pesymiści!!! zapomnieliście, że my w takich meczach sie max mobilizujemy i gramy duzo lepiej niz z teoretycznie slabszymi druzynami :) co nie zmienia faktu ze i tak przegramy :)
-
-
Legia------Cracovia 0-0
Asi@ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pesymiści!!! zapomnieliście, że my w takich
> meczach sie max mobilizujemy i gramy duzo lepiej
> niz z teoretycznie slabszymi druzynami :) co nie
> zmienia faktu ze i tak przegramy :)
tak bylo kiedys, teraz to nie dziala
Taaa, ostatnio na Legię to szczególnie się mobilizujemy.... 0-3 & 0-4....
Problem polega na tym że My się mobilizujemy tylko na mocne drużyny.
A w Naszej tak zwanej ekstraklasie nie ma mocnych drużyn więc My się nie mobilizujemy.
To jest prawdziwa przyczyna słabych wyników.
To słabość przeciwników nam przeszkadza........
CRACOVIA PANY!!!!!
Możeby tak nasze panienki oddały mecz walkowerem.... Jedyne 0:3. W tym czasie sobie na grilla pójdą.
Ciekawy jestem kiedy ostatnio w ekstraklasie (! lidze) padł wynik dwucyfrowy?!
1-1
Proponuje w dwóch najbliższych meczach zagrać systemem 1-10-0-0 może uda się bezbramkowo zremisować
zremisujemy 2-2 a moze nawet 3-2 wygramy...
Dwucyfrówka to będzie z Lechem, a nie teraz.
Mnie zastanawia dlaczego my zawsze musimy przegrywać w tych meczach, co nie wolno przegrać. Za Stawowego wygrywaliśmy z Lechem, Legią, z tymi mocnymi. Za to pamiętam Katowice na wyjeździe i przegraną 1:0, chociaż przed meczem myślałem, że ich rozniesiemy. Derby nawet jak gramy dobrze, a gts słabo to w plecy albo remis. Mecze o utrzymanie w plecy, teraz to już wszystkie mecze w plecy. W 2 lidze Tłoki w dupsko. Odkąd ja pamiętam to piłkarze Cracovii to pipki jeśli chodzi o psychikę. Taka Polonia Bytom jakoś potrafi, na nas ciąży jakaś klątwa. Każdy trener i prawie każdy piłkarz to jest pipka, chociaż mamy budżet większy od drużyn, gdzie przychodzą nieznani piłkarze. Może sprowadzajmy takich przeciętniaków ligowych za małe pieniądze to się utrzymamy?
A teraz oddajmy mecz walkowerem, to będzie 3:0 i w tabeli lepsze 3:0 niż 8:0.
3:1
DSS Napisał(a):
> Proponuje w dwóch najbliższych meczach zagrać
> systemem 1-10-0-0 może uda się bezbramkowo
> zremisować
Lepszy będzie system 11-0-0-0. Alternatywnie można by zastosować system 0-0-0-0. Na to samo wyjdzie.
A może 1-9-1?
mam nadzieje, że pilkarze nie czytaja forum :) bo gdyby sobie uswiadomili, ze nawet kibice w nich nie wierza to ....lepiej nie myslec :) do cholery, tego sie nie da czytac !!!
[b]Musimy uwierzyc w Cracovie, bo wiara czyni cuda :)[/b] tak jak w tej piosence ; Natural Dread Killaz "Uwierzyć w siebie" :)
My to sobie możemy wierzyć (uwierzyć). Ważne żeby panienki-piłkarzyki uwierzyły(li).
Musimy zagrać 4-4-2 to wtedy mamy jakąś szanse na strzelenie gola, jeśli zagramy znowu 4-5-1 to nie bedziemy stwarzać żadnego zagrożenia, a co za tym idzie dostaniemy w*&^%$#! Ja jednak jestem optymista wygramy 1-0 :D
Wszyscy na pole karne, Ślusarski z przodu, i wybijać do niego piłki. może chociaż do połowy bedzie remis :)
Asi@ Napisał(a):
> mam nadzieje, że pilkarze nie czytaja forum :) bo
> gdyby sobie uswiadomili, ze nawet kibice w nich
> nie wierza to ....lepiej nie myslec :) do cholery,
> tego sie nie da czytac !!!
Taaaa.. A mecz z Lechią to się dało oglądać??
Tak, dało się :)
...i powiem więcej , jeszcze sobie oglądnę raz to spotkanie na spokojnie. Bodajże w środę będzie powtórka transmitowana :)
Kaszuba odpocznie
Na wczorajszym treningu ból w kostce poczuł strzelec bramki z Lechią Jakub Kaszuba. Potrzebuje dwóch, trzech dni odpoczynku. Gorzej z Łukaszem Szczoczarzem. Ma uraz mięśniowy i nie zagra przeciwko Legii.
http://www.sports.pl/ekstraklasa/artykul.asp?Artykul=55259
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)