CLIC;)
-
-
(paj.cyk) Pajacyk
klik
klik
CLIC;)
Dzień dobry! Z Gliwic kłania się Geoś. Krótko o mojej aktualnej kondycji: Siedzę w Gliwicach Domu Asystenta na ostatnim pietrze. Zaraz jadę do Zabrza, by zrobić 1 ćwiczenie z demografii. Będzie się ono składać z dwóch części: Kobita ma zrobić referat o migracji Łemqw, a potem będziemy liczyć współczynniki. No to n'Arka!
klikus
klik :)
klik
Melduję się z Gliwic. Wróciłem z pracy, zjadłem obiad i pobawiłem się z moją córką. Nadal mój kąp jest bardzo słaby, co uniemożliwia mi normalną konwersację. Np. do tego watq mogę się wpisać, a do innych już nie bo są przerwane wpół.
Nie pozostaje mi nic innego, jak odstawić Forum i zabrać się za porzadną robotę (pseudo-) naukową.
klik
KLIK :)
CLIC;)
A czy Ty już dziś kliknąłeś w Pajacyka, nieczuły skurwysynu?
klik
klik
6 dni do derbów
klik
KLIK :)
klik
no to klik .. :)
Z Zabrza kłania się Geopijatyk! Jeszcze jeden wykład z demografii, który jednak przerobię zgodnie z życzeniami studentów na ostanie ćwiczenia przed sprawdzianem, który ma się odbyć za tydzień, a potem odjeżdżam do Gliwic, gdzie niestety kąp mi napierdziela.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)