Zważywszy ze Gornika stac aby zaproponowac mu chociazby o 1/3 wiekszy kontrakt a co to znaczy dla pilkarza to chyba kazdy wie...., ponadto Gornik to nie jedyny klub ktory chce Darka takze jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o co? - Darku jesli zostaniesz bedziesz wielki jesli odejdziesz ja zrozumiem napewno...!
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
[img]http://bi.gazeta.pl/im/4/6007/z6007594X.jpg[/img]
Darek zaklina deszcz przed Sylwestrem, którego planuje spędzić w gronie przyjaciół z Baranem, Szwajdychem, Gizą i Skrzynią.
heh, dobre zdjęcie
Zajebiste.
Widzę, że zimowe transfery są identyczne jak letnie.
Pierwszy transfer dosyć szybko i SZOK, bo Cracovia jednak kupuje.
Później tylko pierd*lenie kto to ma nas nie wzmocnić.
Za miesiąc przyjdzie do nas jeden zawodnik i na chwilę przed zakończeniem okienka też jeden, aby wszyscy zapamiętali, że coś tam się działo.
Zdjęcie Plastika z meczu z Jagiellonią po strzeleniu pierwszej bramki
TABISZ NAWET NIE MYŚL, ŻE NIE PRZEDŁUŻYSZ KONTRAKTU Z PAWLUSIŃSKIM !
To byłby megaskandal !
Proponuje Leosia za gazetą .pl
"Pomyślałem, że po rozstaniu z reprezentacją nie wyjadę stąd. Obejmę jakiś polski klub, żeby udowodnić sobie i tzw. przeciętnym ligowym piłkarzom, jak świetnie mogą grać w piłkę, jeśli odpowiednio się ich umotywuje i poprowadzi - mówi Leo Beenhakker w wywiadzie dla "Gazety Sport" i Sport.pl."
A pana Płatka na asystenta(myslę że to zadna ujma;-))
Prawie całośc tu
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,6088190,Leo_Beenhakker__Chce_zostac_trenerem_polskiego_klubu.html
pozdrawiam kastor
Kastor!Chyba robisz sobie jaja!
Wyobraz sobie,że nasz"wszechmocny" JAKUB chce rządzić Leosiem!!!!
Leo chce transfer a nasza perełka w panoramie firm nr faxu szuka
Platek jest młody ale nie zły, lepiej kase dla Leo przeznaczyć na konkretne transfery !
może wkńcu coś sie wydarzy http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Slusarski-powroci-do-Ekstraklasy,wid,10688238,wiadomosc.html i transfery będą
Wszystkie kluby się wzmacniają,Górnik będzie miał budżet w wysokości 25 mln.
A nasi prezesi tj.Filipiak i jego ulubieniec Tabisz,myślą,że pozyskaja zawodników za darmo i jeszcze będą się oni prosić żeby grać w Cracovii.Jeżeli Tabisz będzie siedział przy biurku i patrzył w laptop to dużo z tego nie wyniknie.
Trener Płatek mówi,że ma w notesie 500 nazwisk,Na razie pozyskalismy jednego zawodnika,który jeszcze nie wiadomo czy będzie miał miejsce w pierwszym składzie.Jak tak dalej pójdzie to z tej 500 zostanie najwyżej 2-3 którzy nie będą wzmocnieniem drużyny,tylko uzupełnieniem i to jeszcze nie wiadomo którego składu.
Na dzisiaj potrzebny jest jeden albo dwóch klasowych napastników,rozgrywajacy pomocnik i skrzydłowy.Niestety Tabisz który prowadzi nieudolnie negocjacje nie potrafi dogadac się nawet z Pawlusińskim który zdobył 75% bramek jakie wogóle ma na koncie Cracovia po tej rundzie.
Wniosek jest jeden niech się Filipiak "obudzi" a na miejsce Tabisza niech wyznaczy kogos kto wie jak sie prowadzi negocjacje i wie jacy piłkarze są do wzięcia,bo takich na rynku nie brakuje.Trzeba tylko ruszyć sakiewką, bo dzisiaj nie ma nic za darmo.
Jaki tu spokój nananana...
Nic się nie dzieje nananana...
Wszyscy kupują nananana...
Tylko nie Pasy nananana...
Najgorsze jest to że Płatek nie zdążył rozpoznać ,,talentów''transferowych jakubka.
Jak na spotkaniu pochwalił jakubka ,,za operatywność''to od razu pomyślałem że mu do wody czegoś dolali i facet bredzi od rzeczy ,albo jest jeszcze za krótko by właściwie ocenić tego,, prezesa''.
Przy Płatku jest za to szansa na scauting w polskim wydaniu (w ograniczonej formie).Dopóki Filipiak nie zobaczy na własne oczy że dobry scauting sporo kosztuje -ale klub na tym zarabia ogromną kasę NIE MA NADZIEJI ŻE pójdziemy w ślady Lecha.
Może właśnie przykład scautingu Lecha i zysków klubu z tym związanych otworzą profesorowi Filipiakowi oczy że to się zwyczajnie klubowi opłaca.
Pod postem krak 06 podpisuje się w 100 %.Aż żal serce ściska jak się widzi jak szkodzi klubowi jakubek przy bierności profesora.Tą,, pracę'' widać na trybunach-jest to wypadkowa orgazacji meczy,reklamy meczu,kadry zespołu i prezentowanego poziomu sportowego.
Co do transferów to cierpliwie poczekam na owoce ,,pracy ''jakubka.
I tez Cracovii szkodzi rozpuszczanie nie do końca sprawdzonych kalumnii.
O jakie kalumnie chodzi ?.
.Sprawa syna Rząsy zaprowadzonego do gts przez sPUTĘ jest sprawą potwierdzoną przez kilka źródeł.To że został stamtąd wypisany przez Tomasza Rząsę to też ponoć prawda(choć nie wiadomo po jakim czasie).Jest to okoliczność łagodząca ,ale z drugiej strony to rażące niedopilnowanie własnego syna jest dla piłkarza stale manifestującego przywiązanie do barw Cracovii POWODEM DO WSTYDU.Poza tym nie słyszałem by po wypisaniu z gts trafił do nas,a to powinna być naturalna kolej rzeczy.
Mam syna w podobnym wieku do syna Rząsy.Od 4-5 roku życia jest właściwie wyedukowany na temat ladacznicy z reymonta.Tomek powinien w pewnym momencie synowi wyjaśnić co to jest za klub ladacznica by ten wiedział że tam iść nie można.A tak musi spijać za ,,pasiaka''sputę gorzką pigułkę wstydu.Ja na jego miejscu teściowi napluł bym na na psi ryj.
Powodem do wstydu są twoje wpisy potter
Zamilcz waść bo obore robisz.
Czy gdyby Hitler miał syna, chciałbyś aby wpoił mu swoje wartości ?
Każdy od dziecka ma prawo do ukształtowania swoich przekonać, także kibicowskich.
Mój ś.p. ojciec był Wiślakiem i stąd brak u mnie tak ogromnej nienawiści do tego klubu jak u was. Mówię to także dlatego, że gdyby zachował się tak jak ty potter proponujesz powienien zachowac się Rząsa, byłbym policjantem. Nie wyobrażam sobie tego.
Owszem Harry, a czy ta sprawa nie miała miejsca już jakiś czas temu i to podczas nieobecności Rząsy w kraju?Dziadek sputo wziął wnuka byle gdzie , ale czy Ojciec nie skorygował tego po powrocie? Czy w tym świetle sprawa nie wygląda ciut inaczej?
Pottera rozumiem i popieram. Zwolenników bladej gwiazdy nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)