Nastąpił koniec.
Zaczynamy od nowa.
-
-
Polonia Bytom - Cracovia. 2009-04-24 g.17.45
wprowadzenie wasiluka to świadome szkodzenie drużynie - płatek jesteś ślepy???
Filipiak z takimi pieniędzmi - tak się ośmieszyć !
A wszystko dlatego, ze jakiś kretyn, albo głupia pycha kazała Ci wierzyć, że można sobie ot tak poprowadzić klub.
Zamiast zatrudnić dyrektora sportowego, trnera, scouta, uznałeś pan, że masz na tyle wiedzy że sam podołasz - DEBILIZM !!!!
Można było przetrawić spadki w latach 60-tych, 70, 80-tych - z biedy.
Ale dziś z takimi pieniędzmi - to już nie frajerstwo, to szczyt głupoty, niestety pańskiej, panie Filipiak
Spadek "na własne zyczenie"...
Tyle zakupów zimą, nowy trener, cieniutcy i biedniutcy konkurenci (ŁKS, Polonia, Odra, Piast)... a my KURWA spadamy !!!
Aż się wierzyć nie chce !
FILPIAK: aleś KURWA osiągnął...
PAWEŁ MISIOR !!!!!!!!!!!!!!
-Koniec ery najemników, czas wrócić do źródeł
Mój Tata chodził na III ligę...
Ja chodziłem na III ligę...
Mój syn nowo narodzony 13.04.2009 też będzie chodził na III ligę...
Maszynie do zarządzania sie trybki wytarły i teraz leciiimy w dół. Uderzenie z hukiem o dno za kilka sekund.
Moze to nienormalne ale mnie to smieszy:P (w takim kontekscie)
Co do piłkarzy, to mam wrazenie(nie wszytskich to dotyczy) ze jak robie kupe to sie bardziej wysilam niz oni na boisku..a skoro tak, to na spadek zasluzyli. Szkoda tylko ze miecz sprawiedliwosci dla nas jets sprawiedliwy a innych oszczedza..
"Gratulacje" Panie FIlipiak!!!!
Trzymaj Pan w klubie dalej Tych NIEUDACZNIKÓW i zatrudnij jeszcze jednego Majewskiego a nie utrzymamy sie nawet w I- lidze.
CAŁY ZARZĄD POWINIEN SIĘ PODAĆ DO DYMISJI!!!!!!!!
'No coz , mozna jedynie chyba znicz zapalic nad sw.pamieci ekstraklasowa Cracovia.
To wstyd zeby wydac tyle kasy na transfery , nowy trener (myslalem ,ze jedank duzo lepszy) ,mialo byc kurw.... wszystko jak nalezy , od zwyciestwa do zwyciestwa,a jest co ... leja na dupe wszedzie , dzis to juz nawet w dziesiatke dali Nam rade.Jesli ten klub nie zacznie dzialac jak profesjonalny klub pilkarski to zawsze bedzie takie dziadostwo , ale to za kadencji JF raczej nie bedzie mozliwe .Moze kiedys ,Bog zesle Nam kogos z glowa i pieniedzmi. Amen
CZy dobrze policzyłem , ok 23 powinni być na wielickiej????
Chciałbym im spojrzeć w twarz, w te nażelowane łepetyny, zwłaszcza tzw. kregosłupowi drużyny.
Ok 23??
a zabrze sobie prowadzi z psiarnia 1:0 inni potrafia....
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CZy dobrze policzyłem , ok 23 powinni być na
> wielickiej????
> Chciałbym im spojrzeć w twarz, w te nażelowane
> łepetyny, zwłaszcza tzw. kregosłupowi
> drużyny.
> Ok 23??
>
> ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> ++
Lepiej jutro na treningu!!! Przyjdźmy i wygarnijmy ty, skurwielom!!
nie zapomnijmy też podziekować majewskiemu, ma dziś wielki ubaw.
Bojar, Skrzynia czy Giza będą biegać po boiskach ekstraklasy - a nasz nowy świetny team ligę niżej - dziekuje Panie Majewski, Panie Płatek i reszta towarzystwa
Prosilbym o jakas zorganizowana akcje "podzkekowania" pilkarzom za ich niesamowicie waleczna postawe w tym sezonie...
Zabrze 1:0. Koniec
jak myślicie z kim spadamy?
Teraz nie ma co gadać, że wszyscy wokoło nas wydymali. Te grajki mogłyby grać gdyby im się naprawdę chciało. Ale widać grę o takie cele mógłby zrozumieć wyłącznie wychowanek.
Pasiak_Rabka Napisał(a):
> Zabrze 1:0. Koniec
Zapominasz chyba że my też z nimi wygrywaliśmy, a nie chcemy pamiętać jak się skończyło.
PS. 1:1
i bramka na 1:1 na kartoflisku
tomek1906 Napisał(a):
> jak myślicie z kim spadamy?
Odra. Polecimy razem z Geopijatykiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)