Obudzisz się dziś, obudzisz się dziś, obudzisz się dziś nad ranem.
Opowiem ja Ci, opowiem ja Ci o drużynie mej ukochanej.
Hejjjjjjjjjj nasz KS do boju CRACOVIA KRAKÓW.
Nie ważną jest rzeczą czy ten mecz wygramy, CRACOVIA zawsze PANY!!!
taką pieśń bym chciał słyszeć na meczu, żeby dodała im otuchy, zmobilizowała ich, a nie tradycyjne WTSK :/ mi się od tego utworu robi niedobrze.
pozdro dla wszystkich PASIAKÓW!
-
-
CRACOVIA - Ruch Chorzów 0 : 0
Tylko tekst jakis taki malo tradycyjny.. ;]
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> moim zdaniem mecz z Ruchem moze miec 2
> scenariusze:
>
> 1. podk..wieni po derbach, swiadomi sytuacji w
> tabeli, zadni walki i goli wjedziemy na Niebieskie
> psy jak Lennox na Gołotę i pocisniemy ich do
> konca meczu..
>
> 2. podk..wieni po derbach, swiadomi sytuacji w
> tabeli, zadni walki i goli zaprezentujemy
> naturę(cechy) charakterystyczna dla żeńskich
> narządów rodnych tylko dlatego ze ktos bez
> wiekszej finezji przeciwstawi nam walke do
> upadłego i gryzienie trawy. mysle ze trzeba
> zmienic zalozenia Pasiastej filozofii. Cracovia
> nie moze dluzej byc kobieta. Trzeba być kims
> jak..jak...Wolverine z X-Man XD
>
> TRÓJPODZIAŁ WŁADZY:
> |||PASY|||ARKA|||LECH|||
> Czas leci, ludzie sie zmieniaja, kibice gtsu tez
> ZOMO->HOMO.
jak dla mnie zdecydowanie opcja numer 1!
wejdziemy w ruch na przysłowiowej pełnej ku****
grunt, aby w przypadku braku bramki w pierwszej połowie, cały czas cisnąć!
na wejście bym jednak ryknął albo KRAKÓW JEST NASZ, albo tradycyjne DO BOJU!
To, że Cracovia nigdy nie spadnie jest dla mnie więcej niż oczywiste...
100% wiary jest jak pewność...
Dlatego właśnie trzeba na trybunach zrobić niebieskim piekło i dojść do "Rucha" na dwa punty.
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ!!!!
W razie jakbyście zapomnieli, to Wam przypomnę że 200 chłopa z ruffu potrafi przekrzyczeć nasz stadion, mega mobilizacja i każdy musi drzeć się by naszych wspierać!!!
Na meczu z Lechią z dopingiem juz było lepiej i liczę że z ruchem bedzie jeszcze lepszy doping :D A musimy tez zrobic cos z lokomotywą zeby było dłuższe heeeeeeeeeeeeeeeeej heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Cracovia a nie tylko hej hej Cracovia bo to nie daje takiego efektu :D
Piotr Polczak liczył na występ w eliminacjach MŚ z Irlandią Płn i San Marino. Po kontuzji nogi miał jednak kłopoty z wejściem w sezon i ambitne plany musi odłożyć.
Stoper "Pasów" pokazał się z dobrej strony w grudniu na tureckim obozie reprezentacji Polski. Zgodnie z obietnicą Leo Beenhakker powołał go na lutowy mecz z Litwą. W Portugalii 23-letni obrońca nabawił się jednak kontuzji mięśnia łydki i jego przygotowania do ligi zostały zaburzone. W efekcie zabrakło go w pierwszym meczu z Piastem Gliwice. Potem wprawdzie nie opuścił już ani minuty, ale nie błyszczał. Podczas spotkania Pucharu Polski Cracovii z Polonią Warszawa obserwował go Beenhakker.
- Niech najpierw Piotrek zostanie ostoją defensywy Cracovii. Na razie obrona traci po cztery bramki na wyjeździe i powinna wyciągnąć jakieś wnioski - podkreślił Rafał Ulatowski, asystent holenderskiego szkoleniowca.
Kazimierz Węgrzyn, były stoper Cracovii rzadko oglądał Polczaka:
- Nie wiem czy już zasługuje na reprezentację, jakoś nie wpadł mi w oko. Zdaniem eksperta piłkarskiego najlepszą polską parą środkowych obrońców w lidze są: Adam Banaś i Michał Pazdan z Górnika Zabrze. - Gdyby Pazdan miał wzrost Polczaka wręczyłbym mu nominację na spotkania w Belfaście i Kielcach - zaznaczył Węgrzyn.
Trener GKS Bełchatów widział wszystkie spotkania Cracovii w rundzie wiosennej.
- Jeśli Piotrek potwierdzi umiejętności, to może pojedzie z nami w czerwcu na rekonesans do RPA - zdradza Ulatowski.
Z braku powołania radości nie krył Artur Płatek, szkoleniowiec Cracovii:
- Mam wszystkich obrońców do dyspozycji. Piotrek jest jeszcze młody i będzie miał szansę gry w kadrze.
Czy trener Ulatowski zwrócił uwagę na innego zawodnika Cracovii, Bartosza Ślusarskiego?
- To nietuzinkowy napastnik, znam go jeszcze z czasów Lecha Poznań, angielska piłka pomogła nabrać mu doświadczenia i niewykluczone, że kiedyś wróci do kadry.
Źródło: gazeta.pl
prognoza długoterminowa : ma być bez opadów i.....około 25 stopni ciepła :)
za telewizją TVN :)
ian thorpe Napisał(a):
> prognoza długoterminowa : ma być bez opadów
> i.....około 25 stopni ciepła
> za telewizją TVN
>
może być nawet -15 i padać śnieg, grad lub inne tego typu świństwa, musimy tam być! :)
zadne glaskanie pilkarzy przegrali frajersko derby i na wejscie powinno byc " Naprzód Cracovio " na pełnej małeckiej z naiskiem na "amibicja dzisiaj wam karze" i "walczyc do upadłego"
w głosie z trybun w tym samym wątku pojawił się bardzo dobry moim zdaniem pomysł...
qtec Napisał(a):
> czemu to jest mecz podwyższonego ryzyka ?
> ja proponuje wsparcie dla Cabaja bo to co ten
> chłopak na derbach musiał przezyc to dramat.
> w ogole to jest gość ze sie nie pospinał tak
> jak Dolha jak grał w Lechu. Cabaj wytrzymał te
> wszystkie obelgi rzucane pod jego adresem, pieski
> z mojej klasy mi opowiadaly ze są pod wrazeniem
> ze wytrzymał do końca
> Może zaskandowac jego naziwsko panowie ?
W tym momencie jest mecz w PE Śląsk- Ruch. Myślę,że to jest dobry materiał poglądowy czego możemy się spodziewać po nich w następnym meczu. Obraz spotkania jest taki ,że Śląsk atakuje , stwarza sytuacje, a Ruch wyprowadził 2 kontry i po strzałach Zająca prowadzi po 40 minutach 2:0.
PE to nie liga i mocniejszym drużynom trudniej jest się zmotywować do takiego meczu. W lidze wygramy z Ruchem spokojnie.
Zgadzam się z Miszczu2007 popatrzmy kto juz odpadł z PE np. Lech. Mało kto traktuje te rozgrywki poważnie! Czytałem wiele opini przed startem rundy, że Ruch jest kandydatem do spadku i narazie się to potwierdza :D Myślę że z Ruchem wygramy dość spokojnie :D
Ruch poza tym ,że jest kandydatem do spadku jest tez drużyna nieobliczalną. Przypominam ,ze potrafił grając podobnie wygrać z Polonią w Bytomiu 3:0 Mecze w PE są teraz doskonałym przetarciem przed liga, Ruch zagra z nami podobnie jak ze Śląskiem i Polonią czyli uważnie w obronie i będzie liczył na kontrę. Marcin Zając to szybki i bardzo doświadczony zawodnik i pokazał dzisiaj ,że potrafi wykańczać akcje i trzeba będzie na niego uważać. Nie podzielam optymizmu, że będzie to łatwy mecz, nie ma dla nas teraz łatwych meczy, bo żadna drużyna nie chce z ligi spaść. Jeżeli chcemy wygrać z niebieskimi to musimy walczyć przez całe 90 minut i nikt nam za darmo 3 punktów nie da.
Zając, jak mu się nie pozwoli rozpędzić, nie jest groźny. Ale jak się rozpędzi :(
bramki ładne strzelił - nie będzie to łatwy mecz,zresztą ,który będzie :(
Dla tych co nie mają biletów radzę kupic bilety dużo wcześniej. Znowu będzie to mecz podwyższonego ryzyka i bilety będą sprzedawane wraz z dowodem osobistym lub innym dowodem tożsamości.
Pamiętajcie że kupowanie pod stadionem trwa.
A trzeba zapełnić stadion w godzinie meczu a nie poł godziny po rozpoczęciu meczu.
ian thorpe Napisał(a):
> bramki ładne strzelił - nie będzie to łatwy
> mecz,zresztą ,który będzie
I cytując klasyka: "cała jego ciężka praca, wszystko było ch*ja warte..."
[i][b]Ruch ukarany walkowerem za mecz ze Śląskiem[/b]
Komisja Ligi zweryfikowała wynik meczu 1/4 finału Pucharu Ekstraklasy Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów jako walkower 3-0 na korzyść drużyny gospodarzy. Powodem tej decyzji było złamanie regulaminu rozgrywek o Puchar Ekstraklasy w punkcie 13.6.
Podczas ww. meczu w drużynie Ruchu Chorzów przeprowadzono cztery zmiany w trakcie gry. Regulamin rozgrywek stanowi, iż: (...) drużyny biorące udział Pucharze Ekstraklasy uprawnione są do wymiany sześciu zawodników, z czego trzy zmiany mogą nastąpić w przerwie meczu, a trzy mogą nastąpić przez cały okres trwania gry (...).
źródło: Ekstraklasa SA[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)