemysława Kuliga, dziś obrońcy Cracovii.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Kurde;/
potter, z reguły kompletnie się z Tobą nie zgadzam ale muszę przyznać że ujmujesz mnie tym ciągłym powtarzaniem strofy o "ladacznicy z Reymonta".. dobre to, choć zupełnie nieekumeniczne :) brzmi nieźle i skutecznie :)
,,za dużo niedomówień za mało konkretów''-wypisz wymaluj jakubek.Czyli chce ,ale dopłacie mi do interesu i najlepiej nie zawracajcie głowy bym czasem nie musiał jechać aż do łęcznej .Najwyżej kiedyś tam po Nowym Roku wyśle kolejny fax.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)