rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra, bo mnie zaraz urwica trafi od przeglądania
> ofert. Co proponujecie na wczasy rodzinne? Dwa
> tygodnie AI, plaża piaszczysta, dużo atrakcji
> dla dzieci, animacje itp. itd.
Ja mysle, ze staw na Dabiu (obok Plazy) bedzie pasowal... Jak cos nie halo to do domu blisko:)
-
-
Gdzie kto wyjezdza ? :D
Twixxx, nie każdy rodzinie funduje takie atrakcje, jak Ty. Są ludzie, którzy nie muszą sępić pod Plazą o złotówkę z wózka. ;)
Roman- Bałtyk? U Szwabów? Dziękuję.
Też się wstępnie rozglądam, mnie interesuje jakiś wypad po 10.09 i z tego co widzę to Triada ma ciekawe oferty last minute.
Skoro chcesz dużo atrakcji dla dzieci to może tutaj coś znajdziesz: http://www.traveliada.pl/info/id,109/Polska_animacja_na_zagranicznych_wczasach_Wyjazdy_wczasy_wakacje_dla_rodzin_z_dziecmi_.html - zagraniczne hotele z polską animacją.
Opinie o hotelu, oceny i zdjęcia od gości znajdziesz na http://www.holidaycheck.pl/
Właśnie im więcej czytam Holidaychceck, tym bardziej mi się odechciewa.
rmszar - jeśli masz uczulenie na Szwabię - to Rugia czy na zachód od Świnoujścia jest faktycznie kiepskim pomysłem,
na pewno do końca sierpnia nie jedź do Włoch, makarony mają tradycyjne urlopy i na plażach są ich miliony,
ja bym optował za Francją, Lazurowe Wybrzeże, kryzys walnął ich po kieszeni więc cenowo chyba nie najgorzej, a w takim St. Tropez atrakcji wakacyjnych co niemiara,
tylko tam twoim szpanerskim Mercem S 500 z rocznika 2010 będzie ci łyso, bo na ulicach pełno Bentley'ów, Maybachów, Maserati i Ferrari na ukraińskich i rosyjskich blachach ;)
a może Portugalia? Algarve/Faro czarterem? piękna kraina... np. okolice Lagos
pozdr
Ja wczoraj byłem na Dąbiu i Grzegórzkach, a wieczorem jadę na Rząkę i Piaski Wielkie .
Radek, nad czym Ty sie ku fa zastanawiasz?
Jesli kasa Cie nie 3ma, to tylko samolot i cieple kraje. Masz gwarancje pogody i woda w morzu ma temperature do kapieli.
Pojedziesz nad Baltyk i... jak nie bedzie napier dalalo zabami, to akurat nieco powieje (fale ze 3 metry), a woda i tak powoduje smierc kliniczna u dziaciaka po kwadransie...
Taaak, ja wiem, rozumiem, za naszych czasow nad Baltyk sie jezdzilo i przezylo... Ale po co, skoro teraz mozna wszytsko? I jak zsumujesz koszt jedzenia, parkingow oraz noclegow nad Baltykiem to... wyjdzie Ci, ze jest drozej niz np. na Majorce :)
Nad tym, że ma być dobry hotel, dobre animacje dla dzieciaków i ja mam mieć święty anielski. Wiadomo, że zimna kałuża na północ od Gdyni odpada. Ofert jest od groma, ale wolę relacje z pierwszej ręki.
hefalump34 Napisał(a):
> Witam,interesuje mnie czy ktoś był już na
> chorwacji w tym roku?? albo sie może wybiera??
> Chciałbym sie wybrac w połowie wrzesnia,moze mi
> ktoś coś polecic?? Jak z cenowo,jakies
> mieszkania itp??
>
> Pozdrawiam
Ja właśnie wróciłem z kolejnych, rodzinnych wakacji w Chorwacji i jak zwykle zadowolony. Tym razem miejscowość Tribunj niedaleko Szybenika. Za apartament (2+2) 35 metrów z klimatyzacją, sporym tarasem i ok 50 metrów od morza płaciłem 55 euro za dobę. Wrzesień to dobra pora na wakacje w Chorwacji , bo pogoda dalej bardzo ładna, a ceny apartamentów niższe o kilkadziesiąt procent. Nie wiem czego akurat szukasz, ale ja zawsze korzystam z pomocy strony http://www.cro.pl/ tam znajdziesz wszystkie informacje dotyczące Chorwacji, a na forum mnóstwo relacji z wyjazdów i namiary na kwatery z każdego regionu.
Rmszar lubą z dziećmi wysyłaj na animacje do tunezji niech sobie radzą... sam wskakuj na samolot do Burgas... 40 minut autobusem i jesteś w |Słonecznym Brzegu, w night clubie PASSION za kotarą masz takie animacje, że napewno też będziesz zadowolony z wakacji ;)
A tak całkiem na poważnie to z wakacji na których byłem, pod względem animacji prowadzi Turcja (Alanya) i Tunezja (Sousse), Pod względem hotelu i zajęć na dzień i wieczór napewno moge polecić... tylko spokoju nie zapewniam bo wiadomo jak z tubylcami ;)
Jutro o 8 rano miałem wylądować w Burgas,ale jakimś cudem nie dostałem dzisiaj na tydzień L4...Jakieś fatum ciąży ostatnio nad mną ,zaczynam się więc, powoli poważnie obawiać o wynik jutrzejszego meczu.
Twixxx Napisał(a):
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dobra, bo mnie zaraz urwica trafi od
> przeglądania
> > ofert. Co proponujecie na wczasy rodzinne? Dwa
> > tygodnie AI, plaża piaszczysta, dużo atrakcji
> > dla dzieci, animacje itp. itd.
>
Majorka, hotel Cala Marcal w Porto Colom (4*) - Bajkowe plaże i zatoczki a hotel idealny- nie mozna się przyczepić do niczego. Animacje dla dzieciaków także po polsku i wieczorna mini disco :) Polecam w 100%
uważajcie na TRIADĘ: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,10157047,_Parkiet___Biuro_podrozy_Triada_zmieni_wlasciciela_.html
i jeszcze coś o ITACE: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10158749,Turysci_z_Katowic_okupuja_hotel_na_Rodos.html
Ja byłem dziś na basenie w Myślenicach, lampa cały dzień, można pograć w siatkę i się poopalać, a to za jedyne 12zł:) nieopodal są korty za 15zł za godz, z których też skorzystałem i cała impreza wyszła mnie cos ok 50 zł, bo doszła do tego jeszcze mineralna i sałatka grecka. Także gorąco polecam, tanio, blisko i przyjemnie:D
Panowie, którą trasą najlepiej dojechać w ciągu tygodnia do Krynicy - Zdrój ? Przez Brzesko i Bochnie, czy przez Gdów i Limanową ?
Brzesko...
Do Krynicy to jedź zakopianką do Lubnia (dwa pasy). Potem na Limanową, Sącz i Krynica. Jeżdżę często do N.Sącza więc obcykałem. Nie pchaj się na Brzesko ani na mongolskie objazdy. Via Gdovią dawno nie jechałem ale swego czasu znajomy felgi poprostował i kręto jak skur...
kręto ale najszybciej- wieliczka/gdów/królówka/móchówka/lipnica mr/jurków/n.sącz/kryn
ja dzisiaj przetestowałem samolot KRK - GDN i polecam z całą stanowczością, godzina lotu i jest się w Gdańsku, nawet z lokalnego MPK z lotniska skorzystałem (20 minut do dworca pkp), cena za bilet 200 zł, linia: eurolot
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)