ja polecam www.dwabrzegi.pl , dobre kino w pięknych okolicznościach przyrody....
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
Ja w tym roku z moją ukochaną podbijamy Chorwacje lub Bułgarie, jeszcze nie wiemy co konkretnie, ale na pewno pojedziemy samy autkiem, taki romantyczny wypad ;P
To może jakie małe Pasiaki z tego będą za 9 miesięcy ! ;)
18 dni później
Planuje wyskoczyć z dziewczyną na wakacje gdzieś za granice do Chorwacji albo Grecji. Gdzie najlepiej szukać żeby było dobrze i tanio :) . Czy lepiej przez internet czy może lepiej pochodzić bezpośrednio po biurach ?
Jeśli chodzi o Chorwację to proponuję szukać samemu. Polecam forum cro.pl można tam wiele poczytać o różnych miejscowościach. Ja wybrałem miejscowość dzięki forum a potem mailowo zarezerwowałem apartament znaleziony w necie bez pośredników.
Osobiście polecam Bułgarie.Wszystko w miare tanie,fajne dziewczyny;) i dostęp do morza
Radzę wziąść ze sobą namiot. Kampingów jest w Chorwacji dużo, większość pięknie położonych, nad samym morzem. Byłem 3 razy w Chorwacji, zawsze pod namiotem i nie zamieniłbym się na żadne apartamenty. W tym roku jadę czwarty raz :)
w tym roku choracja, pewnie okolice makarskiej, ktoś był?
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w tym roku choracja, pewnie okolice makarskiej,
> ktoś był?
O Holandii pamiętaj lepiej ;)
ja polecam Meksyk z tegorocznego pobytu i miejscowość Playa del Carmen na półwyspie Yucatan. Jak dobrze poszperacie to można wyrwać za dobre pieniądze.
Duce, kiedy dokładnie, bo ja okolice Makarskiej od 15 sierpnia ;)
Diego : pamiętam :) żoncia już pogniewana na to konto :)
Karczu : no planowałem w połowie lipca ale widzę że już w robocie robi się gęsto, także może się okazać że termin podobny do twojego :/
Dwudziestego któregoś wypada mecz Hajduka w lidze europejskiej,a 30 sierpnia hit z Dinamem!Jakbyście się wybierali to dajcie znać.
W weekend 16-17 sierpnia mecz ligowy Hajduka z NK Zadar - wybieram się raczej na 100%.
Mecz z Dinamem - 30 muszę być już w Polsce, ale być może mecz będzie w piątek 29 i jeszcze będę - okaże się jak podadzą dokładny terminarz.
A mecz w LE to chyba piszesz o lipcu?
Gdynia i Zakopane :)
Ja też miałem wracać w piątek,no ale jak będzie trzeba to przesunę termin powrotu.
Terminarz kwalifikacji Ligi Europy 2014/15
I runda: 3 lipca / rewanże 10 lipca
II runda: 17 lipca / rewanże 24 lipca
III runda: 31 lipca / rewanże 7 sierpnia
Faza play-off (IV runda): 21 / rewanże 28 sierpnia
Ja walę w tym roku do Grecji :) ale jak ktoś ma ochotę na Chorwację to mogę polecić super miejsce niedaleko Splitu ! Nocleg w apartamentach, 3 sypialnie 2 osobowe, dwie łazienki, klima,wielki balkon z widokiem na morze, grill i co najważniejsze jakieś 30 metrów do plaży. Do tego wyluzowany właściciel, który robi znakomita rakiję no i w miarę dobra cena bo 9 euro za dobę od os.
Kurczę, ja też myślałem w tym roku o Chorwacji ;-)
Czy ktoś z tutaj obecnych był w Dolinie Pięciu Stawów? Wszystko wygląda fajnie na zdjęciach, a nie chciałbym się zdziwić we wrześniu :)
cracowjam - jest tam pięknie, droga spod Wodogrzmotów Mickiewicza jest dość prosta i widokowa. Piwko otwarte na kocyku przy stawie - bezcenne ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)