Witam.
Jako ze moj stomatolog wyemigrował do stolicy to moje uzebienie pozostało bez opieki.
Moglibyscie mi polecic jakiegoś solidnego, nie naciagającego na leczenie zebow do usuniecia, majacego przystepne ceny, Oczywiscie jakas dentystka jaknajbardziej:):):). dzielnica Podgórze by mnie interesowała.
Słyszałem ze jest coś w okolicy doTesco na Wielickiej tzn. od Kozłówka do Tesco po prawej stronie w tamtych rejonach , Przyjmuje pani stomatolog.
-
-
dentysta
na wojtowskiej(przecznia od wroclawskiej) mam swoją dentystke, nie jest tania ale swietna i nieźle wygląda :) czasami nawet cycuszki mozna zobaczyc takze warto
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
czasami nawet cycuszki mozna
> zobaczyc takze warto
A puszcza Cie na ręczny do WC czy słabo? [img]http://www.kscracovia.com/Obrazki/gify/05.gif[/img]
puszczac nie puszcza ale czasami mysle ze moglaby usiasc na moim a nie na swoim siedzionku :)
z pełną odpowiedzialnością polecam dentystę z osiedla kliny.
profesjonalista, znakomicie wyposażony gabinet i przeurocze asystentki przy kazdym zabiegu.
człowiek godny polecenia.ul.Borkowska 25b.lek.sto.Jakub Patykiewicz
tel 012 266 70 70.
poleciłem tego dentyste mamie oraz znajomym i chodzą tylko tam.
a skolko to w złotówkach za plombe? mi tez dentysta uciekl i pora porozgladac sie za kims nowym? stary brał 80zł za plombe
ja też mogę polecić, ale ceny to nie wiem jak porównać, ostatnio za plombę płaciłem 260 zł i nie mam punktu odniesienia generalnie, przy rondzie grunwaldzkim - klinika stomatologiczna - ul. Kilińskiego 5a, dr. Marta, (0-12) 266-82-60
ja polecam dr Wojciech Klonowski
ul. Sienkiewicza (niedaleko placu Inwalidów)
nie ma cycuszków, nie puszcza filmów dvd,
nie pie*doli się że boli,
ale robi kąkretnie
szczegóły (kom i stacjonar) na priva, bo nie wiem czy dochtór by sobie życzył
A tutaj http://www.nieboli.pl naprawde nie boli.
Towarzyszyłem osobie podczas wizyty w tym miejscu nie w samym gabinecie, ale technologia ponoć nie z tego kraju.
A. Petri obok piastowskiej. Naprawde swietny dentysta
Ja polecam stomatologa na ul. Czarnowiejskiej na przeciwko ul. Miechowskiej.
Nigdy sie nie zawiodłem jak i cała rodzina. Może nie najtaniej ale fachura aż miło.
Jest jeden chłop i dwie kobitki (obie całkiem sympatyczne) i co najważniejsze nie rzeźnicy. Nowoczesny gabinet, świeżo odnowiony, sprzęt ściągany chyba ze Szwecji.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na wojtowskiej(przecznia od wroclawskiej) mam
> swoją dentystke,
w końcu się czegos dorobiłeś w życiu.;)
> nie jest tania, ale swietna
z kobietami tak jest.
4349 dni później
Złota łopata 2021.
Ale warto było żeby zobaczyć, że Santo od 12 lat skupia się na tym samym :D
311 dni później
- Edytowany
Temat stary ale może komuś pomogę. Polecam gabinet doktor Świątkowskiej https://stomatologiaswiatkowska.pl/ Jestem osobiscie bardzo zadowolony z jej podejścia oraz leczenia.
Trafiłem do niej z dość kiepskim uzębieniem (wróciłem z zagranicy, nie jestem z tego dumny no ale na szczęście już się doleczyłem).
Nie jest drogo, ale solidnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)