Golinski jak narazie slabo ale to jego pierwszy mecz wiec z ocena tego zawodnika trzeba poczekaj jeszcze chwile ... Matusiak szczela a za to sie rozlicza napastnik wiec ocena +4 ( w skali 1-6 ) Niestety poraz kolejny Marcin zawalil szkoda..... ogolnie po 3 ciezkich meczach 5 pkt wiec jest dobrze oby tak dalej..
-
-
Korona-----Cracovia 1 : 1 TYLKO PIŁKA (sprawy kibicowskie w głosie z trybun!!!)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Narazie to tylko plotki. A zerwana zgoda z Koroną
> jest faktem i bardzo dobrze. Jest jeszcze Polonia,
> najstarsza zgoda. A co to jest ta Korona? Klub,
> który zaistniał na piłkarskiej mapie Polski
> dzięki korupcji i skompromitował się tracąc
> flagi z Legią, na swoim turnieju.
Miszczu jak to mówią mądrzy ludzie, "mowa jest srebrem, milczenie złotem". A jeśli Cię swędzą palce, to pędzluj na onet albo kibice.net, bo zęby bolą człowieka jak się czyta to co wypisujesz...
Chwostek ktoś puścił plotkę, że Wisła przegrywa, czy remisuje. Dlatego kibice myśleli, że są szanse i zaczęli dopingować, żeby grać do końca. Umknęło Ci jakoś to, że pół meczu krzyczeli, że Cracovia rządzi w Krakowie. A Korona pamiętam jak do nas przyjechała (słynny mecz we mgle) i od tej pory straciłem do nich cały szacunek. Akurat stałem koło kibiców Korony na B i nasłuchałem się o nas niemiłych rzeczy, a kibice którzy przyjechali to w większości po prostu zwykłe buraki. Przepraszam kibiców Lecha za bzdurne wypowiedzi mało rozgarniętych kibiców.
I Chwostek nie pisz mi tu o krytyce Nowaka i Wasiluka, bo ten pierwszy to wiślak, a drugi nie potrafi grać w piłkę, a w zeszłym sezonie w ogóle się nie starał.
Aston, jak piszesz już takie madre powiedzenie to się do niego dostosuj, bo to ty narazie piszesz głupoty.
Panowie ochłoncie...
Triada ostatnio przezywała wewnetrzne rozterki - chocby sprawa ŁKS-u i konflikt interesow na lini Gdynia - Poznan...
My jako Cracovia cementujemy zgode Arki z Lechem i taka jest prawda!
Brodowici Lodziarze chcieli sprytnie rozbic Triade, ale na szczescie nas trzech zainteresowanych A-C-L zdało sobie sprawe ze tylko w jedności tego porozumienia mozemy utrzymac topową pozycje na kibicowskiej mapie Polski - szczegolnie wobec zaciesnienie stosunkow na Ś-W-L oraz W-R + J lub ZL
Tak więc nikt nikomu w d...e nie wchodzi panie MKS K (juz prawie rok nie mamy sztamy)
Inna sprawa że trudno przewidzieć co będzie za kilka miesięcy...
Pożyjemy zobaczymy...
kinder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kazdy kibicuje jak moze i potrafi a forum jest od
> tego by wyrazac wlasne opinie i zdania Panie
> Iniemamocny2
Owszem, Panie kinder - i dlatego bardziej cenię tych co mogą i potrafią więcej niż tylko wyrażać swoje opinie.
A wracając do meczu, to strasznie szkoda straconych punktów. W I połowie graliśmy bardzo dojrzale i bardzo pewnie w każdej formacji. Bardzo dobry występ w tej części spotkania zaliczył Wasiluk. Golański widać ,ze nie zgrany z drużyną, ale bardzo widoczny, po jego dośrodkowaniach z rzutów rożnych dwukrotnie byliśmy bardzo bliscy zdobycia bramki. Duży plus za akcję bramkowa dla Derbicha i Matusiaka. Naprawdę grę naszej drużyny w tej części spotkania oglądało się z wielką przyjemnością Niestety 2 połowa zaczęła się dla nas fatalnie i koszmary z ubiegłego sezonu wróciły Łatwa strata w środku pola i bramka jak dla mnie kuriozum. Strzał po ziemi z 30 metrów w krótki róg to bramkarz ekstraklasy powinien łapać z zamkniętymi oczami. Później nie potrafiliśmy niestety zbliżyć się do poziomu prezentowanego w I połowie, a Korona narzuciła nam swój chaotyczny styl gry. Ten mecz, szczególnie w II połowie pokazał ,że Lenczyka czeka jeszcze bardzo dużo pracy, bo jak widać w 3 rozegranych pod jego wodzą spotkań tą drużynę stać na znacznie więcej niż część tabeli, w której się obecnie znajduje.
Pasiaki, spokojnie. Ja również podzielam zdanie, że najważniejsza jest Triada, czyż to nie "od 10 lat Wielka Triada Polską włada" ? Lech swoim dopingiem udowodnił, że nie jest mu obojętna zarówno Arka, jak i Pasy pozdrawiając nas 3-krotnie. Ja miałem cichą nadzieję, że ten gorący moment, który był nie tak dawno przejdzie i mam nadzieję, że przechodzi. Co do Waszego meczu z Koroną, to się do tego nie mieszam, ale osobiście się cieszę, że tak się stało. Wracając do tematu Kolejorza, to musicie wziąć pod uwagę że jest on dość złożony. Sukcesy klubu robią swoje. Na mecze oprócz fanatyków przychodzą zwykłe janki, dla których zgoda się nie liczy. Ja osobiście to zauważyłem na meczu Lech - Arka w Poznaniu. Także bracia więcej zdrowego rozsądku ;) Co nas nie zabije to nas wzmocni. ARKA & PASY po wsze czasy! Lech-Arka-Cracovia
Miszczu: Zamilknij !! Tys chyba jeszcze dobrej gosciny w zyciu nie widzial.
Ja siedziałem nie daleko klatki Cracovii i do jakiejś 70 minuty doping był kulturalny, a później kibice od was zaczęli nas wyzywać z niczego, myślę że nie zbyt fajnie się zachowali, a co do Lecha to widać jedno wykorzystują was jak maskotki a wy jakbyście mieli opaski na oczach i tego nie widzicie! Szkoda że z nimi trzymacie powinniście zerwać zgodę z Lechem tak jak Zagłębie L. i w końcu się usamodzielnić :/
To kogo cenisz Panie Iniemamocny2 naprawde mnie nie obchodzi...tak samo pewnie jak i nie obchodza Pana moje symaptie...bez odbioru
Na wstepie powiem ze jestem z Kielc, bylem na meczu, siedzialem blisko Was i bylem zszokowany tym co zrobiliscie. Rozumiem, ze nie ma zgody ale do tej pory myslalem, ze jest sympatia i szacunek. Ale Wy wyjezdzacie ze spiewem "gola gola gola, strzelcie k...om gola!" i potem jeszcze pare razy nas cisniecie od ku...w. Chcialbym zapytac dlaczego? Bo jedyne co mi przychodzi do glowy to przypodobanie sie Lechowi. Z boku tak to wyglada jakbyscie wlasnie byli ich marionetkami :( I jeszcze dodam, ze grupie kilkudziesieciu Polonistow rowniez bardzo sie nie podobalo Wasze zachowanie. Na koniec tylko jedno slowo: [b]szkoda[/b] :/
Adi 325 Zagłębie L nie zerwało zgody z Lechem, nawet zainteresowane strony wypowiedziały się, że zerwana za porozumieniem stron ... nie siej farmazonów
"Gdyńska Arka" dobrze napisał !!
"Adi" Lech zerwał zgode z ZL bo oni mają układy z Chorzowem i Widzewem... a ponadto to ich sprawa!
Zresztą my mamy takża Zgode z Polonią Warszawa i jak widzisz żaden Lech w to nie wchodzi...
Wy w Kielcach zajmijcie sie lepiej waszymi sztamami...
Jak dla mnie mimo wszystko sentyment do Korony pozostał - POZDRAWIAM
Uprzejmie proszę o nie zabieranie glosu w sprawie zgód. Forum internetowe jest najgorszym miejscem do wymiany poglądów na tego typu tematy, a po drugie to temat jednak dotyczy meczu pilkarskiego Korona - Cracovia.
Korona ma chyab jakieś kompleksy w stousnku do Lecha.
pewnie przez zgode z kszokami
Jest jak jest. Jak komuś się nie podoba to niech zachowa to dla siebie albo szoruje na kibice.net.
Tyle z mojej strony.
Poprostu ich nielubią, dziwi Cię to tak bardzo ? , Właśnie chodźby z uwagi na Kszo
Leszkom gdzie zawieje tam tam sa . Kiedys wisla , teraz Cracovia , kiedys Baltyk teraz Arka , kiedys Widzew teraz ŁKS
Teraz Zaglebie bez formy teraz nie ma Zagłebia .
To ze trzymamy z ekipa bez zasad i honoru , wcale nie oznacza ze musimy sie do nich poziomem przystosowywac . Najwyrazniej pewnym osobom u nas takie klimaty pasuja wiec reszta musi sie dostosowac , ale czy kazdy kibic Pasow musi sie identyfikowac z pewna grupa???
a ja ze swojej strony chce powiedzieć, że takie wypowiedzi mogą przynieść więcej szkód, niż pożytku... opanujmy się
urodziłem się w Krakowie i jako mały brzdąc chodziłem z ojcem na mecze Cracovii; na początku lat 80-tych przeprowadziliśmy się do Kielc i moje serce stało się żółto-czerwone; to tyle na wstępie. Mam pytanie do starszych kibiców Cracovii, którzy mają honor i zasady. W co wy gracie i jak można było tak potraktować dzisiaj Koronę? pzdr dla starszych pasów i koroniarzy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)