Stawiam na Gołote a co do Szpilki to gdzieś czytałem że boksu uczył się na kibicach zwisły!!!TYLKO PASY!!!
-
-
Gołota vs Adamek (mała sonda :] )
z tego co sluchy chodza szpilka moze nie powalczyc ;P z uwagi ze moze stac sie to samo co z Polanskim ;)
Wogóle głupie zestawienie.Adamek troszkę przesadza z tą ciężką a Gołota odejdzie w niesławie.
Dostanie po mordędze z Adamkiem i to będzie już napewno jego koniec w boksie.
Potem pewnie (dla kasy zrobi wszystko)będzie szukał szans w MMA albo czymś jeszcze innym:)
ADAMEK po mękach wygra
A komu kibicuję.....Cracovii:)
EFC planuje transmisje ???
moze jakies szersze pasiaste grono pojawi ;) byla by beka jedni za tym drudzy za tym heh :)
Ja tam stawiam na Andrzeja!! :D
Zdecydowanie na Gołote;]
Stawiam na Andrew! Żeby tylko nie bił po niżej pasa i sukces gwarantowany!;):D
ten pojedynek to tak jak zderzenie ciężarówki z samochodem osobowym , jeśli Gołota przegra to walka była sfingowana , bez jaj ale Gołota walczył z najlepszymi pięściarzami na świecie , całkowity szczyt w tej dziedzinie sportu co prawda te walki różnie się kończyły ale chłop ma w ręce MŁOTEK !!!
Gołota walczył. Adamek walczy.
Nie znam się szczerze za bardzo, ale niektórzy eksperci dają więcej szans Adamkowi, niektórzy Gołocie. Mam nadzieję, że racja będzie po stronie tych pierwszych.
jaki by nie myl wynik tej walki to i tak Adamek nigdy nie dorowna umiejetnością Goloty z lat świetnosci
i jeszcze coś o początkach Szpilki...
http://www.bokser.org/content/2009/10/20/112802/index.jsp
papas06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ten pojedynek to tak jak zderzenie ciężarówki z
> samochodem osobowym , jeśli Gołota przegra to
> walka była sfingowana , bez jaj ale Gołota
> walczył z najlepszymi pięściarzami na świecie
> , całkowity szczyt w tej dziedzinie sportu co
> prawda te walki różnie się kończyły ale
> chłop ma w ręce MŁOTEK !!!
Właśnie nie Gołota jest technicznie wspaniały,tylko brakuje mu własnie tego MŁOTKA czyli ciosu nokautującego!!!
Gdyby go miał nie postawiłbym na Adamka złamanego dukata;)
ludzie zrozumcie w koncu ze Gołota Adamka zabije, bardzo go lubie ale go zabije
stawiam na Adamka ;) Gołota 4 rund nie wytrzyma. :D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ludzie zrozumcie w koncu ze Gołota Adamka zabije,
> bardzo go lubie ale go zabije
a Witkowski jest lepszy od Ślusara i Matusiaka :)
Oczywiście Gołota , Adamek porywa się z motyką na księżyc .
Adamek rozniesie i zabiega Gołote. Mam nadzieje, że pojedynek bedzie ciekawy i ogólnie dobry.
A co do Szpilki to ... nie bede pisał bo po co maja usuwac posta:D
Jeżeli wynik walki nie jest jeszcze ustalony i jeśli Gołota nie złapie podczas walki żadnej kontuzji (swoje lata ma) to Adamek dostanie manto życia! Nie jest to jego naturalna waga. Już jak wskoczył do junio ciężkiej przekonał się, że ciosy bolą o wiele bardziej. Gołota to stara szkoła ciężkich knock-outów, Adamek poprostu nie wytrzyma któregoś z ciosów pod żebra, rozluźni garde, lewy prosty, lewy prosty, prawy podbródkowy i po walce - najpóźniej 4 runda.
Ja z osądem poczekam na oficjalne ważenie przed Walką. Zobaczymy wtedy różnice w wadze, bo kto wie co Adamek jadł przez te miesiące. Jeżeli będzie dość cieżki to pytanie czy czasem na szybkość nie straci zbyt dużo.
Logika nakazuje kibicować Adamkowi. Z Gołotą nie czeka nas już żadna poważna walka. Adamek mógłby jeszcze zawalczyć w apru konkretnych walkach i szkoda żeby dostał baty od Gołoty.
Gołota ma zbyt dużo problemów zdrowotnych żeby przetrwał 12 rund. Jeżeli Adamek przetrwa 4-5 rund to później zacznie się już punktowanie Gołoty.
http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Golota-tych-dziwek-to-mu-nie-wybacze,wid,11615943,wiadomosc.html?ticaid=18f66
Zdecydowanie stawiam na Adamka ale wyjdzie w " praniu" hehe :)
co prawda bukmacherzy to frajerzy, ale w tej chwili za Adamka płacą 1,3, a za Gołotę 3,35.
chyba Gołota nie jest takim znowu murowanym faworytem.
ja nie wierzę w niego - już się zaczyna jakieś gadanie, że ręka lewa boli, że jak Adamek nie ma tytułu to Andrzejowi brak motywacji. Wiem, że to show i może zasłona dymna. ale może to być też budowanie sobie usprawiedliwienia na zapas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)