mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Tak isaac Ty mi możesz mówić co mam
> robić.Każdy pisze co czuję więc ja też
> mogę.Bez odbioru.
>
> P.S.Czytają i co z tego wynika kiedy derby
> wygrali,Ci co ostatni raz wygrali to dostępu do
> netu nie mieli i walczyli jak lwy,byłeś ?
nie chodzilem wtedy jeszcze na mecze szczerze piszac...
a wracajac do tematu to ja poprostu nie lubie ludzi ktorzy pare dni przed meczem wiedza co sie stanie na najblizszym meczu...nie lubie pesymistow...obys sie mylil Mariusz...
-
-
DO PIŁKARZY PRZED LEGIĄ - WALCZYĆ!!!!!!!!!
Chłopie nie jestem pesymistą zawsze wierzyłem w Pasy ale to co teraz wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie.Mają wszystko czego nie mają np.Odra,Piast,ŁKS.Dlatego wkurza mnie to,że zawsze jest tak samo czyli rozdmuchiwany balon (derby,obietnice że się utrzymają) a później jest jak zwykle czyli porażka a piłkarze nie ponoszą z tego tytułu żadnych konsekwencji to MY kibice się wstydzimy chodzimy wkurzeni.
Chcę się mylić bardzo,bardzo chcę się mylić i dlatego napisałem jeżeli Cracovia wygra stawiam bekę piwa (100 piw)w EFC.
p.s.Odkąd pamiętam to w Wielką Sobotę zawsze gramy na wyjeździe i zawsze przegrywamy choć nie raz walczyliśmy o szczytne cele jak na te lata (np.Brzesko walka o II ligę)
Ale właśnie takie myślenie statystykami to szpakowszczyzna - "z X graliśmy 17 spotkań, 2 razy wygrywali nasi, 15 oni". Z tego ma wynikać, że nie wygramy. Prawda jest taka, że każdy mecz rządzi się własnymi prawami. I czy to wielka sobota, czy zielone świątki, czy dzień dziecka, zawsze trzeba walczyć i grać o zwycięstwo bo o to chodzi w piłce. Nie o kalkulacje, nie o to, by grać na remis (pamiętacie nasze wzburzenie na to, co wyprawiał Ruch w ostatnim meczu?). "Ambicja dzisiaj wam każe grać na całego i walczyć do upadłego, bramki zdobywać i wszystkie mecze wygrywać". To, co chcę dzisiaj zobaczyć to walcząca drużyna, która ciśnie cwelkę aż miło i nie pozostawia im złudzeń. Nie uda się, to nie. Będzie złość, gniew, smutek, ale do tego czasu wierzę całym sercem.
Na Miłość Boską czytajcie uważnie a potem wypisujcie te swoje...Cały czas o tym piszę,że nie od nas to zależy tylko w dużej jak nie w całej mierze od grajków.
Mariusz - roznimy sie tym ze ja mowie i pisze przed meczem z Legia - wygramy !!!
a Ty piszesz - "Będzie jak zwykle pojadą niby będą walczyć
ale nogi z waty jedna akcja L i gol,druga to tylko kwestia czasu bo się rzucimy do ataku i się odkryjemy "
chociaz gralibysmy z Barcelona to zawsze bede pisal ze wygramy...bo wiara w ten klub jest przepiekna !!!
Walczą kurwa jak lwy, mają chyba w dupie nas kibiców, zero zaangażowania, walki. Do konca sezonu powinno sie im juz nie płacic :/
[i]Niech im zapłacą po pół dniówki! Niech idą w diabły![/i]
że zacytuję klasyka...
(tekst ten rzucił ktoś z zacnego grona forumowiczów, z którymi oglądałem to żałosne widowisko, mam nadzieję, że się nie obrazi).
Dziekuje dziewczęta za piękne Święta.....
Chyba już czas by przejść się na Wielicką i pogratulowac za dobry mecz na łazienkowskiej
I grali jak zwykle-gorzej niż zwykle DRAMAT !!!
Obecni piłkarze to wstyd dla CRACOVII.Mamy pseudo zawodowców,którzy nas oszukują,że będą dawać z siebie wszystko w każdym meczu.Jak jest każdy widział.
Trzeba pilnie iść na Wielicką i złożyć im hołd.
To "powalczyli"......
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
niech ich tylko zobacze na fabryce Coszmarchu we wtorek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)