Przyszedł mi do głowy taki wątek do zadawania pytań, żeby nie zaśmiecać innych tematów, gdy nie ma jakiegoś konkretnego do którego pytanie by poasowało.
A pytanie mam, co sie dzieje z Krzywickim. Przyszedł rok temu, trochę pograł, nie błysnął szczególnie, ale podobał mi się bo się starał ijak na swój wzrost miał dobrą koordynację, czego nie o wszystkich 2-metrowcach można powiedzieć, potem złapał kontuzje i jak dla mnie słuch o nim zaginął?
Proszę o info.
-
-
Czy ktoś wie...
20 lipca grał pol h. w sparingu Floty Świnoujście z BFC Germania 1888 Berlin. 25 lipca w sparingu z Barlinkiem juz nie gral.
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1275935,page=51
http://www.90minut.pl/news/98/news982379-Krzywicki-jednak-w-Unii-Janikowo.html
Grał w tamtej rundzie w Zawiszy Bydgoszcz ale został uznany rozczarowaniem sezonu choc w przedsezonowych sparingach strzelał gola za golem.
Dzięki, ciekawość zaspokojona. Wygląda na to, że powołanie przez Leo złamało mu karierę :) a może :(
to ja mam pytanie z cyklu : ktoś wie ?
Do kiedy można kupować nowych zawodników ?
koniec sierpnia
Jak będą organizowane wyjazdy do Sosnowca?
Oficjalne info będzie jak będzie. Wydaje mi się, że pociąg no chyba, że będzie jeździć po 300 osób :/
A gdzie temat "Inne mecze I kolejki"? O ile dobrze pamiętam to Pan Leszeczek miał do tego w ostatnim czasie dość szczęsliwą klawiature.
a to ten Krzywiscki:P co kiedys pisało na interii szykuje sie wielki talent Polski
To bedzie Polski Jan Koller a Cracovia na nim zarobi miliony aaaaa przeciez on juz nawet milion złotych był wyceniany:P
O niego chodzi:P bo sie zastanwaielm bo Stefciu duzo tgakich produkował :d
Tofi, nie zdążyłem założyć tematu Inne mecze, ale teą co tu mówić o szczęśliwej klawiaturze w pierwszej kolejce. Jeszcze nie wiadomo z kim będziemy rywalizować:). Później się uaktywnię w tym zakresie.
Cracovia_Skawina, nie przesadzaj z ironią. Z tego Krzywickiego mogli być ludzie. Podobał mi się gdy debiutował z Soligorskiem. Miał spore braki w przygotowaniu kondycyjnym i taktycznym, ale biegał do piłek, które inni by odpuścili. Po zdobyciu takiej piłki podał do Witkowskiego, któremu się zamarzyła sława Maradony. Fakt, że nie wracał, ale to ta kondycja i taktyka o której pidałem.
Żałuję, żę się zagubił. Mogli być z niego ludzie i może jeszcze będą.
upewnijcie mnie? czy w tym sezonie leca 2 zespoly a 3 od konca gra w barazach tak?bo cos tam niedawno mowili ze rezygnuja z barazy?
kto leci, to sie okaże w sierpniu 2010. do tego czasu nie ma sie co przejmować ;)
W tym sezonie dwie ostatnie druzyny spadają i nie ma baraży.
Baraży już nie ma. Spadają 2 drużyny
W Cracovii był kiedyś Jao Paulo Heidemann wie ktoś co z nim?
do pytania powyzej dolaczam : co z Edwardem "Edinho" Kowalikiem i Pawlem Zegarkiem ? kopia gdzies jeszcze ?
i Robertem Ziolo Ziolkowskim
Ja slyszalem ze Zegar cos tam gral w Bronowiance,a Edi to napewno nie kopie bo ma chyba z 50 lat hehheh
Zegar gral ostatnio w Skawince chyba, ale przytrafila mu sie chyba kontuzja i skonczyl kariere-tak slyszalem
Co z wyjazdem/wyjazdami do Sosnowca? To juz za 5 dni, a nic nie słychać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)