Co do przytuły to właśnie fajnie że ma inną fryzurę niż reszta ( moze troche pedalska ale co tam ? ) a to że nie ubrał się w garnitur to też coś świadczy i mi się to podoba że jest inny
P.S nie myślcie że jestem geje
a wracają do Kubika to myśle że powinien jeszcze dostać szanse i powinien grać trochę więcej :/
-
-
Odchodzą z Cracovii
Pomimo wpadkie z getrami Kubik powinien zostac bo talent i potencjał ma niemały. Szkoda Siemiona i Hajduka ale grać muszą najlepsi i sentymenty na bok
Panie Przytuła weź coś zrób z tymi włosami zetnij ale nie farbuj ich na blond.
ps. nawet moja żona stwierdziła że ma typowo zwiślacką fryzure :-)
Szkoda Siemiona bo to jego Ziemia.
Powinien zostać i zagrać w I lidze choćby kwadrans.
Smialiśmy się z gieteesowców, ze graja bez wychowankow (Patera trzymają na smyczy po to),a my?
Kubik mam nadzieję , że zostanie bo znając jego potencjał , umiejętności i kreatywność po solodnie przepracowanej zimie w rundzie wiosennej ma ogromne szanse by wskoczyć do pierwszego składu . A więc Łukasz do pracy i powodzenia .
Witam, ponieważ nasi dzialacze starają się pozyskać jednego z waszych pomocnikow - Szwajdycha, mam pytanie odnośnie tego, co reprezentuje sobą ten zawodnik. Widzę że nie martwicie się zbytni z powodu jego odejścia. U nas na sparnigu zaprezentował się całkiem przyzwoicie.
Czy ktoś mógłby mi przyblizyć jego karierę w Cracovii, tudzież jak oceniacie jego przydatność?
Pozdrawiam
www.lksfans.pl
Szwajdych jest super - jeszcze zagra w reprezentacji! Ma talent, który musi poddać obróbce. Niestety w naszej drużynie nie ma pewnego miejsca (uważam, że zdecydowanie za mało grał) i dlatego lepsze warunki rozwoju będzie miał u was. W tym sezonie wszedł ( z ławki ) tylko raz, ale od razu strzelił bramę.
Do Szwagra:
Ja osobiście martwię się. Nie o to, że do ŁKS-u, bo to w porządku, ale że nie gra u nas. Na mój nos, to jeden z największych talentów dzisiejszej krakowskiej piłki. (Np. taki Brożek jest dużo od Szwajdycha lepszy? Jeśli nawet, to nie dużo. Ale on gra!) Cenię Stawowego, ale uważam że powinien był mu dawać grać znacznie, znacznie częściej. A już w takich meczach, gdzie wynik był przesądzony (KSZO, Konin, Gorzyce, Lubin) to powinien grać całe drugie połowy (co najmniej!!). Jeśli nie, to po co robi się test-mecze dla młodzieży? Po co sprowadza jakiegoś Chorwata, który nie jest ani trochę lepszy od Szwajdycha, itp, itp. Makuch, który niestety był od połowy rundy cieniutki - wychodził w wyjściowym. Mam żal do Stawowego, że tak łatwo oddał chłopaka, który dodatkowo był (mam nadzieje że dalej pozostanie) bardzo przywiązany do klubu. I niech nikt mi nie mówi, że to dziś nie ma znaczenia.
ŁKS będzie miał z niego pociechę, jeśli mu dadzą grać!
Zgadzam się Szwajdych powinien zostać u nas a napewno jest lepszy od Kubika! Wielki błąd trenera,ale?
Jeśli dacie mu pograć, będziecie mieć z Szwajdyszka dużo pociechy! Bo ma wielki talent!
ze Szwajdycha bedziecie zadowoleni, naprawde
gdyby mnie ktoś zapytał:
- czy jest w Cracovii piłkarz który w przyszłości mógłby być brany pod uwagę w kontekście reprezentacji ...
to bez zastanowienia podał bym 2 nazwiska ...
Baran i Szwajdych ...
i mam nadzieję , że za parę lat okaże się , że miałem rację ...
Dzięki za odpowiedź...
u nas napewno pogra bo z tego co wiem jest prawym skrzydłowym, a my od dwóch lat graliśmy bez takiego zawodnika, a dodatkowo najprawdopodobniej odejdzie od nas Karol Piątek, który z lewej pomocy został przekwalifikowany na prawą...
Z tego co slyszałem (nie mogęłm ogllądać bo studiuję) w sparinu popisał się kilkoma świetnymi rajdami po skrzydle
Pozdro
www.lksfans.pl
Mam nadzieje ze Cracovia Pawła tylko wypozycza (no i że nie bedzie grał w meczu Cracovia - ŁkS... :-).
To będzie wielki piłkarz. Kiwke ma rewelacyjna i jak sie ogra w ŁKS to Pan Stawowy bedzie sie tłumaczył przed kibicami z tego wypozyczenia.
Kubikowi obniżyć kontrakt i wtedy sam wybierze albo granie albo świrowanie tak dużo zarabia że może getry dać do cerowania a nie pierd...lić głupoty.!!!
Nie wiem ile osób biorących udzia ł w tym temacie kiedyklwiek gralo w piłkę na jakimkolwiek poziomie. Dla mnie Kubik jest zdecydowanie lepszy od Dudzińskiego, Makucha, Ankowskiego, Nowaka. Gra w czołówce II ligi i w pierwszej lidze nie polega tylko na bieganiu, a to prezentują wymienieni zawodnicy. Chciałbym zauważyć, że z drużynami czołówki zdobyliśmy tylko 5 punktów( Zagłębie, Bełchatów, Radomsko) z czego na wiosnę gramy u siebie tylko z Radomskiem. Doświadczenia Kubika może być bardzo przydatne.
Dla mnie osobiście ten transfer (Kubik) był od początku niewypałem,grałem przez 3 lata z Kubikiem i nigdy nic nie wnosił do gry czyt. wtedy Cracovii, może to i przykre ale prawdziwe.
Ja tez duzo grałem z kubikiem i wiem ze umiejetnosci gosc ma bardzo duze tylko musi popracowac nad psychika !! robi z siebie gwiazde a w Cracovii trzeba charować !! w juniorach nie bylo lepszego od niego no moze polak , mlody hausner czy snopkowski !! nie zgadzam sie z toba swistak jezeli on nic nie wnosil do gry to moze ty powinienes grac w belgi ??????? wiec troche samokrytyki, gosc msa slabszy okres siadla mu psycha ale grac to on potrafi i to niezle !!
Cały czas mylicie go z Arkiem Kubikiem , to on potrafił grać a Łukasz jest poprostu spalony nic nie pokazał ? p.ksc 13
kur... za dużo miejsca dla Kubika...może inny temat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)