Masakra. Nasza drużyna nie umie grać w piłkę nożną.
Jeszcze jedno potkniecie i będzie po ptokach.
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
Nie przeżyję tej hańby, śmiali się z nas w żywe oczy. To była kompromitacja!
Zagraliśmy słabiutki mecz ;/ Mam nadzieję że Ślusarski swój limit niewykorzystanych sytuacji 100% już wykorzystał w meczu z Ruchem i legią! Nie ma się co załamywać, teraz Trzeba wygrać u siebie ze Śląskiem, Zabrzem, Bełchatowem i na wyjeżdzie z Odrą i Polonia i wtedy bedzie dobrze :D
Profesor musi zapanować nad tym zbiegowiskiem kopaczy, które nazywa się Cracovią! W tej chwili, choć może pisze to w dużych emocjach są tylko 2 wyjścia: albo porządek zrobi profesor albo rewolucję przeprowadzą kibice!
Ja rozumiem przegrywać - ale tu nie chodzi o wynik, tylko o obraz gry naszej drużyny, który wg mnie i chyba nie tylko wg mnie był po prostu żałosny!
Z Cracovią na dobre i na złe!
ŻENADA. Jak ciptoki gonili !!! Masz kurwa filipku piłkarzy netto i von majeskiego. rozwalił druzynę pozbył się piłkarzy a teraz panika przed spadkiem.
Kary finansowe !!!!! niech grają do końca za darmo.
Majewski k...je... zniszczyłeś nas. Gizmo mało biegał co ??? a teraz szmatławcu co mecz nam bramki strzela i asystuje.
No i koniec tej farsy w naszym wykonaniu .Szkoda ,ze zawodnicy przeszli obok meczu i to bardzo bardzo daleko , mozna powiedziec ,ze nawet na niego nie dojechali.
Szkoda mi tylko Barta Slusarskiego ,ze musi sie meczyc z takim grajkami.
To jest żenada. Nie chodzi tylko o wynik, ale przede wszystkim o grę. Za Majewskiego chociaż przyzwoicie graliśmy z tyłu. Za Płatka obrona i atak do dupy. Brak taktyki. W kółko jedno i to samo. Długa piłka w pole karne. Starzy gwiazdorzy do wywalenia. Nowak, Pawlusiński, Baran oni chyba są przekonani, że grają za zasługi. Nie pisze to na podstawie dzisiejszego meczu, ale obserwuje ich od początku rundy i dalej to samo. Kostrubała niech lepiej pogra w ME, bo do E się nie nadaje. Wasiluk wchodzi na 10 minut i zawala gola. Który to już mecz z kolei? Płatek jest ślepy i nie widzi jak ten drewniak gra? I Płatek wspaniale ustawił nasz zespół. Trzech piłkarzy o predyspozycjach ofensywnych w środku. Graliśmy przeciwko Hutnikowi czy Legii w Warszawie? Ciągłe mieszanie w składzie to już przestaje cieszyć. Zespół nie zgrany. Nie potrafimy skonstruować sensownej akcji ofensywnej. Okres przygotowawczy stracony, co teraz doskonale wychodzi. Obyśmy nie zapłacili najwyższej ceny i w przyszłym sezonie nie zagrali klasę niżej.
ksc-fan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i koniec tej farsy w naszym wykonaniu .Szkoda
> ,ze zawodnicy przeszli obok meczu i to bardzo
> bardzo daleko , mozna powiedziec ,ze nawet na
> niego nie dojechali.
>
> Szkoda mi tylko Barta Slusarskiego ,ze musi sie
> meczyc z takim grajkami.
>
Nie róbcie z tego Ślusarskiego nie wiadomo kogo bo sam chuja gra...
Płatek o meczu :
Ten mecz dla nas był bardzo ważny ze względu na układ tabeli. Był jednak tak samo ważny dla Legii i to Legia w pierwszych 20 minutach pokazała dobrą grę i strzeliła 3 bramki. W drugiej połowie stworzyliśmy sobie kilka sytuacji do strzelenia bramek, gdyby coś padło byłoby może inaczej. Z mojej perspektywy wynik 4-0 jest za wysoki biorąc pod uwagę 90 minut. Większość akcji legionistów przebiegała stroną Pawlusińskiego i dlatego dokonałem zmiany jeszcze w pierwszej połowie. Nie potrafiliśmy odciąć prostopadłych piłek, które były zagrywane w nasze pole karne.
Ktorych pilkarzy???
Sprzedaz Gizy byla bledem???Myslisz ze kiedykolwiek dostalibysmy za niego wiecej niz dostalismy???
Skrzynskiego,czy Bojara???-a kimze ci pilkarze niby sa by po nich plakac?Reprezentantami kraju,czy sa tak rozchwytywani przez innych ze ich aktualne kluby z trudem nie moga ich utrzymac w swych szeregach.
Dopoki ktos nie przebuduje tej druzyny od podstaw dopoty bedzie jak jest.
A oficjalna życzy Nam Wesołych Świąt :)
Obraz nędzy i rozpaczy, ale jestem cierpliwy.
Bóg z nami.
Amen
zeus Napisał(a):
> Ktorych pilkarzy???
> Sprzedaz Gizy byla bledem???Myslisz ze
> kiedykolwiek dostalibysmy za niego wiecej niz
> dostalismy???
> Skrzynskiego,czy Bojara???-a kimze ci pilkarze
> niby sa by po nich plakac?Reprezentantami
> kraju,czy sa tak rozchwytywani przez innych ze ich
> aktualne kluby z trudem nie moga ich utrzymac w
> swych szeregach.
>
>
> Dopoki ktos nie przebuduje tej druzyny od podstaw
> dopoty bedzie jak jest.
gówno z pieniędzy za Gize. Co tacy słabi byli że w cienkiej Cracovii się nie mieścili a w czubie tabeli grają. Ogarnij się. Wasiluka i Tupalskiego nam pewnie wszyscy zazdroszczą.
prawda jest taka ze po odejsciu stawowego wszystko zaczelo sie jeb*c
MicHuMP Napisał(a):
> ksc-fan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No i koniec tej farsy w naszym wykonaniu
> .Szkoda
> > ,ze zawodnicy przeszli obok meczu i to
> bardzo
> > bardzo daleko , mozna powiedziec ,ze nawet
> na
> > niego nie dojechali.
> >
> > Szkoda mi tylko Barta Slusarskiego ,ze musi
> sie
> > meczyc z takim grajkami.
> >
>
> Nie róbcie z tego Ślusarskiego nie wiadomo kogo
> bo sam @#$%& gra...
>
W sumie to masz troche racji ,ale dla mnie to i tak jak narazie nasz najlepszy pilkarz,choc powoli zaczyna chyba rownac w dol niestety.
Dziś w knajpie nastroje smierdziały Basztową.
Gdyby statystyki drugiej połowy były takie, jak połowy pierwszej...
Ja bym rozumiał. Przegrywamy do przerwy 0:1, statystyka strzałów - OK, akcji - OK... Bym był niemal dumny, że Piłkarze są tak nastawieni przez Trenera... Walczą, gryzą trawę to i CZTERY KARTKI ZŁAPALI... wkalkulowane w sumie w walkę. Przecież znali wyniki wcześniejszych meczów.
Ale te statystyki były nieco inaczej ustawione...
Może - po prostu - komuś się pomyliły "połówki"?
Ciekawe czy i tym razem usłyszymy: 'Musimy wyciagnąć wnioski'...
Koszmar to tylko małe słowo na to co się dzieje ,każdy ma dobre samopoczucie w klubie ,bo kasa wpływa pierwszego.
Kulig ,Wasiluk,Karwan,Tupalski to kupa śmiechu za kupe kasy.
Profesor dalej wie wszystko najlepiej i nawet jak spadniemy to machnie reka i przestanie łożyć na Cracovie bo mu sie pilka nożna znudzi i zajmnie sie czyms innym.
Szlag mnie trafia jak idzie w dabły dorobek G100 i to zupelnie bez sensu ,dobrze było to se profesorek wziął te swoje grube paluszki i tak mieszał że wymieszał spadek.
Chciał być profesor Bogiem a zostanie zwykłym nieudacznikiem który kocha się jak dziewczyna w majewskim.
problem nie polega na tym ze spadniemy do 1ligi , problem polega na tym czy potrafimy wrocic do ekstraklasy!!
Brakuje klasowego środkowego obrońcy, który trzymałby obronę.
Brakuje klasowego rozgrywającego, który potrafiłby słać piłki zaskakujące rywala.
Brakuje Ślusarskiemu klasowego partnera w ataku, który potrafiłby dogrywać mu piłki na patelni.
Brakuje nam już chyba wszystkim wiary, z piłkarzami włącznie, że można się w lidze utrzymać, że można walczyć nawet z najlepszymi.
Przykro to mówić, ale czas tej drużyny już się skończył. Może paradoksalnie to lepiej, że spadniemy. Będzie szansa pewne sprawy przemyśleć i zacząć budować silną drużynę od nowa. Utrzymując się teraz, skazujemy się na dalsze tułanie się po dole tabeli przez kolejne sezony. Być może sezon spędzony w I lidze, mądrze rozplanowany, mądrze rozegrany, zakończy się sukcesem, obudzi w zawodnikach wiarę w zwycięstwo, wiarę w swoje możliwości. Wtedy wróci świeża, dynamiczna drużyna, która może namieszać w czołówce. Teraz nie jesteś taką drużyną. 1:4 z psami i 0:4 z Legią to nie przypadkowe wyniki...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)