Sardynia i Barcelona we wrześniu; powrót w sobotę rano 27. września... teraz modlitwy, żeby nie było Derbów w piątek... :X
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
Nie martw się, będą w "prime time" sobota lub niedziela ;)
ja sie modle o derby w piątek bo w sobote wesele, w niedziele poprawiny
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie martw się, będą w "prime time" sobota lub
> niedziela ;)
Logicznie myśląc tak powinno być...
Moja sytuacja i ryzyko przy wyborze lotów jest akceptowalne, kumpel ma natomiast lot powrotny z Malty w niedzielę rano - u niego ryzyko, że nie zobaczy Derbów jest bardzo duże.
ja mysle ze piatek wieczorem to tez prime time :)
9 dni później
Co gdzie i jak na mazurach ?
Powiem mi ktoś, gdzie najlepiej się zatrzymać na tydzień, żeby można było odpocząc na jakiejś plaży, a także coś pozwiedzać.
rmszar Napisał(a):
> Na Kos możesz zobaczyć ruiny Asklepionu. Polecam
> wycieczki morskie na Nissyros i wokół
> południowego cypla Kos (rejon niezamieszkany
> przez ludzi). [b]Jak wynajmiesz auto to w jeden
> dzień możesz objechać Kos i Kalymnos, na które
> płynie się promem z Marmari[/b]. Na Kalymnos masz
> fajną trasę autem, ze względu na widoki.
>
> Między Marmari a Mastichari masz aquapark, gdzie
> możesz spokojnie spędzić cały dzień.
Ile płaciłes za wynajem auta?
Właśnie wróciłem z Kos i polecam jak najbardziej. Fajna, urokliwa malutka wysepka. Samochód na jeden dzień z ubezpieczeniem to koszt od 30 do 70 euro - w zależności od fury. My braliśmy Fiata Pandę ( 35 euro ) i był w miarę ok. Nic lepszego nie ma sensu brać bo drogi są jakie są i jeździ się raczej wolno :) no chyba, że masz ochotę zjeździć na prawdę dzikie zakątki wyspy to weź sobie jakiegoś Jeppa albo Quada:) Fajną sprawą są również skuterki i inne buggy. Polecam stolicę Kos wieczorkiem, mega widoki i fajne knajpki, do tego dorzuciłbym Kefalos i pobliskie rajskie plaże ( np paradise beach ). Obowiązkowo miejscowość Zia i kolacja przy zachodzącym słońcu :) nie można pominąć term na południowo wschodnim wybrzeżu oraz ruin Asklepionu. Tak jak napisał Ramszar warto również wybrać się na rejs po wyspach jest ich kilka do wyboru. Weź na wszelki wypadek paszport to będziesz mógł się przeprawić nawet do Turcji ( Bodrum ). PozdrAwiam
Mazury . Plaża jak na Polskę ok w giżycku.
Dzis po lunchu wyjazd do Polandu :)
Zalapie Spływ Dunajca i okolice ....oraz Wolbrom :D
izbik Napisał(a):
> Dzis po lunchu wyjazd do Polandu :)
> Zalapie Spływ Dunajca i okolice ....oraz Wolbrom
> :D
Tylko wysiądź w Szczawnicy, a nie w Krościenku... :)
4 dni później
A co nie tak z Kroscienkiem ? :)
To samo co z Warszawą.... :)
Zadar mogę śmiało polecić
Sozopol, cos pięknego... zwłaszcza w nocy. Kto był ten wie :)
5 dni później
ktoś poleci jakieś fajne miejsce żeby pojeechać ze znajomymi cos odpoczac a przy okazji cos poimprezowac na pare dni , jakieś jeziorko , domki , oczywiście w miare jak najmniejszej cenie :D nalepiej tak do 200km od Krakowa :)
Tęgoborza czy jak to się pisze hehe koło Nowego Sącza .Właśnie wróciłem po tygodniu.czysta woda piękne widoki,jeden monopolowy;) ogólnie cisza spokój i sielanka:)
135 dni później
W listopadzie 3 dni w Madrycie, ostatnio 4 dni w Toskanii, oczywiście wszystko niskim kosztem; obie wyprawy się udały.
Gdyby ktoś się nad tymi miejscami zastanawiał, jak najbardziej polecam!
mysle o derbach madrytu, weekend lutowy :D
Jutro jadę do Wodzia z rodziną. We wtorek jedziemy do Ustronia (będą też teściowie), potem w sobotę 27 grudnia wracamy do Wodzia, gdzie będziemy siedzieć do 6 stycznia. Sąsiad pomoże mi wycinać choinki (Ekologia dała mi pozwolenie na wycięcie ponad 60 drzew). Niektóre są bardzo wysokie. Z uwagi na ból kolan i brak kasy (aktualny stan konta 3126 zł 18 gr) rezygnuję z wyjazdu na narty w Alpy. Z Gliwic pozdrawia Geoś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)