Też uważam że zagrał fantastycznie, szkoda, że nie strzelał jedenastki...
-
-
Radosław Matusiak- witamy w Cracovii
Wielokrotnie na ciebie na nadawałem ale za ten mecz masz u mnie ogromny "+" .
2 bramki dobra gra , mniej nieraz drybluj a więcej podawaj .
Za dzisiejszy mecz BRAWO . Udowodnij mi że jesteś dobry w innych meczach !
Brawo! Oby każdy mecz był w co najmniej takim wykonaniu!
BRAWO MATUSIAK (!) - a Ulatowski jeszcze niedawno nie miał dla Ciebie miejsca w 18 meczowej :/
to pokazuje jakiego "fachowego" trenera mamy. Mocny tylko w gębie...
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
a Ulatowski jeszcze niedawno
> nie miał dla Ciebie miejsca w 18 meczowej :/
Co ty za pierdoly czlowieku piszesz??????
Kiedy to bylo??
Nie byl w kadrze na Slask bo nie trenowal w okresie przygotowawczym ze wzgledu na zlamany nos kolego!!!!
A pozniej regularnie w meczowej 18!!!!!
Po co siejesz zamet????Daje Ci to cos???
Jedyny zawodnik dzisiejszego meczu na którego nie można narzekać.
Brawo Radek!!!Gdyby ten baran i topór Slusarz nie zabrał się za karnego miałbyś hattricka i my w końcu mecz bez porażki,niestety topór siłowy podszedł z hokejką i dupa
Bardzo dobry mecz Radka. Chcemy więcej.
brawo
Gówno grał ale w koncu zrobil co do niego nalezy. Tak trzymac.
Camron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gówno grał ale w koncu zrobil co do niego
> nalezy. Tak trzymac.
rozumiem ,że ta wstawka to efekt totalnej frustracji pomeczowej jaką mamy wszyscy.
Radek ma 3-y sytuacje i strzela 2-e. Czego chcieć od snajpera więcej???
Pozatym też grał całkiem z sensem.
Moze do neiktóych dotrze wreszcie ,że Radek nawet ze złamanym nosem i bez ręki;) jest lepszym napastnikiem od wszystkich Dudziców , Kaszubów, Krzywickich i Moskitów razem wziętych.
Brawo za wykonanie swojego zadania na boisku!
Brawo Radek ..byłeś przez innych spisany na straty ale nie przeze mnie! Gratuluje za dzisiejszy bardzo dobry mecz..
brawo Radek....szkoda, że inni zmarnowali to, co Ty wypracowałeś :(
Brawo Radek za dzisiejsze bramki i gre szkoda tylko że to nie Ty strzelaleś karnego bo widac było że Ci ''idzie''.I olej tych pseudokibiców na trybunach którzy cały czas ''jadą ''po Tobie.Mam nadzieje że pan trener wreszcie dostrzegł że ma JEDYNEGO prawdziwego napastnika w drużynie który jest pare razy lepszy od ''produktów netto ''p.Filipiaka.Powodzenia.
Przy okazji gratuluję zdobycia 200 bramki dla Cracovii od czasu powrotu do ekstraklasy.
Na stadion przyszedłem troche przed meczem i miałem szanse pooglądać sobie całą rozgrzewkę piłkarzy. Wszystko ładnie fajnie, aż nagle rzucił mi się w oczy Radek. Rozgrzewke wykonywał tak od niechcenia. Wyglądało to tak jak rozgrzewka w szkole. Inni robią coś 8-10 razy a ja 3 ,żeby trener widział ,że się rozgrzewam :) Pod koniec rozgrzewki ćwiczyli wrzutki. Na zmianę Suart, Saidi, Janus. Jak widziałem co wyprawia Radek to aż śmiać się chciało. Trafiał 2 na 8 strzałów :) A w meczu takie miłe zaskoczenie. Walczył, cofał się, czasami za dużo kiwki ale warto próbować.
pokazałeś wczoraj że umiesz grać w piłkę, drugi gol z trudnej sytuacji, brawo. Lepszy Matusiak ze złamaną nogą niż Krzywicki albo Dudzic zdrowy, poza tym Ślusarski ma z kim pograć, oby wychodził w pierwszej 11 dalej
Radek dzięki wielkie cieszę się,że mogę Ci w końcu podziękować za serce włożone w meczu.
Oby tak dalej i czekam na hattricka.
Sytuacja z Radkiem daje nam nadzieję na poprawę funkcjonowania całego zespołu.
Jeszcze kilka tygodni temu było wielu przeciwników jego gry w podstawowym składzie. Były głosy, że się nie przykłada, że marnuje setki, że pupil poprzedniego trenera...
A teraz co? Jednak się da i czasami trzeba po prostu cierpliwie poczekać.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/09/12/radoslaw-matusiak-mam-nadzieje-ze-profesor-wytrzyma-cisnieni/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)