Co to było? Ja sie pytam CO TO BYŁO????????
Z tego trzeba wyciągnąć odpowiednie wnioski{ KAMIENIOŁOMY PRZEZ DWA TYGODNIE }
Powoli tracę cierpliwość do tych matołów .
Dostali szanse grania w ekstraklasie a oni sobie jaja robią z nas a zwłaszcza z NASZEJ KOCHANEJ CRCOVII
-
-
[smutek]Cracovia-Lechia 7.08 17-45 (Tylko Piłka)
Ehhh Po takim widowisku wstyd jest iść do pracy :( a Tylko to mnie trzymało ze jestem trzeźwy.Normalnie tylko zachlać morde :(
Wstyd to mało powiedziane.Na grila niech kopacze nasi nie szczęsliwi znów pojadą. Kiedy w końcu p.Filipiak zrozumie tego trenera trzeba zwolnic,puki nie jest zapóżno. Nam potrzeba wstrzasu a piłkarzykom ,porzadnego kopa.
Craxoholik - święta racja, podejdę do tego konsekwentnie, na trzeźwo jest to nie do przełknięcia.
Swoja drogą to może być dobry patent marketingowy na sprzedaż wódy czy piwa, wystarczy przegrywać w kompromitujacym stylu jak nasza wedrowna trupa.
wiecie co się stanie w poniedziałek ?
Nic sie nie stanie.
Będziemy sobie powoli schodzić na psy z usmiechem na ustach!!!
Naprawdę myślałem parę miesięcy temu, że gorzej być nie może. Jak bardzo się pomyliłem, tak bardzo to boli ...
Ja pierdolę.
Jedźmy na Wielicką wygarnąć im to wszystko.BASTA !!!!!!!!!
Trener Cracovii Artur Płatek: - Po takiej porażce u siebie mogę się liczyć z tym, że włodarze klubu powiedzą "panu już dziękujemy". Popełniliśmy mnóstwo błędów i dziwnie ułożył się ten mecz. Nie wiem czemu tak się stało, ale całą odpowiedzialność za grę biorę na siebie.
konserwa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trener Cracovii Artur Płatek: - Po takiej
> porażce u siebie mogę się liczyć z tym, że
> włodarze klubu powiedzą "panu już dziękujemy".
> Popełniliśmy mnóstwo błędów i dziwnie
> ułożył się ten mecz. Nie wiem czemu tak się
> stało, ale całą odpowiedzialność za grę
> biorę na siebie.
Przynajmniej poczucie winy ...
Boże jakie ten facet kocopoły pierdoli.......Boże za co nas ukarałeś Płatkiem???
Płatek daj sobie spokój z piłką zrób to dla Cracovii.
Nie nie to ja biore całą odpowiedzialność na siebie to moja wina moja wina moja bardzo wielka wina....
CZŁOWIEKU !!! ALBO UMIESZ COŚ IM DAĆ OD SIEBIE ALBO ZAJMIJ SIĘ SPRZEDAŻĄ OGÓRKÓW
Płatka trzeba zwolnić. Z Jagi wyleciał, a teraz wyleci z Cracovii. Nie nadaje się na trenera. Zostaniemy pośmiewiskiem ekstraklasy przy nim!!!
Zostaniemy pośmiewiskiem?? Niestety już zostaliśmy!!! Masakra!!!
DZISIAJ PRZEGIELI PAŁĘ !!!
TO NIE MOŻE UJŚĆ IM BEZKARNIE .
Nad nami ciąży jakaś klątwa. Był Majewski, teraz jest Płatek, a żeby tego wszystkiego było mało to ciągle w drużynie i w zarządzie są jakieś nieodpowiedzialne osoby. Bycie kibicem Cracovii to jest naprawdę ciężki kawałek chleba.
I kiedy to się zmieni ???
Na mój węch kilku ubeków się dziś zarejestrowało i prowokują wykorzystując sytuację.
Caly sklad do wymiany.Trenera wypierdolic,Tez powoli zaczynam myslec ze lepiej bylo wystepowac w 1 lidze,jak tak ma byc caly sezon to ja pierdole.Szkoda slow jestem przygnebiony na maxa
Jakbyśmy grali w I lidze to spadlibyśmy do II ligii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)