1 liga wita ... teraz czekamy na terminarz...
-
-
Baraże o ekstraklasę
Do Panów Agnana, Leszeczka i Leesiora
Jak już pisałem w tym temacie. Proszę o analizę całej ligi (wszystkich meczów, wszystkich klubów) pod względem błedów sędziowskich oraz ich w wpływu na rezultaty poszczególnych meczy. Potem proszę o tabelę z uwzględniem tych ewentualnych błedów.
Potem możecie płakać że Cracovię błędy sędziów wyeliminowały.
Skończmy patrzeć tylko na trzy wbiórcze mecze z błędami i używać ich jako argumentu, że nam się ekstraklasa należy. Bo sportowo nam się nie należy po tym sezonie.
Spadliśmy wyłacznie z własnej winy.
k.... j..... m..
no to teraz już naprawdę lecimy, chyba do Huty no nie?
Ja pier... to sa jaja tylko w pzpn jest to mozliwe:/
trzeba było się utrzymać sportowo, a nie liczyć na zielony stolik, też jestem wkurwiony bo nienawidzę dajdajów ,no cóż pozostała wam I liga .
POZDROWIENIA
można się było spodziewać, ze leśne dziady nie będą się stosować do litery prawa, napaliliśmy się niepotrzebnie licząc, że tym razem będzie inaczej
To niech moderator naszego forum napisze, że ŁKS nie dostał licencji i że to info pochodzi od Grześka Laty. Będziemy kwita...
Panowie, poczekajmy jeszcze chwilę. Na razie nic oficjalnie nie wiadomo.
niech mi ktos powie co ze slusarskim? w przypadku spadku do 1 ligi
No nie chce mi się wierzyc normalnie... Niby na jakiej podstawie ŁKS dostał licencję ???
Przecież z tą UEFĄ to juz ostatnio było... Ponoc sie nie zgodzili wtedy....
pzpn nie dał im licencji według sądu też im się nie należała ekstraklasa a teraz co nagle przyznali??? POPROSTU JAJA
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No nie chce mi się wierzyc normalnie... Niby na
> jakiej podstawie ŁKS dostał licencję ???
> Przecież z tą UEFĄ to juz ostatnio było...
> Ponoc sie nie zgodzili wtedy....
Grzesiek L. pogroził im palcem i zmiękli :)
Nesta Napisał(a):
> niech mi ktos powie co ze slusarskim? w przypadku
> spadku do 1 ligi
Nic. Ma kontrakt, który musi wypełnić. Pozatym suma 1,5mln zl nie jest łakomym kąskiem. A ja czekam na uzasadnienie tej decyzji. Zanegowali wlasna Komisje, UEFA i Ekstraklase SA. Wyglada na to, ze PZPN jest najwyzsza instancja w Europejskiej Piłce :)
Jaja beda wtedy kiedy ŁKS zacznie lige, pilkarze zaczna strajkowac,kasy nie bedzie i klub upadnie.. W koncu nie latwo jest sprzedac 12 milionow butelek wody mineralnej :P
Myślałem że spadniemy dopiero po barażach....
to optymistycznie myślałeś ;)
Spadliśmy w maju , teraz mogliśmy conajwyżej znowu awansować ;)
wrzo.ksc Napisał(a):
> Myślałem że spadniemy dopiero po barażach....
>
No to jest duży plus. Oszczędzili nam wstydu przegranej w barażach ...
Dobra, przestańcie lamentować; wiadomo było, że PZPN ma w dupie prawo i tak było jest i będzie.
Spadamy razem z Górnikiem, Widzew wchodzi, a dzięki temu:
1) Gramy cały sezon w Krakowie (zapewne na Hutniku)
2) Awansujemy razem z Górnikiem (bo reszta jest słaba)
3) Otwarcie nowego stadionu zsynchronizujemy z awansem, więc jest szansa na kibicowskie odbudowanie się i na fali entuzjazmu zgromadzenie tłumów na Kałuży na dłuższy okres czasu
Jeszcze raz mówię:
OLAĆ PZPN, nie płakać, tylko patrzeć do przodu w jaśniejszą przyszłość!
jakos tak nie wierze w to co mówi Kłos.... :D
A ja bym jeszcze poczekał na oficjalną wiadomość.
To są na razie spekulacje i tak naprawdę domysły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)