Naprzód Cracovio!!!
co prawda do meczu w dniu założenia wątku pozostają niespełna dwa tygodnie, ale derbów nie ma już co rozpamiętywać...
WYGRAMY, WYGRAMY, WYGRAMY!!!
CHORZÓW POKONAMY!!!
-
-
CRACOVIA - Ruch Chorzów 0 : 0
OCZYWISCIE!
DO BOJU CRACOVIA!,POMÓZMY CHŁOPAKOM!
PIŁKARZE JESTEŚMY Z WAMI!
Chorzów to nie rurki z kremem nie był bym taki pewny Ruch jedzie z nastawieniem po komplet punktów oni też chcą się utrzymać. Ale cicho liczę na skromne 1-0 dla gospodarzy.
Ja licze na komplet punktow i wygrana 3 - 0 po pieknym meczu, calym meczu, a nie tylko po 20, 40 minutach gry. Chlopaki pokazcie, ze jestescie facetami! CRACOVIA TO MY!
Moim zdaniem z Ruchem nie bedzie bardzo cięzki mecz, Ruch gra narazie słabo i licze na spokojne 2,3-0 :D. A ten mecz bedzie równiez z gatunkow tych ktore trzeba wygrac za wszelką cene!
Z Ruchem wygramy, gramy u siebie ze słabą drużyną. Trzeba wygrywać u siebie bo wszystko wskazuje na to, ze z wyjazdów przywieziemy 0 punktów.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z Ruchem wygramy, gramy u siebie ze słabą
> drużyną. Trzeba wygrywać u siebie bo wszystko
> wskazuje na to, ze z wyjazdów przywieziemy 0
> punktów.
ja tych wskazań jakoś niezauważyłem!
priorytetem jest ogranie ruchu
co będzie później - zobaczymy!
w PP awans jest jak najbardziej realny, a odleglejsza w starciu legia jak na razie na kolana nie rzuca...
Nie wiem jak Wy ale ja zrobie wszystko aby pomóc chłopakom, po 3 tygodniowej przerwie od Lechii bedę darł mordę jak tylko mogę bo wiem, że nie spadniemy!!! Chłopaki muszą to poczuć, że wierzymy!!!:)
na poczatku meczu z Ruchem przy wyjsciu pilkarzy:"NIGDY NIE SPADNIE...CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE" !!! na takiej pelnej wisle :D
mecz z ruchem bedzie napewno ciezki, ale nasi sie beda chcieli zrehabilitowac za derby, takze powinno byc dobrze. Ktos nie moze u nas grac za kartki ?
Musimy być z drużyną wszyscy na mecz !!!
kto w Krakowie a nie pójdzie na mecz to D.U.P.A a nie Pasiak
moim zdaniem mecz z Ruchem moze miec 2 scenariusze:
1. podk..wieni po derbach, swiadomi sytuacji w tabeli, zadni walki i goli wjedziemy na Niebieskie psy jak Lennox na Gołotę i pocisniemy ich do konca meczu..
2. podk..wieni po derbach, swiadomi sytuacji w tabeli, zadni walki i goli zaprezentujemy naturę(cechy) charakterystyczna dla żeńskich narządów rodnych tylko dlatego ze ktos bez wiekszej finezji przeciwstawi nam walke do upadłego i gryzienie trawy. mysle ze trzeba zmienic zalozenia Pasiastej filozofii. Cracovia nie moze dluzej byc kobieta. Trzeba być kims jak..jak...Wolverine z X-Man XD
Miszczu2007 nie zgodzę sie z Tobą. Mecz z ruchem oczywiściee wygramy :D ale moim zdaniem z wyjazdow do Wodzisławia i Bytomia przywieziemy minimum 4 pkt a dodatkowo jeszcze napewno jakies oczka wpadna :D
A ja na meczu z Ruchem proponowałbym w trakcie meczu zrobić doping dla każdego naszego zawodnika, aby każdy potrzuł z osobna, że jestesmy z nim i z drużyną :D
isaac Napisał(a):
> na poczatku meczu z Ruchem przy wyjsciu
> pilkarzy:"NIGDY NIE SPADNIE...CRACOVIA NIGDY NIE
> SPADNIE" !!! na takiej pelnej wisle
Ta przyśpiewka przynosi pecha,więc lepiej coś innego na wejście na pełnej ... oprócz wtsk bo to wszyscy wiedzą,więc z ruchem nie trzeba tego śpiewać
Na początku, głośne, bardzo głośne, zaśpiewane na pełnej kur** CZY WYGRYWASZ, CZY NIE!
I wszystko jasne...
isaac tak ! popieram w całości! Piłkarze wtedy poczuja wiatr w żagle!
Oni musza to uslyszec , poprostu musza !!!!!!!!
pasiak KRK Napisał(a):
> mecz z ruchem bedzie napewno ciezki, ale nasi sie
> beda chcieli zrehabilitowac za derby, takze
> powinno byc dobrze. Ktos nie moze u nas grac za
> kartki ?
>
> hasłem naszym jest Cracovii chwała i moc
> drużyny co zwyciężać zawsze ma ...
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-03-23 19:22 przez
> pasiak KRK.
Skopiowane z tematu o kartkach :
"Stan przed meczem 22 kolejki z Ruchem Chorzów
PAUZA
24. Łukasz Mierzejewski (czerwona)
5. Marek Wasiluk (8 żółtych) "
Jeśli nasi nie wyjdą na ten mecz z pianą na ustach to niech lepiej wcale nie wychodzą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)