jak w temacie
-
-
Janusz trzeba wzmocnić skład !!!!!!
W którym ?
Przecież wzmocniliśmy ... Nowak już nie będzie przeszkadzał.
Trzeba wzmocnić skład i to kilkomadobrymi zawodnikami. Sasin był bardzo dobrym transferem sprawdził się w 100%
temat prosto do kosza
Nie wiem czy tak szybko do kosza, bo wątpię, abyśmy z tym składem utrzymali się w Ekstraklasie... Chciałbym się mylić.
Z tym składem możemy spokojnie uklasować się w środku tabeli, a wzmocnienia były by bardzo potrzebne jeśli profesor chce osiągnąć coś więcej a wierze że tak jest!
A co do tematu to moim zdaniem należy się jakiś szacunek, proponowałbym zmienić na np. Profesorze trzeba wzmocnić skład lub Panie Januszu trzeba wzmocnić skład!
utrzymamy sie jesli beda grac najlepsi a nie moskaly i inne wynalazki
Osiągnęlibyśmy więcej z lepszym trenerem.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> utrzymamy sie jesli beda grac najlepsi a nie
> moskaly i inne wynalazki
>
jest, jest- Nowak poszedł jest kolejna ofiara krwiożerczego Santo.... :D
nie on jeden ;)
Cabaj
Kulig - Tupalski - Karwan - Derbich
Pawlusiński - Szeliga - Cebula - Sasin
Ślusarski - Grzegorzewski
Tak to moim zdaniem wygląda. Do Polczaka troszkę się zraziłem po tym co powiedział. Poniekąd go rozumiem, ale...
W takim razie potrzebny środkowy obrońca :P
SaNtO Napisał(a):
> utrzymamy sie jesli beda grac najlepsi a nie
> moskaly i inne wynalazki
>
> haec habui dicere
> --------------------------------------------------
> ------------
> CRACOVIA TO MY A NIE WY(grojki)
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
na ilu sparingach byles przed zblizajacym sie sezonem, ze oceniasz kto jest najlepszy i z gory zakladasz, ze Moskala sie do nich nie zalicza ?!
jak moze sie zaliczac do nich ktos kto nie potrafi juz grac w pilke nożną? pragne przypomniec ze moskala rok w rok przed sezonem miał świetną forme a jak bylo pozniej wszyscy wiemy
Nie no stary z tym drewnianym Karwanem w obronie to zes pierdolnal babola! nawet nie wspominaj mi o tym gosciu tu na forum bo poprosze zeby cie zbanowali :D:P
iwi Napisał(a):
> Nie no stary z tym drewnianym Karwanem w obronie
> to zes pierdolnal babola! nawet nie wspominaj mi o
> tym gosciu tu na forum bo poprosze zeby cie
> zbanowali
>
>
No spoko, tylko kto :D ?
Zakładajmy, że nie biorę pod uwagę Polczaka. To zostaje nam Wasiluk i Urbański :P
jak mozna nie brac pod uwage Polczaka jak to jedyny obok Tupalskiego stoper w druzynie? Moze Wasiluk ale nie widzialem go w akcji na tej pozycji, z Urbańskim nie róbmy jaj
Dlaczego nie Polczak, skoro się utrzymaliśmy? Dlaczego nie Wasiluk i Urbański?
A tak a propos, o czym jest ten wątek? Bo ja założyłem inny o tym, jak powinna wyglądać obecnie drużyna Cracovii (kadra, system, pozycje), nazywa się to "Kto jest kim". Co do obecnego wątku, zgadzam się w 100%, że sam tytuł jest niegrzeczny, a jego meritum to jest futurologia. Ale jak widać wątek rozwija się w najlepsze:) wraz z drugim równie pasjonującym - bo o czymże warto dyskutować w dniu, kiedy ostatecznie wiemy, że się utrzymaliśmy, jak nie o... Lechu????
nie utrzymalismy sie, to ŁKS nas utrzymał i teraz trzeba zrobic wszystko zeby ominal nas koszmar oczekiwania na decyzje tysiaca komisji:)
Gigo! Mógłbyś poprawić tytułów! Dopisz "Panie Januszu" i będzie to jakoś wyglądało! Nawet jeśli jesteś z Profesorem na "ty", to jednak nas kibiców najstarszego klubu w Polsce jakaś etykieta obowiązuje!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)