JEST ZWYCIESTWO!!!
Knur, mnie tak samo ulzylo :)
-
-
Cracovia - GKS Bełchatów sobota 19-15!!!!!
no koniec, co za meczarnie. uff
JESTTTT CRACOVIA!!!!
SUPER!!!niema sie co oszukiwac ze mielismy mnostwo szczescia! teraz mecz o wszystko!!!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!!!!!!!!!
raz na cały sezon nawet nam szczęście może sprzyjać, prawda?
piękny mecz walki.
brawo chłopaki.
Ciśnienie chyba 500!!!TYLKO PASY!!!
Jeszcze nigdy na meczu, nie namodliłem się tak jak dziś.
Wezwałem chyba wszystkich świętych do pomocy
A wszystko dlatego że nie mogłem być na meczu z powodu roboty
WIARA WRÓCIŁA, za tydzień zwycięstwo i Piast będzie musiał wygrać dla Górnika z Lechią i utrzymujemy się bez barażu
Tak na goraco: wreszcie mielismy szczescie! Pilkarsko jestesmy wprawdzie kiepscy i jest duzo do poprawienia, ale pilkarze walczyli, swietnie zachowal sie Polczak po wolnym Plastika i wreszcie (oprocz kiksu Tupalskiego po ktorym Derbich musial faulowac wychodzacego sam na sam napastnika Belchatowa), pewniej zagralismy w obronie.
Moim zdaniem bardzo dobry mecz Pawlusinskiego i Polczaka, niezawodny i pewny byl Cabaj, bardzo dobrze gral Baran, na swoim rownym poziomie Sasin, poprawnie Szeliga.
Tupalski zrobil swoje, tylko ten nieszczesny zbyt pochopny, nieskuteczny wslizg...
Odwaznie poczynal sobie Derbich (gdyby lepiej strzelil po swietnej indywidualnej akcji nie musielibysmy sie denerwowac do ostatniej minuty). O faul nie mozna miec do niego pretensji - musial to zrobic, byc moze tym uratowal 3 pkt. i pobyt w lidze.
Zreszta wszyscy, oprocz chyba Dudzica zasluzyli na pochwaly, bo i Klus, i Nowak i Kaszuba dolozyli swoje cegielki do tego zwyciestwa.
Teraz mecz prawdy z Zabrzem. Znowu "o zycie" i ... jeszcze wazniejszy.
Nie byłem na meczu, ale nerwy daly mi się we znaki. Mamy jak narazie miejsce barażowe. Przed nami mecz sezonu. Jeżeli wyramy z Górnikiem to będziemy mieć minimum barażowe miejsce. Jest światełko w tunelu.
Viva Pasy!
Mecz z Górnikiem to chyba będzie hit kolejki :D Musimy wygrać.
Dzięki chłopaki za walkę.
Na szczególne wyróznienie in plus zasługuje dzisiaj Pawlusiński,a na szczególne in minus Dudzic. Za brak walki w tak decydujących momentach nie jest godzien nosić koszulki w pasy.
dzięki za walkę! na trybunach dudniło jak za dawchnych lat :)
Dość pierdolenia, Cracovia wychodzi z cienia!!!
Piękny mecz :D dzięki za walke :D niesamowity był dziś Sasin i Polczak :D teraz wszyscy na mecz z Górnikiem który da nam utrzymanie :D
Apropo Dudzica wlasnie, gosc w chodzi na kilkanascie minut do konca meczu, gramy w 10 a on sobie biega na szpicy bo mysli/liczy na kontre...chyba mu sie cos z lekka popierdolilo w tej glowce! Zamiast biegac od stopera do stopera, kosic faulowac przerywac akcje gosc liczy ze hattricka ustrzeli. Co za łeb!
Darek dzisiaj, wzorowy wystep, zeby tylko jeszcze inni sie do tego dostosowali.
Derbich zrobil co zrobic musial, bramka by padla na stowe sam na sam z Cabajem do najtrudniejszych rzeczy nie nalezy, nie czarujmy sie. Gdybysmy stracili bramke byloby 1-1 a gdybysmy sie otworzyli Pge moglo by strzelic cos z kontry i po sprawie.Dobrze sie stalo, aczkolwiek bylem bardziej zesrany niz przed matura.
Powiedzcie mi moi drodzy czy Derbich bedzie mogl zagrac z Gornikiem, bo to najlepszy obrona z Polczakiem w tej druzynie i obawiam sie o jego status...?
Aleks:
[i]Odwaznie poczynal sobie Derbich (gdyby lepiej strzelil po swietnej indywidualnej akcji nie musielibysmy sie denerwowac do ostatniej minuty).[/i]
Niestety miał strzał na prawą nogę, szkoda że nie na lewą. Akcja znakomita. Przydałby się z Górnikiem, ale może wreszcie Kulig będzie podobnie chodził prawą stroną.
wlaśnie sie wróciło z meczu silalala hej cracovia kurde przestać nie mogę :D
Jak wasze wrażenia po meczu ? :D
no nie bardzo, bo za czerwoną jest jakaś kara z urzędu w następnym meczu
Cieszą 3 punkty i fakt, że nareszcie szczeście było z Cracovią. I oby tak zostało do końca!!! Walka, walka, walka...
iwi Napisał(a):
------------------------------------------------------->
> Powiedzcie mi moi drodzy czy Derbich bedzie mogl
> zagrac z Gornikiem, bo to najlepszy obrona z
> Polczakiem w tej druzynie i obawiam sie o jego
> status...?
>
Derbich dostał czerwona kartkę i do końca sezonu juz go nie zobaczymy. Całe szczęście ,że wraca Bartek, bo dzisiaj w przodzie nie mieliśmy zawodnika. Dudzic jeszcze nie dawno był wg mnie lepszy od Małeckiego, a teraz jest cieniem zawodnika. dzisiaj zamiast nas wzmocnić to jeszcze osłabił.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)