Ja się też zastanawiam co ten Płatek z tym Dudzicem zrobił. Nie dość że siadł fizycznie, to jeszcze kompletnie stracił głowę.
-
-
Cracovia - GKS Bełchatów sobota 19-15!!!!!
Dudzic został wprowadzony na kontrę a że grał jak by Go z ulicy wzieli, nie wiedząc co sie na boisku dzieje to inna sprawa.
Dzisiaj 2 45 minut trwało całą wieczność a ostatnie 5 to koszmar całe szczęście że dowieźli 3 pkt. do końca dzięki za mecz dzisiaj gryźli trawę do samego końca jeszcze raz wielkie dzięki. Został jeszcze jeden krok do pozostania i myślę że za tydzień to zrobią.
Tylko gdyby nie ten faul to moglibyśmy przegrać bo zawodnik GKS'u byłby sam na sam z Cabajkiem :) jest dobrze ten mecz to już historia teraz następny mecz trzeba wygrać ! :)
niestety dołączam się do głosów poprzedników.. Bartke coś ci się chyba pop.. pomieszało w tej główce.. walczymy o utrzymanie i trzeba dać z siebie wszystko a nie bawić się w napastnika na szpicy.. jak widziałem Pawlusińskiego w 85 min. kiedy na chwilę stanął bo już nie dawał rady i truchtającgo Dudzica to mnie lekko szlag trafił!
poza tym wielkie brawa dla całej drużyny za niesamowitą walkę.. piłkarze dają z siebie wszystko i to po prostu widać.. zabrakło tego m.in. w Bytomiu ale nie wracajmy do tego.. teraz najważniejsze jest Górnik i jeśli zagramy z taką determinacją to na pewno bedzie dobrze!
eeeeeeee skonczcie z tym Dudzicem
za duzo sie dzialo na boisku zeby narzekać na Dudzica, który raczej juz szansy nie dostanie (w tym sezonie)
----------------
walka w meczu z Polonia to było nic, przy tym co dzisiaj widzielismy
takiej Cracovii chcemy
MOTM: Pawlusiński
Dzięki za walke.W tym tępie to obawiam sie żeby 40-dziestke dozył.
MOTM: Kłós
jak tu teraz spac.
Trener Płatek po meczu
" Jeszcze jedna rzecz mnie ucieszyła, a mianowicie to, co wydarzyło się na stadionie przy ulicy Kałuży. Za mojej krótkiej kadencji jeszcze nie miałem okazji czegoś takiego przeżyć. Była wspaniała atmosfera, kibice byli naszym dwunastym zawodnikiem! Przed nami mecz z Górnikiem i mam nadzieję, ze będzie tak samo"
Dzisiaj rzeczywiście była wspaniała atmosfera, prawie wszyscy dopingowali zespół na stojąco. Brawo, ale na Górniku musi być jeszcze głośniej !!!!!!!
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzisiaj rzeczywiście była wspaniała atmosfera,
> prawie wszyscy dopingowali zespół na stojąco.
> Brawo, ale na Górniku musi być jeszcze
> głośniej !!!!!!!
Bez dwóch zdań, ma być piekło! mam nadzieję, że nikogo nie trzeba będzie zachęcać, tym bardziej żę gramy z Górnikiem.. żabole jak wiadomo mają "całkiem niezłą" ekipę dopingową na wyjazdach :)
mecz z Gornikiem to sprawa honoru,jesli Cracovia wygra a nie moze byc inaczej to Gornik spada a rachunek z Gornikiem jest dlugi od pamietnego 9-0... ale kto to jeszcze pamieta.
Bo Cracovia musi o coś grać, a piłkarze muszą walczyć żeby był doping. Aż miło było patrzeć na walkę piłkarzy, a Cracovia gra o utrzymanie, a nie o czapke gruszek. Wtedy był dobry doping bo graliśmy o awans, a potem o puchary.
Dzisiejszy mecz daje duże nadzieje na utrzymanie, które praktycznie prysnęły po meczu w Bytomiu... Wszystko rozstrzygnie się za tydzień w meczu z Górnikiem, który koniecznie trzeba wygrać!!!!! Wygrana daje duże szanse utrzymania się nawet bez baraży.... Żaden inny wynik nie daje nam nic, biorąc pod uwagę układ ostatniej kolejki.... Dobrze, że do gry wróci B. Ślusarski.... Co do dzisiejszego meczu - wynik, a przede wszystkim gra daje duże nadzieje do optymizmu.... Teraz wszystko w nogach naszych piłkarzy... Reasumując: bardzo dobrze, że wygraliśmy bardzo ważny meczy o wszystko, bo remis byłby niestety bardzo przykry i nawet wygrana z Górnikiem mało by nam pomogła w perspektywie wyjazdu do Poznania.... DO PEŁNI SZCZĘŚCIA TRZEBA WYGRAĆ MECZ O WSZYSTKO ZA TYDZIEŃ!!!!! Wygrać koniecznie.....
Wróciłem z meczu jeszcze zdążyłem oglądnąć skrót w lidze +, oprócz tego że mówili że BOT powinien wygrać to pokazywali naszą lożę VIP jak przeżywała ostatnią minutę :) nie powiem sam przeżywałem. atmosfera ekstra, obrazek jak wszyscy się cieszą, stoją i klaszczą i dopingują(łącznie z VIP-ami) piękny :) Dzięki piłkarzom za WALKĘ!!
Teraz najważniejszy mecz za tydzień.
była walka bez tchu zaparcia..TAK TRZYMAĆ!!!
horror ale k..zwycięski.... wygramy za tydzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Cracovia !!!
Mam nadzieję że trener Płatek po dzisiejszym meczu zacznie Sasina wystawiać w przodzie, a nie w obronie.
Dudzic, co się z tym chłopakiem stało, to już lepiej było wystawić Klicha może Snadnego ?
Dobrze zagrał Kłus, Panie trenerze zacznij im wpajać umiejetnosć strzałów z pierwszej piłki (Dudzic, Kłus).
Derbich nie zagra, mam nadzieję że zastapi go Kulig.
..
ten mecz to juz historia teraz Gornik .
Wielkie brawa za walkę i WYDARTE 3 pkt.Wreszcie świetnie zagrał Polczak/ i nie chodzi mi tylko o bramke/ bo wszędzie go było pełno ,super także Pawlusinski i Cabaj -miał okazje na swoje ''występy''.Poza tym po raz kolejny wyszło na jaw ze poza SLUSARSKIM nie mamy ani PÓŁ NAPASTNIKA !
Brawa również dla KIBICÓW -wreszcie była swietna atmosfera.
Uwazam takze ze sędzia p.Małek/z Zabrza/ sędziował dobrze -czerwona kartka dla Derbicha ewidentna -Nowak wychodził sam na sam. In minus postawa Dudzica o którego sam sie upominałem żeby go wpuścił Płatek -powinien zapierdalać na boisku a nie robił tego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)