Oj bracia az przykro bylo patrzec na ten zenujacy mecz. Ale trudno, bedzie lepiej, tylko pan Janusz musi sie zdecydowac czy chce cos osiagnac z Craxa czy tylko prac pieniadze, bo niestety tak to wyglada. Zobaczymy co Arka zagra w niedziele, ale tez zaczynam sie obawiac. K***a i Krause i Filipiak do biednych nie naleza, ale cos im w tym sporcie nie wychodzi w odruznieniu od szambonurkow spod znaku SNG. C***a pokazali a zdolali strzelic 6 bramek. CRACOVIO POWSTAN JAK FENISK Z POPIOLOW, zycze Wam tego z calego serca. ARKA GDYNIA
-
-
Najgorsza drużyna Ekstraklasy
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Asiu Śląsk,Lechia,Legia,Lech czy widzisz jakieś
> szanse ???
>
> P.S.Jak wygramy któryś z tych meczów stawiam
> duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże piwo !!!
ok umowa stoi :D
oczywiście jesteś pełnoletnia bym mógł postawić Ci piwo jak będzie tak jak pisałem.
Mariusz spytaj się jeszcze Santo czy możesz z nią iść na piwo :)
jestem pełnoletnia...a Santo sie zgadza :) dobra koniec pogawedki bo zaraz się zaczną pyskowki innych :)
9 dni później
Jest jeszcze ostatnia szansa na piwo - zwycięstwo z Lechem .
.
a jednak renis z Legia i co teraz ?Miszczu2007, mysle, ze publicznie odszczekasz to co napisales na wstepie.
Może za mocnego słowa użyłem, ale remis z Legią nic nie zmienia. Przegrali w kompromitującym stylu z Lechią 6-2, teraz z Legią zagrali dobrze bo przyszedł Lenczyk. Składu słabego nie mamy, ale ci piłkarze nie szanują kibiców Cracovii, więc mam ich głaskać po głowie?
Wtedy tak napisałem bo byłem zdenerwowany i troche nietrzeźwy. Za to słowo przepraszam, ale zdanie o nic zmienie dopiero jak zobacze, że w każdym meczu grają jak z Legią.
Miszczu trochę pojechałeś - Przeproś wrrrrrr
Obecnie lideruje Zagłebie L
Zaraz obok Arka G
Ale i my jesteśmy w czołówce, więc dopiero po meczu z Lechem dowiemy się gdzie tak naprawdę jesteśmy
Miszczu2007 Napisał(a):
> Może za mocnego słowa użyłem, ale remis z
> Legią nic nie zmienia. Przegrali w
> kompromitującym stylu z Lechią 6-2, teraz z
> Legią zagrali dobrze bo przyszedł Lenczyk.
> Składu słabego nie mamy, ale ci piłkarze nie
> szanują kibiców Cracovii, więc mam ich
> głaskać po głowie?
> Wtedy tak napisałem bo byłem zdenerwowany i
> troche nietrzeźwy. Za to słowo przepraszam, ale
> zdanie o nic zmienie dopiero jak zobacze, że w
> każdym meczu grają jak z Legią.
wszystko jest jasne ,ale jak zremisuja to ........zdanie zmienisz
4 dni później
http://www.90minut.pl/liga/0/liga188.html Pogoń Szczecin... 9 punktów w 30 meczach.
To była dopiero słaba drużyna.
Założyłem ten wątek z myślą o nas po meczu z Lechią, ale w tym sezonie Zagłębie może pobić rekord :D
Kiedyś czytałem o klubie (chyba polskim nie pamiętam jak się nazywał) przegrywali wszystko co się dało a po przerwie zimowej wygrali 9 meczów pod rząd i utrzymali się bez problemów w lidze.
Cud normalnie, inaczej się tego wytłumaczyć nie da ;)
a Clepardia zakończyła sezon trzecioligowy z ujemnym bilansem punktowym.
chociaż zaczynali od zera.
to dopiero sztuka.
Clepardia SZACUN !!!!!!!!!!!!!
Pasiak Slv Napisał(a):
> Kiedyś czytałem o klubie (chyba polskim nie
> pamiętam jak się nazywał) przegrywali wszystko
> co się dało a po przerwie zimowej wygrali 9
> meczów pod rząd i utrzymali się bez problemów
> w lidze.
Groclin miał kiedyś taką magiczną wiosnę.... rycerze wiosny to mało powiedziane...
Pasiak Slv Napisał(a):
> Kiedyś czytałem o klubie (chyba polskim nie
> pamiętam jak się nazywał) przegrywali wszystko
> co się dało a po przerwie zimowej wygrali 9
> meczów pod rząd i utrzymali się bez problemów
> w lidze.
I zrobili to kosztem Lecha. Jesienią byli na ostatnim miejscu i nikt nie dawał im cienia szansy na utrzymanie. Potem Lech spadł na koniec tabeli i tam został do końca...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)