A.W.B no wiesz to zależy czy by byli w jeansach czy nie:D
-
-
Jak jest miedzy nami
Brakuje Czuwaju i Polonii Przemyśl ( nie piszcie ''cały Przemyśl'' bo mamy tam FC ), Ruchu , Pogoni Szczecin, Jagiellonii , Widzewa .
A czy po tym wspomnianym meczu powstała kosa to kwestia dość dyskusyjna : )
E: Rabarbar nawet nie chce myśleć co by było gdyby mieli jeszcze bandaże itd : )
No właśnie, wiele osób sobie wpoiło do głowy, że kosa, a jak się pyta, dlaczego, to już nie ma odpowiedzi. Wiadomo, nie zrobiła eŁKSa dobrze z ubliżaniem Arki, ale i my im odpowiedzieliśmy swoim i inna ekipa jest kością nie zgody. Wiele osób też by się zdziwiło jakie kontakty panują między Nami a ŁKS, niektórzy gówniarstwo mają gdzieś :)
Czy jest w Polsce ekipa która ma więcej kos niż Cracovia ??
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy jest w Polsce ekipa która ma więcej kos niż
> Cracovia ??
Niedawno nie było takiej, która miałaby więcej zgód.
FA kosy to bardziej ci, których nienawidzimy z całych sił i prowadzimy non-stop wojnę a nie wszyscy co nie mają z nami zgody.:) Naszych układów z eŁKSą raczej kosą nie można nazwać.
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> FA kosy to bardziej ci, których nienawidzimy z
> całych sił i prowadzimy non-stop wojnę a nie
> wszyscy co nie mają z nami zgody. Naszych
> układów z eŁKSą raczej kosą nie można
> nazwać.
Acha. Czyli nienawidzimy z całych sił i prowadzimy non-stop wojnę z takimi firmami jak Igloopol Dębica i Czuwaj Przemyśl.
Igloopol to zapewne pozostałości po zgodzie z Wisłoką podobnie jak Czuwaj, tam dokładnie nie wiem jak było, ale jest tam/był FC Cracovii. Z resztą teraz nikt nie przejmuje się takimi klubami, bo gramy w wyższych ligach gdzie mamy innych rywali adekwatnych do naszej obecnej siły i potencjału kibicowskiego.
zapominacie ze było przeciez pojednanie!
Co było? ;)
A.W.B. Napisał(a):
> Czy jest w Polsce ekipa która ma więcej kos niż
> Cracovia ??
>
>
>
> Zmieniany 3 raz/y. Ostatnio 2009-06-16 00:17 przez
> A.W.B..
GTS i Legia mają chyba najwięcej kos.
A.W.B jakby bandaże mieli to by pewnie pozamiatali wszystkich do kupy;)
Z Łksem nie jest najgorzej i kosa tego raczej nazwac nie mozna...
[quote]
Igloopol to zapewne pozostałości po zgodzie z Wisłoką podobnie jak Czuwaj, tam dokładnie nie wiem jak było, ale jest tam/był FC Cracovii.[/quote]
Bardziej pozostałość po Stali Mielec, bo jak wytlumaczyc to ze Wisłoka to również nasza kosa i to większa niż Igloopol ? :P :P
Miszczu2007 Napisał(a):
>
> GTS i Legia mają chyba najwięcej kos.
Na 100% nie mają więcej niż my .
A kosa może się zakończyć? Jest taka opcja?
Czy tez do końca świata będziemy mieć taki wpis: kosy - Czuwaj, Igloopol?
FortArt : temat zgod, kos, ukladow, ukladzikow, pakcikow, itp pomiedzy ekipami niczym sie nie rozni od polityki miedzynarodowej. W obu najwiekszy wplyw na uklady miedzynarodowe ma: polityka, prywatne sympatie rzadzadzych, oraz dawne urazy i na podstawie wypadkowej tych 3 głownych czynnikow sa podpisywane pokoje, wojny, traktaty itp :)
A.W.B. Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
>
> >
> > GTS i Legia mają chyba najwięcej kos.
>
>
> Na 100% nie mają więcej niż my .
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-06-16 12:08 przez
> A.W.B..
Legii nienawidzą wszyscy oprócz zgód. Chyba dla nikogo nie są neutralni, nawet dla tych słabych ekip. GTS oprócz zgód też inne kluby nie lubią. My chyba mamy więcej neutralnych stosunków z różnymi klubami gdzie gts ma kose.
Kiedyś nie interesowałem się kosami i zgodami które wychodzą poza Kujawy i Pomorze.
Najpierw zaintersowałem sie Warszawą.Ale od razu wiedziałem kogo poprzeć.Chociarz nazwa
"Polonia" zawsze kojarzyła mi sie tylko z bydgoską polonią,która jest obiektem wielkiej nienawiści ze strony Zawiszy to teraz ma inny oddźwięk.Polonia pany Warszawy.
Potem pojechałem do Krakowa i zainteresowałem sie Wami.Nienawidze Wisły tak samo jak Poloni Bydgoszcz,Lechii,Legi czy Śląska Wrocław a Cracovie pokochałem tak jak Zawisze.
Szalik Cracovii jest dla mnie ważny jak internet.Chodze z nim na mecze,czasem do szkoły.
U Zawiszan wywołuje fale zaintersowania i jest ciepło przyjmowany."Kibic Cracovii tak daleko od Krakowa?"Często to słyszałem na początku.Teraz jestem znany na Szwederowie,bardzo "brutalnej"dzielnicy Bydgoszczy własnie z tego szalika.Dwa razy próbowano mi go odebrać.Raz za sprawą połączonych kibiców Poloni i Lechii a drugi raz za sprawą Elany Toruń.Ale nadal jest na mojej szyii :)
"Szalik Cracovii jest dla mnie ważny jak internet" - Jakie to czasy nastały.... o_O
sprawą połączonych kibiców Poloni i Lechii a drugi raz za sprawą Elany Toruń.Ale nadal jest na mojej szyii
pewnie całe tabuny na te barwy polowały .......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)