dobrze ze wyjezdzam i nie bede musial tego ogladac . uff
-
-
Tanie bilety- pełen stadion !!!
Ja myśle że bilety na mecz z Polonią powinni kupić nam piłkarze...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dobrze ze wyjezdzam i nie bede musial tego ogladac
> . uff
>
> haec habui dicere
> --------------------------------------------------
> ------------
> CRACOVIA TO MY A NIE WY(grojki)
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
mowilem ze wkoncu pojdziesz na sektor B :)
radsonJGtravel Napisał(a):
> Ja myśle że bilety na mecz z Polonią powinni
> kupić nam piłkarze...
a myślisz ,że mają na tyle honoru patałachy?
Khalid Napisał(a):
> radsonJGtravel Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja myśle że bilety na mecz z Polonią
> powinni
> > kupić nam piłkarze...
>
>
>
albo pieniedzy - niema premi
wasiluk niech wypierdala z tej druzyny jak najszybciej!
radsonJGtravel Napisał(a):
> Ja myśle że bilety na mecz z Polonią powinni
> kupić nam piłkarze...
... jacy piłkarze ?? od dziś za nazwanie ich pilkarzami powinno byc 50 zł kary :P
WEJśCIE FREE !!! I TYLE TO JUż KONIEC.(TABISZA)
Khalid masz racje sorry. Pseudo zarząd, pseudo drużyna...
Żal na takich frajerów patrzeć... niech kupią bilety a my sobie zorganizujmy jakieś atrakcje na sektorze ;) żeby nie trzeba było na nich patrzeć...
to pomysły... może konkurs kapkowania?
Byłoby grajkom głupio gdyby widzieli na trybunach piłkarskie sztuczki o których oni nawet nie marzą :D Ja proponuje jeszcze konkurs na najlepszego perkusistę (bębniarza) i rzut puszką po GOL-u do kosza ;)
...
Oddam karnet na B.Chętni pisać na priv.
jak to już ktoś ładnie napisał:Nawet w chwili złej Nigdy nie opuszcze jej! co sie stało to sie już nie odstanie,trzeba zacisnąć zęby i pokazać że to nie tylko puste słowa,więc lepiej zacznijmy sie na powrót mobilizować(choć to niełatwe) a nie wypisywać kto nie przyjdzie na mecz...
Tutaj nie chodzi o zostawianie, czy nie zostawianie.
Wiadomo, że nikt tego nie zrobi, przynajmniej mam taką nadzieję.
Jednak jeżeli widzi się stado kopaczy którzy nie mają ambicji...
CRACOVIA TO MY, A NIE ONI.
Wczoraj pojechaliśmy w 1000 osób do Bytomia.
W pierwszej połowie bądź, co bądź, doping był w miare...
A oni przeszli koło kolejnego meczu! Zero walki.
Jedyny piłkarz który potrafił cokolwiek zrobić po meczu to Ślusarski, który podniósł w naszą stronę rękę, w ramach przeprosin.
A reszta co?
Gówno kur*a, położyli się na murawie i rozpaczali.
Kur*a nawet piłkarze Polonii potrafili nas oklaskami pożegnać, a nasze gwiazdy ch*ja!
Na meczu z Polonią nie zasługują na żaden doping, ŻADEN!
Piłkarze powinni zasponsorować wyjazd do Wodzisławia bądź Poznania, tym którzy tam wczoraj byli.
Ot moje zdanie.
wrzo.ksc Napisał(a):
> Byłoby grajkom głupio gdyby widzieli na
> trybunach piłkarskie sztuczki o których oni
> nawet nie marzą Ja proponuje jeszcze konkurs na
> najlepszego perkusistę (bębniarza) i rzut
> puszką po GOL-u do kosza
>
> Młoda Huta...
>
hahahaha ten ostatni konkurs wydaje sie byc najlepszy :D
panowie niema sie co zamartwiac bo jak gralismy w barazach z Gornikiem Polkowice to tez spiewalismy 1 liga 1liga Cracovia , pozniej na rynku kazdy krzyczal 1 liga Cracovia
, po kilku latach znow mamy okazje tak pokrzyczec 1liga 1liga Cracovia
jako że w weekend majowy ma być dobre słońce proponuje zrobić transparent "My też sie tylko opalamy" i wywalić sie z leżakami na sektorze D :)
no ch uj ide na Polonię bo przyjeżdzają poloniści i trzeba sie z nimi napić.
i tyle.
A bilety powinny byc po 1 złotych.
10 złotych na oglądanie tych pacanów to stanowczo za drogo.
ja tam nie chce od Nich żadnych biletów na Wodzisław czy Poznań, Oni do Nas przychodzą tylko po pieniądze, zero magii nazwy Cracovia, dla nich to to samo co Prądniczanka (bez urazy), spuszczą trudno odejdą i tyle ... dlatego pewnie nawet im do głowy nie przyjdzie przeprosić nie mówiąc o czymś takim jak sponsorowanie wyjazdu, kto wczoraj schodził jako ostatni z boiska, kiedy kolegów już dawno nie było? Sasin, Ślusarski i Cabaj no to widać jak na dłoni, kto co prezentuje ...
a wracając do tematu, obawiam się że może być tragedia ... nie z tym trenerem i zawodnikami
Mimo wszytko Przyjdzie mała liczba kibiców dlaczego bo Po meczu W Bytomiu mało Kto ma ochote patrzec na kopanie sie po czole !!!!!!!!!!
A Wasyl niech zawija sie do A klasy !!!!!!! 190 cm i bieze chłopa na obieg ?
Pi.erdolicie wszyscy że kibicujecie Cracovii a nie "pseudokopaczom", a oni kur.wa przecież grają dla CRACOVII !!!!! Cracovia sama nie gra tylko piłkarze ! to komu wy kibicujecie ? kibicom ?
p.s. Wszyscy na mecz z Polonią Warszawa !!!!
nie pierdolta tylko wszyscy na mecz
dycha za ogladniecie 90minut piłki w wydaniu nawet jednej ekstraklasowej druzyny to grosz.
Ijmuiden dokładnie masz racje 10zł to nie wydatek więc pójdę jak zawsze na C.
Ale wczorajszy mecz.... najbardziej wkurzyło że nawet się nie pożegnali z nami tylko uciekli szybko.
Co do dopingu 1 połowa jakoś wyszło druga dramat, ale jaka drużyna taki doping.
CRACOVIA TO MY A NIE ONI.
Jak na meczu ma byc takie marudzenie jak na forum, to niech lepiej te osoby siedza w domu a nie przychodzą na mecz!
Przyjdzie nas 2000 ale prawdziwych kibiców, a nie takich co są z klubem tylko jak "idzie", a jak jest źle to umieją tylko wyzywać, przezywać itp.
Nawet w chwili złej nigdy nie opuszczę jej!!!
przyjdzie 1 liga, wyjazd do Swinoujścia, i jak tu zmobiliowac was, jak na mecz z Polonią za dyche nie chcecie isc
żal panowie
sprzedałbym takich kibiców w gratisie z piłkarzami
ja tam czekam na Świnoujście :D promem na wyjazd jeszcze nie jechalem :D
[b]To ze pilkarze marnie wygladaja na boisku to nie znaczy ze my mamy marnie wygladac kibicowsko !!!
Wszyscy na mecz!!![/b]
kiedy przegraliśmy w III lidze z Koroną 0:1, na następnym meczu (z Siarką T.) do każdego biletu dodawano pocztówkę ze zdjęciem z oprawą z tamtego meczu i hasłem: "gramy dalej. bądzcie z nami", czy coś takiego. akcja ponoć z pieniędzy piłkarzy, niewiele to kosztowało, a gest bardzo miły.
z tej drużyny pamięta to Cabaj, Baran i Nowak. ale jakoś wątpię, by teraz kopacz było stać choćby na coś takiego. nie mówiąc o tym, że teraz pocztówką się nie wywiną.
Nie żadne tanie! Jakie tanie. WJAZD ZA FREE DLA WSZYSTKICH DO KOŃCA SEZONU + ZWROT KASY DLA KARNETOWICZÓW ZA POZOSTAŁE MECZE!
SZACUNEK DLA ZWYKŁEGO KIBICA!
knur Napisał(a):
> kiedy przegraliśmy w III lidze z Koroną 0:1, na
> następnym meczu (z Siarką T.) do każdego biletu
> dodawano pocztówkę ze zdjęciem z oprawą z
> tamtego meczu i hasłem: "gramy dalej. bądzcie z
> nami", czy coś takiego. akcja ponoć z pieniędzy
> piłkarzy, niewiele to kosztowało, a gest bardzo
> miły.
>
> z tej drużyny pamięta to Cabaj, Baran i Nowak.
> ale jakoś wątpię, by teraz kopacz było stać
> choćby na coś takiego. nie mówiąc o tym, że
> teraz pocztówką się nie wywiną.
Gramy dla Was...
Badzcie z Nami...
Cracovia Pany !!!
kibicom - pilkarze
mam ta kartke oprawiona w ramke nad glowa :)
naprawde bardzo wporzadku gest...
niech sobie w dupe te 10zł Tabisz razem z pilkarzykami wsadzi ! Rychło w cZas sie obudził ,no chyba ze bede miał zapewnienie ze wystawia juniorow ktorzy tak jak kiedys OM przeciwko PSG gryzli trawe i zremisowali to wtedy bede ten mecz ogladał,a tka to mam na ten mecz @#!$
Zobaczymy ,ilu tak naprawdę jest kibiców Pasiaków.Tanie bilety ,Cracovia walczaca o utrzymanie ,sukces być może wątpliwy......
Kto ma serce w Pasy - ten na 100 % przyjdzie !
dev - to niech Cie ten mecz jebie...ciekawe czy nie bedziesz ogladal,bardzo ciekawe...
chuj z wynikami Cracovio jestesmy z Wami !!!
Jestem jeszcze wkurw..iony alejuż szykuje się na niedzielny mecz WSZYSCY NA PASY!!!
a ja zmieniam zdanie , oczywiscie po meczu z Polonia poniosly mnie nerwy , dzis stanowczo mowie ze wierze w Cracovie do samego konca!
i nawet specjalnie na ten mecz przylatuje samolotem z innego kraju by wesprzec naszych!!
jeszcze sie utrzymamy!
A ja proszę o to żeby nikt mnie nie pouczał czy mam iść czy mam nie iść.Nie jestem kibicem sukcesu,napierda...nie na piłkarzy pamietam od dawna,zarzekanie sie ze moja noga więcej nie postanie także jak i "przypadkowe" spotkanie na przeciwległej trybunie na kolejnym meczu.Część z tych ludzi niestety nie chodzi bo zostali wygonieni w trakcie "wojny z chuliganami" lub w efekcie innych pomysłów-identyfikatory,zamknięte kasy,pesele czy 1 kasa na sektor.
Luka ale sam wyprorokowałeś jeszcze w 1-szej połowie (po czerwonej),że nasi przegrają 1 - 0 a Polonia strzeli w ostatnich minutach.W takim razie jaki będzie wynik z Polonią W.?
PS.: cos Ty tam krzyczał Płatkowi po bramce ?
oj bo to byl latwy scenariusz do przewidzenia ;) a tak powaznie to ze teraz zarzad sie obudzil swiadczy tylko o ich glupocie stosowania zaporowych cen przez 3 sezony, druga sprawa ze mi tam pilkarze nic nie musza dawac po ch%^a maja mnie przepraszac pocztowkami, jest tylko jedna szansa rechabilitacji 3 PUNKTY!!!!!!!!
NeMoDW Napisał(a):
> Ale wczorajszy mecz.... najbardziej wkurzyło że
> nawet się nie pożegnali z nami tylko uciekli
> szybko.
Jakbym przez ostatnie 5 minut słyszał "ściągać koszulki, wy ku*wy" ściągać koszulki" to też bym miał raczej opory przed żegnaniem się z kibicami. Dostali by jeszcze większy opie*dol. Ostatni z boiska schodzili ci którzy włożyli w to spotkanie serce - Cabaj, Sasin i Ślusarski, i oni dostali oklaski.
Co do meczu - ciałem będę niestety daleko od Krakowa ale duchem na stadionie przy Kałuży.
Potrzeba nam dwóch rzeczy - WIARY i WALKI. Niektórzy wyzywają naszych od kobiet a jak wchodzę na forum to większość kibiców zachowuje się jak płaczące niewiasty. Jeśli my nie uwierzymy trudno żeby oni to zrobili. Ostatnio znowu dali ciała ale trzeba oddzielić grubą kreską to co było do tej pory i uskrzydlić ich w drodze po 3 punkty w meczu z Polonią. Jeszcze nic nie jest stracone.
no mi też powoli mija wkur wie nie ,ale raczej nie wierze w sukces ale oczywiście na POlonii będę a tak dla posiedzenia sobie na El PASSO ze znajomymi.
Już to teraz biorę na luzaku.
Szkoda nerwów.
Przyjdźmy na Polonię dla NAS SAMYCH.
AMEN
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)