To miło z jego strony, w końcu od tego jest :D
-
-
[WIKTORIA]CRACOVIA --- LECH 1 : 0
0:0 nieźle. w każdym razie z nadziejami na drugą połowę ;)
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ile do przerwy?
0:0
BRAWO,BRAWO,BRAWO!!!
zagrac tak druga polowe, i moze byc duza niespodzianka!!!
swietna organizacja gry, troche pressingu, agresywnej gry,i co? i lech sie gubi i nie ma pomyslu na rozgrywanie akcji!!!
szacunek!
imponuje mi Matusiak(dobry balans cialem,razem ze slusarskim najlepszy technicznie na boisku...), Derbich, i pierwszy raz w tym sezonie,nie narzekam na srodek obrony...ladnie gramy w srodku pola...tylko tych sytuacji troche brakuje...
niezle nam wychodza dosrodkowania, i wrzutki,praktycznie kazdy korner to bylo zagrozenie!!!
wiem, wiem, mnie chodziło o to ile czasu zostało do przerwy, w sensie czy 1 połowa zakończona już?
Dementor - przerwa :) juz po wywiadzie z Matusiakiem ;)
Pierwsza połowa doskonała w wykonaniu naszych piłkarzy.... Byliśmy lepsi od Lecha i tylko szkoda, że nie strzelilismy bramki, a były sytuacje, choć Lech też miał ich kilka.... Oby taka była druga połowa i oby naszym sił starczyło bo jak narazie dużo biegają i nie dają Lechowi pograć.....
jak na razie nie jest źle :) nie zapeszam i odpukuję
jestem w lekkim szoku, brawo - punkt-y jak najbardziej w naszym zasięgu!!!
nie wierze...z Lechem zawsze nam szlo,ale to co widze to przechodzi wszystko...wpierdalaja trawe az milo...wygramy to....Matusiak jak na jeden dzien treningu z nowa druzyna - 10 !
Spokojnie, spokojnie. To dopiero pierwsza połowa. Mam nadzieję, że Lech jest po Brugge zmęczony i w drugiej jeszcze bardziej odpuszczą.
o nie, Wasiluk
za Tupalskiego
Wasiluk za Tupalskiego...
w pozostalych meczach,bylbym za sciagnieciem Tupalskiego...w dzisiejszym,nie rozumiem tego posuniecia...
Bedzie ciezko.........
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> o nie, Wasiluk
dalbys sobie spokoj z takimi komentarzami...
o LOL tylko nie on !!!
Pewnie jakaś kontuzja. Nie było innego powodu.
Maarek!! Orest w Ciebie wierzy, nie zawiedź go!
Brawo Wasiluk,bardzo skuteczna i dobra,choc ryzykowna interwencja...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)