Pany uciekły nam podbródkowe Oresta po 180 "Świętej Wojnie".
"Ja nie chce tego komentować, bo Pan reprezentuje Fakt..."- oczywiście do dziennikarza Faktu
"Jeżeli ojcem (zwycięstwa) jest Goliński to było jeszcze 10-12 matek, które brały udział w tym meczu"
-
-
Podbródkowe Oresta :)
To raczej nie są podbródkowe :)
a pozatym bylo tylko w innym temacie
To chyba źle zrozumiałem to pojęcie i do tego jeszcze gdzieś to przegapiłem:)
Po każdym meczu w Sosnowcu najciekawszą częścią konferencji prasowej jest wymiana zdań z A. Stanowskim, ich docinki robią się już powoli kultowe :). Wczoraj (w skrócie):
AS - Dlaczego zagrał Tupalski, a nie zagrał Wasiluk?
OL - A co Wasiluk to Twoja rodzina, że się tak dopytujesz o niego?
AS - Nie moja nie, a Twoja?
OL - No jakby to była moja rodzina, to by grał :D
i stała część ostatnio
OL - Pan Stanowski schował notes, więc rozumiem że nie ma więcej pytań i koniec konferencji - aluzja że tylko AS zadaje mu pytania jako reprezentant krakowskich dziennikarzy.
AS potem żalił się do wrocławskich, że młodsi koledzy boją się zadawać pytania Orestowi, na co jeden z nich (ten który zadał pierwszy pytanie, tzn próbował je zadać - ok 4'50 na [url]http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/multimedia/mp3/trener_orest_lenczyk_po_meczu_ze_slaskiem_mp3[/url]) - [i]Ja się im wcale nie dziwię... :([/i]
47 dni później
Z piłkarzami bowiem, jak z dziewczynami. Na zdjęciach wszystkie wyglądają ładnie, ale póki się nie dotknie, to się nie wie.
Orest z wywiadu o Suvorovie :)
;]]
Z tym, że cena za danego piłkarza jest jak kiełbasa, która spleśnieje a i tak nikt jej nie kupi bo jest za droga też przywalił ale to już gdzieś było przytaczane.
6 dni później
Podczas zajęć trener położył nacisk na akcje kombinacyjne w polu karnym, ale jego piłkarze razili brakiem skuteczności. - Nie pytajcie się mnie, jak to zrobić, ja w ekstraklasie nie grałem - wykrzykiwał Lenczyk, a narzekającym na warunki podopiecznym kazał zakupić łyżwy
na treningu Cracovii - on się nie zna :) za GK
Ktoś może pomyśleć, że po Suvorovie powinien się tutaj zjawić Napoleon czy ktoś inny o równie wielkim nazwisku.
Stefano Napoleoni? może być :D
60 dni później
"(...) To, że dzień wcześniej urodził mu się syn powinno mu dodać skrzydeł i powinien wspomóc swoich kolegów w tym, aby zrobić mu kołyskę. Tymczasem ta kołyska na koniec meczu wyglądała jak hamak."
27 dni później
"nie ma przyczyny, przyczyną jest to ze ja jestem trenerem"
Orest - pierwszy nieruchomy poruszyciel?
dla mnie Pan Lenczyk to osobowosc wsrod naszych trenerow.
Prawdziwy orginal i ktos kto ma cos do powiedzenia. Przypomina mi Guy Roux z Auxerre - ten jest we Francji postacia naprawde kultowa.
Mi już znudziła się ta jego gadka...
113 dni później
A mnie kogoś brakuje...
Ciekaw jestem co człek ten sądzi o dzisiejszym meczu?
Myślę, że nie to, co sądził po jeszcze gorszym z Ruchem w zeszłym sezonie :)
''ZEMSTA ORESTA''
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)