Nie rozmywajcie wątku. Czy Judasza można usprawiedliwiąć? Tak, ale nie przestanie być Judaszem.
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
No to mamy "transfer" świąteczny, jak gdyby na gwiazdkę ( nie mylić z bladą gwiazdą), pod choinkę.
I oto "nasz" idol odkrył swoje prawdziwe i zarazem parszywe oblicze! Nasza radość nie ma granic. Bożyszcze Cracovii zrobiło kupę pod zielonym drzewkiem. Więc jego adwokaci (papugi) zaczną go usprawiedliwiać, że to z powodu biegunki.
[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/pol-ligi-chce-kokosa,1231261[/url]
Mamy fajne zplecze i baze treningową, której zazdroszczą nam wislacy.
jeśli w takiej sytuacji Rząsa prowadzi syna na treningi do rywalki, to coś tu nie gra.
Potter, też czekam na weryfikacje tej wiadomości, jak dla mnie brak w tym logiki i mam nadzieję że to tylko plota.
Zganiacz w Zabrzu.. ciekawe ciekawe.... a my co ??? dalej niema kogo kupic nikt sie nie nadaje czy co ?? idze idze proferosrku...
Zganiacz.. taki GRACZ i pojdzie do Górnika a my od 1,5 roku nie mamy rozgrywającego
a gdzie taki nius?
Kolego druit jeśli człowiek ,który uważa się za pasiaka(ponoć jako zawodnik kiedyś odmówił gry w gts)daje własnego syna tym sk....... to jest dla mnie zerem.
To tak jak by napluł kibicom Cracovii i klubowi w twarz.
Wczoraj po spotkaniu z Płatkiem usłyszałem taką wieść(o synu Rząsy) od kilku pasiaków z którymi znam się ponad 20 lat .Nie mam powodu by im nie ufać.
Rozumiem kolego druit że nie widzisz nic złego w zapisaniu syna do ladacznicy i pewnie swojego (jeśli go oczywiście masz)też byś nie widział przeszkód by tam zaprowadzić.
Ja swojemu synowi bym nie pozwolił zapisać się do tych ścierw.Było by mi zwyczajnie wstyd innym pasiakom spojrzeć w oczy,pomijając fakt rosnącej z roku na rok nienawiści do gwardyjskiego towarzystwa.
Zmieniłem zdanie co do Rząsy .Tacy ludzi powinni być z dala od klubu.
Co do transferów to w tym roku raczej nikt nie przyjdzie.Polujemy w większości na zawodników którym kończą się kontrakty w czerwcu (tak wczoraj mowił Płatek).Obyśmy się nie obudzili z reką w nocniku przez te ..oszczędności .KSG czy nawet Piast się wzmacniają -my jak zwykle faxujemy!
Co do transferów to w tym roku raczej nikt nie przyjdzie. I koniec tematu! U nas się nic nie zmieni. Spadek zaczyna przybierać realne kształty;
dawniej spadano
i wznoszono się
pionowo
obecnie
spada się
poziomo
Ale z was pieprzeni pesymiści. Przyszedł Sacha, ktoś jeszcze napewno przyjdzie. A jak nie to i tak Cracovia nie spadnie, bo są słabsze drużyny jak ŁKS, Piast, Lechia i Odra, które pójdą w dół. Jest jeszcze Polonia Bytom.
bez srodkowego pomocnika to ta druzyna moze grac ale na moich nerwach
Bez przesady ,w tym roku to już nikt nie musi przychodzić, jakoś to przeżyjemy ;)...ale ważne ,żeby na początku przyszłego ktoś przyszedł :)
poniwaz jestem z dala os tego wszystkiego:( powiem tak..bedac za Cracovia,tamta i dzisiejsza.jest jeden mianownik.
Cracovia
NIGDY JEJ NIE ZA POMNE i bedzie ma miloscia.do konca zycia.
mam dwoch synow.mieszkam troszke dalej.ale zawsze na swieta jestem i jestesmy na hokeju
na finale:) lub treningu noworocznym..
nigdy....,powtarzam nigdy..nie zaproponowalbym dzieciakowi gre,we wisle.
sa pewne rzeczy,ktorych nigdy sie nie zapomnii
jakto nie musi? my nie mamy zadnego ofensywnego zawodnika w drugiej lini. Ci ktorych mamy nadają się do pomocy ale charytatywnej
A poco ci ten rozgrywający jeszcze w tym roku. Ja uważam ,ze wystarczającym będzie jak taki zawodnik pojawi się u nas na początku przyszłego :)
poto zeby w klasie nizej walczyc o srodek tabeli?
A co my w styczniu będziemy już walczyć w klasie niższej ?.....ciekawa teoria :):)
masz mnie. to przez te nerwy :) Ty tu o kalendarzu a ja o przyszlym sezonie. no dobra. moge poczekac do stycznia najpozniej do 30 bym na urodziny mial skompletowany skład.
SaNtO niestety ma rację.
Ci najbardziej potrzebujący, czyli Gornik i Jaga nie czekają do nowego roku.
Z każdym dniem ubywa zawodników na rynku.
Dziwi mnie tylko brak aktywności na białoruskim rynku.
Nie drogo, a na niezłym poziomie.
Zresztą, wcale mnie to nie dziwi. My zbieramy tylko ochłapy.
Powoli tracę nadzieję na utrzymanie.
Po pierwsze: a kto powiedzial, ze my z czyms czekamy? To, ze sie nie chwalimy przed reszta ligi z kim rozmawiamy to chyba dobrze.
Po drugie: kto powiedzial, ze nie szperamy na rynkach zagranicznych? Jest jeden pilkarz z zagranicy (nie mam na mysli Slusarskiego), ktory pozostaje w naszym zainteresowaniu no i co? Tez mamy sie tym chwalic wszem i wobec?
Po trzecie: Gornik wylozyl na Szczota taka kase, ze jak im ten chlop nie bedzie gral, to chyba znowu glowy poleca. Zreszta co to za cnota wylozyc za zawodnika cztery razy wiecej kasy niz gosc jest warty i sie potem chwalic, ze sie poszlo na polowanie? To jest jak polowanie na dzika przy pomocy rakiet V-2. Czy poza przeplaconym Szczotem Gornik kogos jeszcze pozyskal? Nie. Za to kasa jaka zaplacili Jagiellonii spowodowala, ze z Bialegostoku NIE MA JUZ MOZLIWOSCI wyciagniecia ZADNEGO wartosciowego pilkarza. Jak narazie to Gornik sie miota w konwulsjach i, jakby to okreslil pewien polski podroznik, w zakamarkach glowy trenera Kasperczaka czai sie najwyrazniej "wielka, kosmata panika".
Co zas sie Cracovii tyczy, to wierze, ze przyjdzie do nas jeszcze przynajmniej dwoch-trzech zawodnikow, ktorzy swobodnie beda mogli rywalizowac o miejsce w podstawowym skladzie, bo trener Platek nie pozwoli, zeby mu wykrecono drugi raz taki sam numer jak w Bialymstoku. I jestem spokojny o utrzymanie. Moim zdaniem ta druzyna utrzymalaby sie nawet bez wielkich wzmocnien, no ale jak maja byc wzmocnienia to plakac nie bede:) Zaluje tylko, ze nie bedzie wsrod tych wzmocnien dwoch zawodnikow, na ktorych liczylem najbardziej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)