Codex Alimentarius - realne zagrożenie czy histeria poszukiwaczy teorii spisku w stylu koniec Świata 2012? Co o tym sądzicie?
-
-
Codex Alimentarius
Ja myślałem, że będzie o alimentach. Zamykam wątek.
Ten wątek został zamknięty.
Ja to myślę, że jedzenie po pierwsze MA BYĆ SMACZNE. Bo jedzenie MA BYĆ PRZYJEMNOŚCIĄ. Głownie odbieraną przez jakieś tam kubki smakowe, podniebienie, zapach... Dlatego powinno być JAK NAJBARDZIEJ NATURALNE, bez chemii czy konserwantów i innych "udoskonaleń".
A organizm ludzki jest taki, że jak brak mu czegoś, to wysyła sygnał i mamy apetyt... a to na owoce, a to na czekoladę, a to na surówki, a to na mleko, a to na wodę mineralną...
Może to ci, co nie załapali się na jakieś "efekty cieplarniane" czy inne "wynalazki intelektualne" wymyślili sobie temat do zbijania kasy, apanaże za "mądre" publikacje, artykuły, wystąpienia, podróże na konferencje.... a wszystko to opłacane przez podatników.
Tylko co oni tam wtedy jedzą, jaką zagrychę mają? Hę?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)