kto zbiera na oprawę, chcę coś rzucic i kilka innych osób też
-
-
Cracovia - Górnik sobota 17-00
mam juz bilecik, chetnych dzis nie brakowalo podobno :)
udało mi się dwa na B5, na B6 i B7 zostały tylko 3 dolne rzędy
Spieszcie się bo jutro może być po biletach
Zapowiedź meczu autorstwa Torcidy ===>
Potwierdzam info o szybko schodzących biletach, byłem przed 18 w Bronxie i B6 B7 wyprzedane.
Nie mogę przestać myśleć o meczu z Górnikiem. Mogła by ta sobota być już jutro
Oby tylko nie zabrakło dla mojego szwagra.
Karnet uzupełniony 4 bilecikami!!!
Zmartwiony Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kto zbiera na oprawę, chcę coś rzucic i kilka
> innych osób też
Weź kaskę na stadion - przy wejściach wrzucisz do puszki.
Mam prosbe do kogos kto sie wybiera po bilety o zakup dla mnie 2 szt, niestety jestem chory i nie dam rady sie ruszyc...z gory dzieki.Jesli ktos bedzie chcial mi pomoc to szczegoly na priv
pzdr
kinder PW
Wygramy
Górnik wygra 2-1
chyba z craxą ;) w beki jak przyjedzie heniek do Gliwitz żeby z górnikiem i craxą wypili krowę gorzoły.
haja bedemy sie cilac
Smuda powiedział, że stawia na Cracovię.
No przecież wiadomo że jesteśmy faworytem ale nigdy nic nie wiadomo więc trzeba walczyć do końca.
Wygramy...musimy wygrać...kolejnego spadku może nie wytrzymać moje serce!!, nie chce chodzić znowu na mecze z Kamxem Kańczuga...albo Izolator Boguchwała!!,
http://www.youtube.com/watch?v=6OSbAs5Hpko&eurl=http%3A%2F%2Fwww.11.pl%2Ftylko_u_nas%2Fmarcin_cabaj_krakusy_nie_maja_latwego_zycia_w_warszawie&feature=player_embedded
Nie bojcie sie "NIKT NAM NIE ZROBI NIC"
nie wciągajmy w to Najwiekszego Z Pasiaków...
nie dotrzymalismy obietnicy!
Dawid Jarka przez cały tydzień solidnie trenuje i przygotowuje się do meczu z Cracovią.
[img]http://gornikzabrze.pl/obrazki/cms/14814.obrazki.jpg[/img]
Wychowanek Unii Świerklaniec bardzo liczy na miejsce w wyjściowej jedenastce i zrobi wszystko, aby dołożyć cegiełkę do zwycięskiej bramki.
Niedawno mówiłeś, że dla Ciebie szczęśliwa jest Polonia Bytom i Cracovia, której strzeliłeś już kilka ważnych bramek?
- No można tak powiedzieć. Dotychczas Cracovia mi "leżała". Kiedy graliśmy z tym zespołem, to często udawało mi się trafiać do siatki. Bez różnicy czy w Krakowie, czy w Zabrzu. Można więc tu mówić o szczęściu.
Może powtórzysz to już w sobotę?
- Bardzo bym chciał strzelić bramkę, która dałaby nam trzy punkty. W tej chwili jest to najważniejsze dla mnie i całej drużyny. Tym bardziej , że bramek wciąż nam brakuje i zależy mi bardzo na poprawieniu swojego wyniku, ale przede wszystkim zależy mi na poprawieniu wyniku Górnika. Dołożę jak najwięcej starań i włożę w to całe serce, żeby padła bramka w sobotę z moim udziałem.
Jak ocenisz swoje szanse na grę od pierwszej minuty na Cracovii?
- Cały tydzień ciężko pracuję na to, żeby dostać szansę. Na każdym treningu staram się pokazać z jak najlepszej strony, aby trener wybrał mnie do jedenastki. O tym, kto zagra w spotkaniu, dowiadujemy się dopiero na dwie godziny przed meczem i do tego czasu nikt nie może być pewien tego czy zagra, czy też nie. Dlatego trzeba być czujnym, zawsze w odpowiedniej dyspozycji i przygotowanym do podjęcia tego wyzwania.
Czy czujesz presję na sobie w związku z sobotnim meczem?
- Nie, ja uważam, że nie ma żadnej presji. Mam już trochę ligowych występów na koncie i w związku z tym nie mam już takiej tremy. Kiedyś przejmowałem się wszystkim co prasa pisała na mój temat. Teraz podchodzę do tego z dystansem. Jestem spokojniejszy gdy wychodzę na boisko, wiem co do mnie należy, co muszę robić i gdzie się ustawić. Skupiam teraz całą uwagę na grze i robię wszystko, żeby udało mi się strzelić bramkę. Myślę, że z każdym występem jestem coraz lepszym i dojrzalszym piłkarzem i to będzie mi procentowało w przyszłości.
Jak oceniasz zespół Cracovii jako przeciwnika?
- Oglądałem Cracovię wiele razy w tym sezonie. Wydaje mi się, że mają bardzo dobrego trenera Artura Płatka, który odwala tam kawał dobrej roboty. Oglądając ich mogę stwierdzić, że walczą całym sercem i będą trudnym przeciwnikiem do pokonania. U siebie zawsze są groźni. Pamiętam wcześniejsze spotkania z tym zespołem, w których zawsze pojawiał się jakiś problem. Bardzo ważne jest, abyśmy wreszcie przełamali tą niemoc i oby to było teraz, bo potrzebujemy tych punktów jak ryba wody!
Jakie są najsilniejsze strony tego zespołu?
- Cracovia ma dwóch dobrych napastników. Są to Bartosz Ślusarski i Dariusz Pawlusiński. Bartek jest bardzo mocnym ogniwem tego zespołu, a Pawlusiński ma bardzo mocne fragmenty gry. I tak jak oni będą uważać na naszego Darka Kołodzieja, tak my będziemy uważać na Pawlusińskiego, który ma potężne uderzenie w nodze, na miarę "Kołka".
A jakie mają wady?
- Zespół Cracovii popełnia dużo błędów w obronie i tutaj musimy szukać okazji. Musimy napierać, atakować i czekać na błąd przeciwnika, który będzie dla nas okazją do oddania celnego strzału.
Jakie są Twoje prognozy na sobotę?
- Będziemy robić wszystko, żeby oddawać dużo strzałów na bramkę przeciwnika i uniemożliwić mu ten sam ruch. Na pewno nie bierzemy remisu pod uwagę. Jedziemy tam tylko po zwycięstwo, nie mówimy o żadnym remisie! Porażka nie wchodzi w grę, byłaby to dla nas katastrofa, dlatego zrobimy wszystko żeby wygrać ten mecz.
Źródło: gornikzabrze.pl - Maria Brandt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)