ja się mam wstydzić za post???
potter ty raczysz sobie kpić!
Filipiak i jego świta ma spier dal ać i tyle.
Menda profesor wyciągnął comarch na pierwsze stron gazety i tyle.
Nie rozumiecie że o comarchu sie nie mówi a o CRACOVII cały czas.
Kogo interesuje firma filipiaka? NIKOGO
A o CRACOVII mówią wszyscy!!!
Jak się Januszowi niepodoba CRACOVIA to ma drogę wolną.
Do Bydgoszczy cieciu!
-
-
Odpowiada za to tylko PAN FILIPIAK ON JEST WINNY
ale żeby byłą jasność ... ja mam karnet ;)
a do tego kupujemy bilety na D :) i zobaczycie doping
Rozumiem Vojnar ze przejmujesz finansowanie sekcji piłki i hokeja????.Jeśli tak to oczywiście się cieszę i masz pełne poparcie -jeśli nie to kończ waść wstydu sobie oszczędź żeby nie napisać dosłownie kto powinien spierdalać.
To co proponujesz klubowi (jesli oczywiście nie zapewnisz Cracovii finansowania)to derby z hutnikiem w 4 lidze czy derby z rezerwami podhala w 2 lidze hokeja .
A jak by się na reymonta ucieszyli -to dla nich woda na młyn (mieli by kim zapełniać 30 tyś stadion bo nie mieli by konkurencji)
heh, fortuna kołem się toczy... ja się obraziłem na to forum, a teraz piszę, Filipiak był prawie Bogiem, a jest wyklinany. Każdy chce jakoś odreagować wśród swoich bo bolesnym uświadomieniu sobie nieuchronnego faktu, więc i ja skreślę kilka słów.
Po pierwsze! Dzięki Filipiakowi mamy 1 ligę zamiast 3, bądź 4! Jak ktoś liczy że znajdzie się sponsor, który zainwestuje pieniądze w mieście gdzie jest jakaś tam zwisła no to gratuluje optymizmu!
Po drugie, słowo [u]tylko[/u] to mocna przesada! Winny zawsze jest, był i będzie kolektyw! Bo to nie jest konkurs Miss tylko zawody drużynowe! Zresztą na tym forum wielokrotnie podkreślano że Nasz Klub to tez my kibice, więc nie jestem pewien, czy fakt iż za rządów doktora, wpajane przez nas przekonanie, ze wszyscy są zajebiści tylko broda psuje czego się dotknie, nie odbiło się negatywnie na wykonawcach, którzy w pewnym momencie uwierzyli, ze po zmianie pójdzie jak z płatka i chyba do dziś w to wierzą!
Po trzecie jeżeli mamy kogoś kto nam utrzymuje zespół finansowo na poziomie lepszym niż nam się mogło marzyć, to wydaje mi się że trzeba go szanować i dać mu troszkę swobody. Niech się uczy! Normalny człowiek uczy się przy porażkach, więc aktualnie zdobywamy największy bagaż doświadczeń od lat 50 przynajmniej! Niestety nasza historia zmusza nas do tego żebyś my się z tym godzili, bo cóż my mamy oprócz chwalebnych początków??? Dziesiątki lat do nadrobienia! Cieszmy się że jest ktoś kto chce to nadrabiać i ponosić tego koszty!!!!
Po czwarte! Zesrało się i co??? Nic, tak już bywało! Żal jest, bo jakże by mogło nie być! Ale ogólnie sytuacja powiedziałbym w normie, z tym że na przyszłość są jeszcze jakie takie widoki, w porównaniu do tego co się widywało dotychczas! Zresztą od początku chodziło za mną totointertoto. historia się powtarza, bo my jesteśmy KLUBEM Z TRADYCJAMI i tradycji się trzymamy! ;)
A tak w ogóle to jeżeli MY kibice spowodujemy że Filipiak się zniechęci do Cracovii to kurka wodna, jak nic kij hokejowy powinien być w robocie!
I jeszcze na koniec, korzystając z okazji że mogę sobie pisać co chcę, bo mój ulubiony mod nie będzie ingerował, no to skierują słowa do zarządu ;) :
PANIE PROF FILIPIAK!!!! OBECNIE NADSZEDŁ CZAS ŻEBY POGODZIĆ SIĘ Z PORAŻKĄ!!!! Niech Pan zrobi to co by Pan zrobił w sytuacji gdybyśmy już nie mieli matematycznych szans na utrzymanie! Tak jak byśmy grali już o nic! Bo ponoć ta presja ich krępuje, więc zabierz im Pan tę presję, bo do stracenia nie ma już nic! A tak to będzie przynajmniej wesoło! Już mam dość nerwów i różnych innych zdarzeń zeń wynikających! Niech będzie jak dawniej! Na Cracovię przychodzą fanatycy, a o resztę to i tak Pan się musisz bić od nowa, więc co za różnica? Przynajmniej nie będę już słuchał jak wyzywani są nasi zawodnicy! W tej mierze w niższych ligach było lepiej! Kulturalniej!
PS
pogodzenie się oczyszcza ze złych emocji! Polecam, bo w końcu chodzi o Naszą Cracovię, która nie może przecież generować w prawdziwych Pasiakach złych emocji!
Kurde! Nie pamiętam spadku, po którym miałbym taką pewność, że będzie dobrze! Ci co pamiętają to wiedzą. Ci co przezywają swój pierwszy spadek, niech się uczą! Teraz jesteście dopiero prawdziwymi Pasiakami ;)
A tak w ogóle to [b]CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!!!!!![/b]
Na ekstraklasę nie możemy zapełnić stadionu a jak spadniemy to kto będzie chodził(300)i
już w ogóle nam go nie wybudują także Vojnar przestań pierdolić proszę.
Czytac się tych bzdur Vojnar nie chce. Ochłoń lepiej .
Jak ktos ma złudzenia że Filipiak zywi uczucia do Cracovii takie jak wiekszośc z nas to chyba ma problem z Ośrodkowym Układem Nerwowym w skład którego wchodzi m.in. mózg.
Nasza Świętość to dla niego własność jak Bentley,futro z norek,czapka z hokeja ala Auganow czy skórzany kapelusz.
Dzieki przejeciu większości akcji zrobił z siebie taka sportowa postac z pierwszych stron gazet.Moze ma dorobek naukowy i finansowy ale niestety do Cupiała w tym fachu to mu daleko.
Ostatnio to tylko przebił go zbawca Polonii Warszawa
Vojnar nie przepijałeś Golem !!!
Vojnar- Wyluzuj człowieku. Właśnie wróciłem z Bytomia. Wolę myśleć o tym że hokeiści grają fajnie, a kopacze no cóż może spadną. ALE NIE CHCĘ WRACAĆ DO III ligi.
A i prawda jest taka że Filipiaka do Cracovii przyprowadzili kibice których póżniej on pogonił.On nie jest jednym z nas któremu kolo fortuny pozwoliło na spełnienie dzieciecych marzeń wyrwania z 3 i 4 ligowej szarzyzny.Żaden z nas nie pozwoliłby na to ze na Pasy przestały chodzić dziadki czy kibice odchodzili spod bram.To że wykłada swoja kasę nie może zabronić krytyki wobec tego co sie dzieje.My zasługujemy na szacunek a przez to że ktoś te żale,obelgi i wyzwiska wysłucha i wyciągnie z tego wnioski a przez to pokaże swoje oblicze.Popatrzcie na Drzymałę jak franzolił że spełnia swoje marzenia,ktore potem sprzedał.
Powaliło was ?? Filipiak trenerowi i je... najemnikom zapewnił idealne warunki do gry i utrzymania , to oni zawalili na całej linii .
A ty Stasek ( KRAK 06 ) , pojawiasz się na forum tylko wtedy gdy można ponapie.... na zarząd i Filipiaka . Jesteś teraz w swoim żywiole .
Vojnar zamknij ryja . Nikt tu nie ma ochoty czytać twojego pijackiego bełkotu ,
CRACOVIA musimy być razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przestańcie pierdolić !!!!!!!!!!!!!!!!
kuhhhhwa, ale się porobiło,
a miało być tak pięknie...
wiele osób pokpiło sprawę, podeszli do działania jakby im się należało od losu,
potrzebne są zmiany, potrzebna jest długotrwała polityka,
równocześnie mniej pier6olenia, więcej potu i pomysłu,
nie tylko "owtwórzta forum, tam wymyślną, my to zrealizujem,
i będzie groć i buczeć" (vide: pomysł z tanimi biletami)
(kto teraz przyjdzie na Polonię, z tych co od tygodni myśli że to już po musztardzie?)
potrzebni są odpowiedni ludzie, kreatywni zapaleńcy,
kochający i dający cały swój umysł, serce, a czasem rence
którym do głowy nie przyjdzie zapytać "dlaczego ja?" jak trzeba nawet będzie fizycznie zapier...
i którzy będą dobrze opłacani, bo na pewno nie będą kończyli pracy o 15
jeśli spadniemy (a jeszcze wierzę że nie),
pamiętam słowa profesora że trudniej było awansować do I ligi (teraz ekstra~)
niż w niej z powodzeniem grać,
oby tym razem było łatwiej, bo gramy jak kołki, o powodzeniu lepiej milczeć...
Jebać pseudopiłkarzy i pseudotrenerów! Zostawcie Filipiaka w spokoju bo bez niego nie byłoby Cracovii w Ekstraklasie. Ja tylko prosze o to żeby po spadku jednak wykurwić tych pseudopiłkarzy bo naprawde jeszcze z 2 ligi spadniemy z takim składem. A Wasiluk to już szczególnie jest pizda. Dramat. Wasiluk jest najsłabszy w drużynie to chociaż by się starał a nie człapał po boisku jak jakaś kurwa pod latarnią. Sorry za taki post, ale jestem najebany przez tych naszych pseudokopaczy, którzy już spasli do 2 ligi.
Dokładnie kurwa gdyby nie Filipiak do tej pory grali byśmy w III lidze albo niżej ...
netto to my sobie sami wymyślili ?
A czy ktoś tych pseudokopaczy i pseudodyrektorów narzucił?Takie gadki że Płatek niech sie męczy dalej?A co z nami?Kasa,marketing,prezesura TAK ALE NIE WŁASNOŚĆ.
Vojnar - ochłoń/wytrzeźwiej [b]z dala od kompa[/b]
CRACOVIA to nigdy nie zaginie dola garbata.Kocham Cię !!!
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powaliło was ?? Filipiak trenerowi i je...
> najemnikom zapewnił idealne warunki do gry i
> utrzymania , to oni zawalili na całej linii .
Tak ...ale Profesor jako wytrawny biznesmen powinien wreszcie zareagować an wyczyny pracowników(kopiących i niekopiących) MKS Cracovia. Śmiem twierdzić ,że jesteśmy najmniej profesjonalnie(albo niewiele lepiej) zarządzanym na codzień Klubem ligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)