uff ! Super wiadomość :D
-
-
Baraże o ekstraklasę
Walczyć Pasy walczyć!!! :)
spoko...ale na razie wiemy tylko to że ŁKS nie dostał licencji..poczekajmy na stanowisko w sprawie kto leci a kto gra w barażach...a może nie będzie baraży...
W radiu też podali że gramy baraże.
Może to nie najlepszy sposób na utrzymanie, ale biorąc pod uwagę błędy sędziów sprawiedliwości trochę stało się jednak za dość.
Jest decyzja w sprawie licencji dla ŁKS
PAP /12:56
Komisja Odwoławcza ds. Licencji PZPN: ŁKS Łódź bez licencji na grę w ekstraklasie w sezonie 2009/2010.
Taka decyzja oznacza, że ŁKS w przyszłym sezonie zagra w I lidze, a w Ekstraklasie utrzymała się Arka Gdynia. Cracovia zagra w barażu.
ŁKS spada! Cracovia w barażu
Komisja Odwoławcza ds. Licencji Polskiego Związku Piłki Nożnej nie przyznała Łódzkiemu Klubowi Sportowemu licencji na grę w ekstraklasie w sezonie 2009/2010
ICHKERIYA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spoko...ale na razie wiemy tylko to że ŁKS nie
> dostał licencji..poczekajmy na stanowisko w
> sprawie kto leci a kto gra w barażach...a może
> nie będzie baraży...
>
> Ejsmonda - tu był kiedyś stadion Arki Gdynia - i
> kiedyś jeszcze będzie !!! czego Naszym Braciom
> życzę z całego serca
dokladnie tak kolego!
Ufff, ale to nie koniec. Ten baraż po prostu trzeba wygrać i zakończyć już ten cholerny sezon.
Ja sie tam nie jaram. Wole I lige na Wawelu, niz Xtra w Sosnowcu albo na SS. Przynajmniejby sie glowy niektorym ostudzily, a tak to dalej beda myslec ze jest wszystko ok.
No to jeszcze dwa meczyki w tym sezonie!
Dla nas to bardzo dobra wiadomość. Ekstraklas ato większa kasa dla klubu i większy prestiż. Może szkoda mi ŁKS-u, no ale muszą obowiązywac jakieś zasady.
I przypominam to połowa drogi, drugą połową jest wygranie meczu barażowego.
Podbeskidzie,Korona czy Znicz z kim Cracovii byloby sie najlepiej spotkac waszym zdaniem ?
Najprzyjemniejszym rywalem byloby chyba Podbeskidzie,ale wyjazd tam odpada podobno nie wpuszczaja tam kibicow przyjezdnych,ale co tam ja jade..
nie podpalajcie się tak. to że mamy "ostateczną" decyzję to jeszcze nie znaczy, że jej nie zmienią. (odpukać)
a baraże też możemy spokojnie przegrać. czemu nie?! bo mamy super graczy i świetnego trenera?
Myślę że najtrudniej byłoby z Koroną :/ ale najbliżej baraży jest Podbeskidzie i myślę że takiej szansy nie wypuszczą!
My poprostu musimy walczyć bo to ostatnia szansa na utrzymanie, dostanie kasy od Canal+ i zaczymanie piłkarzy ! juz czekam z niecierpliwością na te mecze, mam nadzieję że uda się jakoś załatwić wejście na mecz wyjazdowy!
chyba Podbeskidzie byłoby najlepsze, najciezsza przeprawa to chyba z Koroną by była,ale cóż najwazniejsze zeby nasi dali z siebie 110%,a kazdy rywal jest d przejscia, mysle ze sobie poradzimy,ta decyzja to pewnie potezny impuls dla naszych piłkarzy i oni wiedza,ze tego spiepszyc juz nie mogą
Sądzę, że Podbeskidzie nam najbardziej leży i zapewne ono zajmie trzecie miejsce!
będzie cholernie ciezko wygrać baraże,przypomnijcie sobie na jakiej ambicji my je zagralismy! muszą podejsc zawodnicy do tego meczu z celem udowodnienia wszystkim i sobie !
CRACOVIA NON STOP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> będzie cholernie ciezko wygrać
> baraże,przypomnijcie sobie na jakiej ambicji my
> je zagralismy! muszą podejsc zawodnicy do tego
> meczu z celem udowodnienia wszystkim i sobie
wiedzą,ze taka okazja zdarza sie niezwykle rzadko,a w naszej piłce to juz w ogole,dlatego mysle,ze chociazby krew sie lała na boisku to nie odpuszczą i ektraklasa bedzie nasza
Cabaj zaskoczony ale szczęśliwy ! [url] http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/cabaj-jestem-w-szoku,1318177 [url]
Powstaliśmy z grobu :) Od razu przypomniała mi się ostatnia konfrontacja z Podbeskidziem za Stawowego kiedy to do przerwy u siebie przegrywaliśmy 0:2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)