co to wogole za temat?! ze jak nie extraklasa to juz trzeba takie deklaracje skladac?! przeciez to jest kurka oczywista oczywistosc !
kim Wy jestescie tu sie wpisujacy?! Nie bylo Was w 3 LIDZE ?!!!
-
-
Lista obecności
Kto był ten wie.
Grozi mi już chyba siódmy spadek z najwyższej półki. Nie liczę innych, pomniejszych. Pamięć już trochę zaczyna zawodzić, ale to były lata: 1954 (? tu szczegółów nie pamiętam bo rzadko mnie tata zabierał na mecze), 1959, 1962, 1967, 1970, 1984. Więc zapewniam, że jak Bóg da, to przeżyję.
denzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co to wogole za temat?! ze jak nie extraklasa to
> juz trzeba takie deklaracje skladac?! przeciez to
> jest kurka oczywista oczywistosc !
> kim Wy jestescie tu sie wpisujacy?! Nie bylo Was w
> 3 LIDZE ?!!!
byles na 3 lidze super to sprawia ze jestes zajebisty gratuluje
hihi
wiecej ogladalem Pasy w 3lidze niz w ekstraklasie, wiec nie planuje bojkotu ani dezercji
nieważne czy ekstraklasa czy 1/2/3 liga...będę chodził na mecze,bo Cracovia to coś więcej niż tylko piłkarzyny...
jak to stwierdził znajomy - "żeby kibicować Cracovii trzeba mieć jaja z brązu" :)
zamknijcie ten żałosny wątek...nie do wiary normalnie...
Oczywiście TYLKO CRACOVIA
Ja nie będę chodził na I ligę, bo nie spadniemy.
Ten wątek nie ma sensu.
Aktywnie biorę czynny udział w życiu Pasiaków od ponad 18 lat, więc nie widzę powodu dlaczego miałoby się to ZMIENIĆ :)
Na zawsze tylko CRACOVIA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)